3 måter å overvinne frykten for Slenderman

Innholdsfortegnelse:

3 måter å overvinne frykten for Slenderman
3 måter å overvinne frykten for Slenderman

Video: 3 måter å overvinne frykten for Slenderman

Video: 3 måter å overvinne frykten for Slenderman
Video: НЕ ВЗДУМАЙ ВЫКИНУТЬ старые диски! Две отличные идеи своими руками! 2024, Kan
Anonim

Monstrene under sengen din og i skapet ditt er lenge borte. Nå er marerittet ditt fullpakket med skyggen av dette ansiktsløse, tynne mennesket, med unormalt lange ermer, iført en ulastelig strøket dress. Du kan praktisk talt savne de Boogieman -dagene. Aldri frykt, wikiHow er her. For å overvinne frykten for Slenderman, les videre.

Steg

Metode 1 av 3: Bruke logikken din

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 1
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 1

Trinn 1. Vet at du kan slå den

Visst, kanskje han er 2,1 m høy, men han er som en pinne. Du vet navnet hans, Slank mann? Det er fordi han er tynn, veldig tynn! Og han var sannsynligvis en nörd på videregående, og derfor oppfører han seg som en "skummelt maskert mann". Du kan virkelig sparke den flate rumpa hans hvis han kommer mot deg.

Tenk på noen av navnene som tilsvarer Slenderman og hvor direkte skummelt de er. Fatboy. Voluptuousgirl. Pæreformet androgyn person. Er det sant? Kommer du til å la en fyr ved navn Slenderman skremme deg? Kom igjen. Du kan gjøre det bedre enn det

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 2
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 2

Trinn 2. Tenk på bakgrunnen

La oss lære hva vi vet om denne personen (som riktignok er veldig lite). Han går i dress hver dag. Hva slags person bruker dress hver dag? Enten er han en veldig utdannet person og har en jobb som betaler godt, eller så er han Barney Stinson. La oss vurdere disse to teoriene:

  • Slenderman er rik og utdannet. Hvis dette er tilfellet, er sjansen stor for at han er åpen av en eller annen grunn. Sjansen er stor for at han er en demokrat, han foretrekker å sitte i nærheten av midtgangen på fly, spiser ikke for mye gatekjøkken, ser på lite TV og liker å høre på lydbøker på vei til jobb. Nå som du kjenner tendensene hans, kan du begynne en samtale! Mennesker er bare redde for det ukjente. Å vite at han kanskje hadde stemt på Barack Obama i fjor og brakt snacks av quinoa og tørkede epler til valgurnene, gjorde ham litt mindre skummel.
  • Slenderman er en misforstått Barney Stinson. Hvis dette var tilfelle, var det kanskje å snike seg inn i huset på en uhyggelig måte. Mannen prøvde bare å få litt kjærlighet. Kan du virkelig klandre ham? Kom igjen, selv en mor ville ikke like ansiktet hennes, enn si en kvinne som ikke var hennes familie. Livet kan være veldig vanskelig for ham. Han trenger forståelse og omsorg.
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 3
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 3

Trinn 3. Tenk på hans død

Tenk på den andre delen av navnet hans, Slank mann. Han er en mann. Han har håp, drømmer, frykt, usikkerhet og ønsker, hvorav mange kanskje ikke blir oppfylt, akkurat som alle andre mennesker. Vel, han vandret rundt i skogen uten noen å snakke med. For en forferdelig skjebne! Han kan be om døden hver dag, men den kommer aldri.

  • Slenderman vil dø. Det er hvis du tror at han er i live (mer om det senere). Han har ikke levd siden høyden på det egyptiske imperiet, og han kan ikke hjemsøke deg for alltid. Faktisk kan han ha forkjølelse flere ganger i året. Han er akkurat som alle andre mennesker. Han er bare et levende vesen.
  • Navn som ender på -mann er av tysk opprinnelse. Hvis du ser en, kan du starte en samtale om kringler, øl eller den nåværende økonomiske krisen. Det kan være lurt å unngå å snakke om andre verdenskrig. For ordens skyld kan Slenderman være av jødisk avstamning. Ingen hadde noen gang sett ham i synagogen, men det var kanskje fordi han så forferdelig ut på en yarmulke.
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 4
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 4

Trinn 4. Tenk deg klemmen

Vet du hvor mange mennesker Slenderman kan klemme samtidig? Hvor fantastisk ville det være å være i en gruppe på et halvt dusin mennesker, som alle deler den samme klemmen samtidig ?! Tenk på vedlegget! Armene kan vikle rundt deg og holde deg varm i lang tid. Det du må gjøre er å komme på den lyse siden.

Det er veldig sannsynlig at Slenderman aldri får mange klemmer; mange vil sannsynligvis bli skremt av dets umenneskelige proporsjoner eller det tentaksløse utseendet. Neste gang du drømmer om Slenderman, tenk på å klemme ham. Kanskje han begynner å sutre som en baby og snakke med deg om hvordan han ble kalt "Octopus Boy" som liten

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 5
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 5

Trinn 5. Innse at dens eksistens er nesten useriøs

Denne personen har ingen øyne, nese, munn eller ører. Tenk på det. Han kan ikke se deg, kysse deg, puste på deg eller høre deg. Tenk på det nå. Hvis noen satte deg i skogen ubevæpnet med lukkede øyne, øre og nese avskåret og munnen pusset, hvor sterk ville du vært? Det blir ikke for sterkt. Til og med ekornene vil kunne slå deg.

Ok, ok, ja, ja, han har sannsynligvis en sjette sans eller noe sånt. Kanskje han kan se døde mennesker. Så ja, han kan teleportere. Det er en fantastisk ting. Vi snakker mer om det om et øyeblikk. Men selv om han har en sjette sans, har du fortsatt 4 andre sanser som han ikke har

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 6
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 6

Trinn 6. Tegn ham som en blekksprut

Tentakelarmene som dukket opp av ryggen hans så deilige ut. Ikke antyder at du er en kannibal, men hvis du spiser Slenderman (tenk ekstra røre og frityrstekt) … kjempegodt. wikiHow kan hjelpe deg her med artikler om matlaging av blekksprut og steking av blekksprut. Du trenger ikke å spise det, men det vil gi en interessant aktivitet.

Hvis du klarer å komme til Slenderman nær nok til å kunne halshugge en av tentakelarmene hans, kan det være lurt å gjøre det for å få ham til å forsvinne for godt. Hvis du er den som kuttet av en av armene hans, er sjansen stor for at han kommer til deg som Richard Kimball som jager en enarmet fyr

Metode 2 av 3: Handling

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 7
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 7

Trinn 1. Gjør din forskning

Han er ikke ekte, så hvorfor være redd? Han er et meme opprettet i 2009 av en mann ved navn Victor Surge på Something Awful forumet. Det viser seg at Victor Surge heter "Eric" og bor i Japan. Kanskje Eric har en havfruekjæreste som heter Ariel og tilbringer mesteparten av tiden på båten. Skummelt.

Slenderman er en del av en konkurranse. Del av en konkurranse av amatørartister som er interessert i Photoshop og den paranormale verden. Han er et bilde av fantasien til en mann (Eric!), Og basert på det har tusenvis av mennesker laget sine egne historier

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 8
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 8

Trinn 2. Gjør beregningene

Det er svært få faktiske bevis som kan spores tilbake i historien til alt som er relatert til Slenderman (uansett lite bevis det er, er det også fabrikkert). Så, til tross for populær tro, var han ikke ekte. Og hvis han virkelig eksisterer, tenk på det. Det er omtrent 7 milliarder mennesker i verden og så mange steder som det er, faktisk mange flere, hvor han muligens kan være (hvis han var på ekte). Hvor sannsynlig er det at han kommer til deg?

Hva er det som gjør deg så spesiell at Slenderman vil dukke opp på døren din? Med mindre du gir henne melk og sjokoladekjeks, er sjansen stor for at hun ikke kommer. Tenk på ham som julenissen (med mindre du tror på julenissen). Hvor lang tid tar det deg å si, "mamma, pappa. Det er ingen måte julenissen kan nå alle husene i verden på 8 timer, spesielt med tiden det tar å klatre i skorsteinen. Jeg vet at det er dere"? Det er det samme, bare han ikke har et burst av latter eller en rumlende mage som en bolle full av gelé

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 9
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 9

Trinn 3. Bruk ham som en Portkey

Hvis du tenker på det, ville Slenderman lage en ganske kul superhelt. Han kan dukke opp tilfeldig hvor som helst! Hvor søtt er ikke det ?! Alt du trenger å gjøre er å nærme seg ham, koble deg til ham og vente på at han skal teleportere. Som en portkey i Harry Potter. Faktisk kan han kanskje lære deg hvordan du gjør det!

Når du begynner å kunne teleportere, vil du bli veldig populær. Slenderman kan være din billett til makten. Alt du trenger å gjøre nå er å tenke på om du vil bruke kreftene dine på godt eller ondt

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 10
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 10

Trinn 4. Bruk ham som en TARDIS

Ikke bare virker det som Slenderman kan teleportere, men han kan også tidsreise. Du vet hvordan du går rundt i skogen om natten og så plutselig våkner du i løpet av dagen? Hva er det med det? Å ja, Slenderman er en TARDIS. Vil du gå tilbake og teste kjemi igjen? Ikke noe problem vennen.

Juryen er fremdeles ikke i nærheten for å avgjøre om han vil gå fremover i tid eller bakover. Vitenskapen sier at det er umulig å reise tilbake i tid, men selv Stephen Hawking sier at tidsreiser fremover er mulig (hvis du beveger deg raskt nok, vil tiden bremse rundt deg mens det forblir "normalt" andre steder). Med Slenderman som følger fysikkens lover på jorden, vil han gå videre i tid. Så oi, kjemiprøven vil ikke finne sted. Unnskyld meg

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 11
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 11

Trinn 5. Finn kilden til den skumle lyden

Å sitte sammen i et hjørne, under teppene dine mens du plugger ørene for å lytte, får deg bare til å høre flere lyder. I stedet våkne! Finn kilden. Kanskje du har mus. Hvis du hører en merkelig lyd eller hvisker ut av ingenting, må du ikke automatisk knytte den til Slenderman. Sjansen er stor for at det ikke var han.

Slenderman lager egentlig ingen støy. Hvis du hører en stemme, er det noe, men ikke Slenderman. Big Foot lager støy - kanskje det er ham

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 12
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 12

Trinn 6. Oppfør deg som om han er din beste venn for alltid

"Hei, Slenderman! Hva skjer vennen min?" Tenk hvis han var der, ville du ha en enkel fest. Gå med strømmen og spis noen Doritos. Om ikke annet, vil han først bli redd av din varme og intelligens. Ingen andre har hatt en så innbydende og innbydende mottakelse!

Du kan trenge noen kalorier med lite kalori og vann på flaske. Slenderman tar virkelig hensyn til vekten hans. Tortilla Chips er bare for deg. Tilby ham eller henne som en høflighet, men behold alternativer i tilfelle

Metode 3 av 3: Kontrollere følelsene dine

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 13
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 13

Trinn 1. Møt demonen i deg selv

Du må være villig til å møte det. Hvis du ikke finner mot til å gi slipp på frykten din, kan du aldri overvinne den. Siden det er sterkt tvilsomt at du noen gang vil møte ham, må du minne deg selv på at den virkelige frykten er frykten i seg selv. Du vet at han ikke er ekte, du er bare paranoid hvis du antar at han eksisterer. Er det noe annet du virkelig er redd for? Gjør en liten analyse av deg selv. Du er kanskje ikke redd for drakter, høye mennesker eller tynne mennesker. Hva er det største problemet nå?

Det er definitivt lettere sagt enn gjort. For å begynne å håndtere demonene som hjemsøker deg, ta en notatbok og begynn å analysere frykten din. Når startet det? Hvor kom det fra? Når ble det verre? Når skjer det (når du er alene, når du er trist osv.)? Å se dine egne mønstre vil tvinge deg til å innse hvor mye av dette som bare er i hodet ditt og helt ubegrunnet

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 14
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 14

Trinn 2. Overvinn frykten din ved å møte den

Si at du er redd for edderkopper. En dag, sett deg selv i et rom, 3,7 m fra en edderkopp til du føler deg ok med tilstanden. Neste dag, 3,0 m unna. En uke senere sitter du ved siden av ham. Til slutt er edderkoppen i hendene dine, og du føler deg bra med tilstanden. Alt kan venne seg til nok tid. Det er derfor Taylor Swift -sangen du opprinnelig hatet, er tålelig nå.

  • Denne prosessen kalles dekonditionering. Det er en ting, og det kan fungere. Så start spillet. Når du møter Slenderman, sitte der. Se på ham. Ikke løp vekk. Bare stå der til pulsen senkes. Du tror kanskje ikke det, men sakte begynner du å bli lei av det. Du vil lure på hva som skremte deg i utgangspunktet.

    Begynn å gjøre dette gradvis. Mandag, gjør det i 5 minutter. Tirsdag, 10 minutter. Til slutt vil du ikke kunne bevege deg over det i det hele tatt

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 15
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 15

Trinn 3. Ro deg selv

Hvis du får panikk og løper rundt i huset hver gang du tror han er der, ikke tillat deg selv å gjøre det. Hvis du tror han er bak deg i kjelleren, kan du trekke pusten dypt, synge favorittsangen din og gå stille opp trappene. Kroppen din signaliserer ofte tankene dine (og ikke omvendt), så hvis kroppen din forblir rolig, vil tankene dine sannsynligvis også følge etter.

Puste. Pust sakte og dypt. Dette vil bremse pulsen din, tenke på andre ting og være mer betryggende at han ikke følger deg. Når du har kontroll, pust lett, angsten minker automatisk

Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 16
Bli kvitt frykten for Slenderman Trinn 16

Trinn 4. Styrk deg selv

OK, så de fleste av disse artiklene har gjort narr av Slenderman. Men hvis du virkelig er redd for ham, vil ikke alle vitsene i verden hjelpe. Det eneste som vil hjelpe er å styrke deg selv. Du er redd for bildet av ham ifølge deg. Ikke hva han er eller hva han er i stand til. Hvis du endrer bildet av ham, vil du ikke lenger være redd for ham. Innse at du har den kraften.

Kjenner du noen som er redde for høyder, lukkede rom eller klovner? Og hvordan kan andre mennesker ikke være redde for disse tingene? Frykt er ikke i alles hode. Når du begynner å forestille deg Slenderman i sine hvite strømpebukser, sover som en baby i fosterstilling, begynner du å ta kontroll over deg selv og ta den tilbake fra ham. Neste gang du møter ham, må du aldri tilby ham Doritos igjen. Du holder makten

Tips

  • Fortell deg selv om alle tingene som beskytter deg når du føler deg redd. For eksempel, "Hunden min elsker meg og vil alltid beskytte meg."
  • Se på bildene hennes. Da skjønner du at han ikke er så skummel. Spesielt hvis du forestiller deg at han tar en selfie eller etterligner et andeansikt.
  • Se utenfor og se etter skogen. Hvis det ikke er skog, betyr det at han ikke er der. Hvis det er en skog, gå inn i den med en venn. Hvis du er redd for natten, gå inn i skogen om morgenen eller kvelden før det er mørkt. Vær forsiktig, noen ganger blir skogen et tilfluktssted for skurkene. Kjenn ditt område, ha et kart og hold deg til en venn.

Anbefalt: