Hvordan ha en modellkropp: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ha en modellkropp: 7 trinn (med bilder)
Hvordan ha en modellkropp: 7 trinn (med bilder)

Video: Hvordan ha en modellkropp: 7 trinn (med bilder)

Video: Hvordan ha en modellkropp: 7 trinn (med bilder)
Video: Google — Year in Search 2021 2024, April
Anonim

Generelt antas det at noen som jobber som modell har en veldig tynn kroppsform, veldig høy og "uvanlig for de fleste". Imidlertid, vet at i dag er denne antagelsen ikke lenger relevant siden flere og flere modeller med forskjellige kroppsformer er tilgjengelige. Vil du ha en modelllignende kroppsform uten å forsømme helsen din? Fortsett å lese denne artikkelen for noen kraftige tips!

Steg

Få en modell kropp trinn 1
Få en modell kropp trinn 1

Trinn 1. Bestem ønsket kroppsform:

Ideelt sett må en profesjonell modell være minst 170 cm høy. med ideell kroppsvekt. Men i dag er det også begrepet pluss-størrelse modell som brukes på modeller med fyldige og klumpete kropper. I mellomtiden er det også spesielle modeller av badedrakter og undertøy med tynne, men svingete kropper.

Få en modell kropp trinn 2
Få en modell kropp trinn 2

Trinn 2. Mål kroppen din med jevne mellomrom:

Mål midje, hofter og bryst regelmessig; vet også størrelsen på klærne du bruker før og etter at diettprosessen finner sted. Om nødvendig kan du også ta bilder av hele kroppen din før og etter dietten. Hvis du gjør det, vil du øke motivasjonen og bidra til å måle fremdriften i målene dine.

Få en modell kropp trinn 3
Få en modell kropp trinn 3

Trinn 3. Bestem riktig diett:

Hvis du vil gå ned i vekt eller gå opp i vekt for å oppnå din ideelle vekt, kan du prøve å besøke en ernæringsfysiolog, surfe på internett eller spør pålitelige mennesker om riktig kosthold.

Få en modell kropp trinn 4
Få en modell kropp trinn 4

Trinn 4. Utvikle en riktig treningsplan:

Hver modell må trene og opprettholde en sunn kropp for alltid å se sunn og passe ut. Prøv derfor å besøke det nærmeste treningssenteret, møte en personlig trener og formidle målene dine til ham. Hvis du kvier deg for å trene offentlig, kan du også trene hjemme. Men husk, sørg for at du alltid driver med kondisjonstrening (som dans, sykling, boksing eller bordtennis) og kroppsbygging. Kardioøvelse er effektiv for å øke pulsen og bygge muskler i kroppen din; I mellomtiden er bodybuilding øvelser effektive for å bygge muskler, slik at kroppen din vil se fastere og mer sexy ut. Hvis du vil forme en bestemt kroppsdel, ikke nøl med å gjøre det! Sørg imidlertid for at du også trener andre kroppsdeler slik at kroppsformen forblir proporsjonal. For å få de beste resultatene, sørg for å trene regelmessig og regelmessig.

Få en modell kropp trinn 5
Få en modell kropp trinn 5

Trinn 5. Hold huden og håret sunt:

Vanligvis har en modell glødende hud og vakkert hår. For det, ta vare på huden og håret ditt ved å spise frukt og drikke mye vann. Unngå mat som er rik på fett og oljer som har potensial til å gjøre huden fet og akne utsatt. Ikke bruk såper og lotioner som ikke er egnet for huden din. Ikke utsett huden din for mye for solen. Har du et arr du vil bli kvitt? Se i så fall en hudlege for anbefalinger om behandlinger som passer for din hudtype.

Få en modell kropp trinn 6
Få en modell kropp trinn 6

Trinn 6. Gjennomfør planen din konsekvent:

Vanligvis er opprettholdelse av et kosthold og treningsmønster den vanskeligste delen av slankeprosessen! For å øke motivasjonen kan du prøve å forestille deg den nye kroppsformen du vil ha. Etter det, tenk deg selv i den kroppen! Stol på meg, det vil fremskynde prosessen du går gjennom.

Få en modell kropp trinn 7
Få en modell kropp trinn 7

Trinn 7. Involver andre mennesker:

I utgangspunktet har mennesker en tendens til å være mer motivert for å nå sine mål hvis de vet at andre blir sett på dem. Overfør derfor planene dine til venner, slektninger og dine nærmeste. Velg i stedet folk du møter ofte, slik at de kan se fremgangen på egenhånd.

Tips

  • Følg fremdriften din ved å sammenligne dine nye og gamle kroppsformer jevnlig.
  • Fortsett å forestille deg ønsket kroppsform for å opprettholde motivasjonen.
  • La deg aldri sulte.
  • Behold din positivitet.
  • Sørg for at helsen din opprettholdes. Hvis dietten eller treningstypen du velger faktisk roter med helsen din, STOPP å gjøre det. Se etter andre, mer positive alternativer!
  • Ikke sett målet for høyt. Juster målet med din naturlige kroppsform slik at det senere blir lettere å oppnå; sørg for at målet heller ikke truer din fysiske og følelsesmessige helse.
  • Hvis utviklingen har begynt å vise seg, belønn deg selv med positive og interessante ting. Å gjøre det regelmessig har potensial til å øke motivasjonen og entusiasmen, vet du!
  • Ikke fortvil umiddelbart hvis utviklingen ikke er synlig umiddelbart. Husk at kroppen din trenger tid til å tilpasse seg en ny rutine før den viser noen endringer.

Anbefalt: