Hvordan introdusere venner for andre venner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan introdusere venner for andre venner
Hvordan introdusere venner for andre venner

Video: Hvordan introdusere venner for andre venner

Video: Hvordan introdusere venner for andre venner
Video: The Worst Neighbors in History (Spite Sculptures, Giant Fences, & Boundary Disputes) 2024, Kan
Anonim

Du kan ha to venner som du virkelig vil presentere for hverandre. De kan ha mye til felles eller være i samme livssituasjon. På dette tidspunktet kan du introdusere dem ved å ta med dem begge og hjelpe deg med introduksjonsprosessen. Det kan imidlertid hende du må planlegge et møte. Uansett hvordan du introduserer dem, må du huske vennskapsetiketten slik at vennskapet deres skal blomstre og sørge for at du og dere to holder gode forhold.

Steg

Metode 1 av 3: Introducing The Two

Introduser venner til andre venner Trinn 1
Introduser venner til andre venner Trinn 1

Trinn 1. Inviter dem til å tilbringe tid med deg

Hvis du er på en fest eller sosial sammenkomst, inviter dem begge over slik at de kan møtes personlig. Du kan få en av vennene dine til å bli hos deg mens du sporer den andres posisjon, eller du kan be en av vennene dine om å komme til deg mens du ser etter en annen. Uansett, ta dem med til et sted hvor du kan presentere dem for hverandre.

Hvis en av partene er nølende eller motvillig, kan du si: “Jeg vil virkelig at du skal møte min venn Via. Han er en stor Manchester United -fan!” eller "Jeg vil presentere deg for noen jeg tror du vil like."

Introduser venner til andre venner Trinn 2
Introduser venner til andre venner Trinn 2

Trinn 2. Gjør de nødvendige introduksjonene

Etter å ha invitert dem begge, presenter dem for hverandre. Du kan starte introduksjonen og si navnene deres, eller la dem presentere seg selv. Imidlertid vil situasjonen ikke føles mer vanskelig (og enda mer formell) hvis du er den som starter introduksjonene.

  • Du kan si, “Via, dette er min venn, Ghea. Ghea, dette er Via."
  • Bruk ditt fulle (formelle) navn når du introduserer noen, spesielt i formelle situasjoner, med mindre de foretrekker å bli introdusert av kallenavnet.
Introduser venner til andre venner Trinn 3
Introduser venner til andre venner Trinn 3

Trinn 3. Forklar hvorfor du vil presentere dem for hverandre

Vennene dine kan være nysgjerrige på hvorfor du trenger å presentere de to for hverandre. Du må forklare hvorfor og fortelle dem hva som får deg til å mistenke at de trenger å være venner. Dette kan være et nyttig svar fordi de kan se hva de to har til felles fra starten, og enkelt kan finne ut et emne å starte en samtale med.

Du kan for eksempel si "Jeg ønsket å introdusere dere to for hverandre fordi dere begge elsker Manchester United" eller "Dere to har nettopp flyttet til denne byen. Så jeg antar at jeg vil introdusere dere for hverandre."

Introduser venner til andre venner Trinn 4
Introduser venner til andre venner Trinn 4

Trinn 4. Hold deg til dem og hjelp samtalen

Etter å ha gjort de første introduksjonene og gitt forklaringer, kan du holde deg til dem for å fortsette samtalen. Å møte nye mennesker kan være et vanskelig øyeblikk, så du må bli hos dem og forhindre at samtalen stopper. Hvis samtalen bremser, nevne noe annet de begge har eller liker.

Ikke forlat de to med en gang, med mindre de to direkte kan ha et nært samspill og nyte en spennende prat. Sørg for at du holder deg nær de to og "opprettholder" vennskapet du vil bygge

Metode 2 av 3: Få venner

Introduser venner til andre venner Trinn 5
Introduser venner til andre venner Trinn 5

Trinn 1. Foreslå aktiviteter for alle å gjøre

En måte å bringe vennene dine sammen på er å invitere dem til aktiviteter som de virkelig liker. Hvis dere begge liker basketball, planlegg et spill eller spill og ta med dem begge. Hvis de liker musikk, gå på en konsert og ta dem med.

Hvis du planlegger noe fra starten, blir det vanskeligere for dem å "smette unna"

Introduser venner til andre venner Trinn 6
Introduser venner til andre venner Trinn 6

Trinn 2. Hold en sosial samling eller samling

En enkel måte å få dine to venner sammen er å holde en fest og invitere dem begge. Hvis begge er tilstede, presenter dem for hverandre. På den måten trenger de ikke bry seg om å presentere seg selv, og hvis de ikke ser kjent ut, er det fortsatt mange mennesker de kan chatte med. Du trenger heller ikke føle deg vanskelig å gjøre noe med to mennesker som ikke liker hverandre.

Som en generell guide, sørg for å invitere folk som begge kjenner det. Hvis en av vennene dine ikke kjenner mange mennesker, kan dette være en mulighet for ham å utvide sin sosiale krets

Introduser venner til andre venner Trinn 7
Introduser venner til andre venner Trinn 7

Trinn 3. Ha en vennlig “blind date”

Det kan være lurt å være sammen med dem for å hjelpe til med å bygge vennskap, men det kan være lettere å arrangere et møte for dem slik at de kan møtes ansikt til ansikt uten deg. Avtal et tidspunkt for de to å møtes på et offentlig sted som en bar eller kaffebar. Fortell hverandres egenskaper slik at de kan gjenkjenne hverandre.

  • Du kan også oppgi kontaktinformasjon og la dem møtes på egen hånd.
  • Generelt, prøv å introdusere de to direkte. På den måten vil situasjonen ikke føles for vanskelig.

Metode 3 av 3: Følger Friendship Matchmaker Etiquette

Introduser venner til andre venner Trinn 8
Introduser venner til andre venner Trinn 8

Trinn 1. Fortell dem at dere vil presentere hverandre

La alle få vite at du har en venn han eller hun må møte før du introduserer dem. Prøv å ikke si det ut av det blå eller lure dem til å møte hverandre. Dette vil bare gjøre situasjonen enda mer vanskelig. Skriv inn introduksjonene du vil gjøre fra starten, og fortell alle at du har en venn de trenger å møte.

Du kan for eksempel si: “Ghea, du må møte min venn Via. Jeg tror han liker Manchester United like mye som deg”eller“Via, jeg vil introdusere deg for min venn, Ghea. Dere to er vennene mine som aldri går glipp av en kamp i Manchester United!”

Introduser venner til andre venner Trinn 9
Introduser venner til andre venner Trinn 9

Trinn 2. Ikke sladre

Hvis du vil introdusere dem begge, ikke snakk om den ene siden til den andre. Hvis målet ditt er å bygge vennskap, kan sladder om noen stoppe vennskapet eller innsatsen din. I stedet for å ha to venner som viste seg å være venner, kan du ende opp med å miste en venn.

Introduser venner til andre venner Trinn 10
Introduser venner til andre venner Trinn 10

Trinn 3. Enig hvis de to ikke liker hverandre eller kommer overens

Hvis de ikke kan interagere intimt, glem det. Du kan ikke ta det til deg. Det er ikke din skyld hvis vennskapet mellom dem ikke kan utvikle seg. Noen ganger liker mennesker som teoretisk sett skal være sammen med hverandre, ikke hverandre.

Ikke tving dem til å være venner. Ingen liker å bli mobbet eller tvunget inn i et forhold

Introduser venner til andre venner Trinn 11
Introduser venner til andre venner Trinn 11

Trinn 4. Ikke føl deg presset hvis de blir nære venner

På den annen side kan du legge merke til at disse to nærmer seg hverandre enn du er. Dette kan gjøre vondt fordi du føler at de blir utelatt eller forråder den vennligheten du presenterte dem for hverandre. Hvis dette er tilfelle, ikke ta deres forhold til hjertet. Deres nærhet har å gjøre med seg selv og vennskapet deres, og ikke med deg. I tillegg kan de komme tilbake og tilbringe tid med deg når vennskapet deres ikke er så "varmt" som før.

Anbefalt: