3 måter å rollespille som lærer

Innholdsfortegnelse:

3 måter å rollespille som lærer
3 måter å rollespille som lærer

Video: 3 måter å rollespille som lærer

Video: 3 måter å rollespille som lærer
Video: EXPLODING Glitter Bomb 4.0 vs. Package Thieves 2024, Kan
Anonim

Innrøm det, skolen er ikke det beste stedet for deg. Men når skoleaktiviteter er pakket i et enkelt drama, vil det sikkert bli mye mer spennende og morsomt! Av og til er det ikke noe galt i å invitere vennene dine til rollespill; La dem spille rollen som elever, mens du spiller rollen som klasselærer. Vil du vite hvordan? Les videre for å lære å lage din egen skole, begynne å undervise og lære aktiviteter, og bli en god lærer!

Steg

Metode 1 av 3: Opprette din egen skole

Spill lærer Trinn 1
Spill lærer Trinn 1

Trinn 1. Velg riktig sted for klasserommet

Hvis du spiller dette spillet hjemme, ikke bruk soverommet ditt fordi det sannsynligvis er for lite. Hent heller foreldrenes hjelp til å fjerne noen møbler fra stua og gjøre stua til et klasserom!

  • Hvis du har klappstoler, kan du ordne dem i det nye klasserommet. Til bordet kan du bruke andre stoler eller et enkelt sittebord.
  • Velg din lærerstilling og bred et stort hvitt papir på veggen; analogiser papiret som en tavle. I stedet for kritt, bruk en markør til å skrive på tavlen.
Spill lærer Trinn 2
Spill lærer Trinn 2

Trinn 2. Lag også andre rom som er vanlige på hver skole

Hvis foreldrene dine tillater det, kan du gjøre hele huset ditt om til en skolebygning for en dag. Endre funksjonen til spisestuen til et BP -rom eller soverommet til rektors rom. Rom som kan støtte spillet ditt inkluderer:

  • Baderom
  • Rektors kontor
  • Forvarings-/strafferom
  • lekeplass
  • Kantine
Spill lærer Trinn 3
Spill lærer Trinn 3

Trinn 3. Samle de nødvendige skoleartiklene

For å få spillet ditt til å føles mer ekte, må du i det minste gi noen ting som er vanlige i klassen. Du kan be "elevene" om å ta med eget skolemateriell eller forberede:

  • Blyant, penn eller fargestift
  • Notatbok eller blankt papir
  • Lærebøker
  • Binder
  • Viskelær
Spill lærer Trinn 4
Spill lærer Trinn 4

Trinn 4. Velg utdanningsnivå

Ville du valgt å lære utdanningsnivået du holder på med nå? Eller velger du å "nedgradere" og lære materialet du lærte for tre år siden? Eller valgte du å "gå opp" og undervise i universitetsmateriell? Velg utdanningsnivået som er hyggeligst for deg, og juster undervisningsmaterialet.

Velg også leksjonen du vil lære! Er du lærer i matematikk, naturfag eller engelsk? Velg spesifikke undervisningsmaterialer og prøv å arrangere enkle undervisningsmaterialer basert på disse materialene

Metode 2 av 3: Start undervisnings- og læringsaktiviteter

Spill lærer Trinn 5
Spill lærer Trinn 5

Trinn 1. Samle studenter

For å være lovlig lærer må du selvfølgelig ha studenter å undervise, ikke sant? Inviter venner eller slektninger til huset ditt og spør om de er villige til å være din medstjerne. Ingen er klare? Ikke bekymre deg, samle så mange dukker du kan finne, rydd opp i posisjonene deres, og gjør dem til disiplene dine!

  • Be vennene dine om å sitte på stolene som er levert. Som lærer kan du selvfølgelig justere sittestillingen eller frigjøre dem til å velge ønsket stilling. Du kan til og med lage enkel skilting på hvert bord eller få dem til å lage sine egne.
  • Sitt foran klassen og be vennene dine om å være stille fordi timen skal begynne.
Spill lærer Trinn 6
Spill lærer Trinn 6

Trinn 2. Lær kortfattet og enkelt materiale

Når du har samlet noen studenter, kan du begynne å undervise! Skriv lærematerialet på papir festet til veggen, så vet de hva de vil lære senere.

Du kan også gjøre en rekke morsomme aktiviteter, for eksempel å "dissekere" dukker - i stedet for dyr - som du kan gjøre i biologi -klassen, og deretter be dem forklare hva de finner. Dette kan være et morsomt læringsalternativ for deg og dine venner

Spill lærer Trinn 7
Spill lærer Trinn 7

Trinn 3. La elevene ta notater

Gi hver elev et stykke papir; De kan bruke papiret til å ta notater eller gjøre oppgaver. Forklar spesifikt hva de trenger å gjøre med papiret. Du kan også be dem lese tilbake det de har notert.

Hvis du underviser i en engelsktime, gi dem 10 minutter til å skrive ned helgaktivitetene deres på engelsk. Etter det kan du be dem lese skriftene sine foran klassen

Spill lærer Trinn 8
Spill lærer Trinn 8

Trinn 4. Still spørsmål

En av fordelene med å være lærer er at du kan utnevne hvem som helst til å gjøre hva du vil. For eksempel kan du stille et matematisk spørsmål og tilfeldig kalle vennene dine navn for å svare på dem. Du kan også stille dumme spørsmål som "Hei Andi, kom foran i klassen og forklar hvordan fisk kysser. Kom igjen, raskt! ".

  • Gjør spørsmål til spill. Spør elevene dine: "132 minus 17 er lik hva?" og be dem svare så raskt som mulig. Det raskeste svaret vil få en premie i form av godteri.
  • Noen lærere oppfordrer ofte elevene til å svare på spørsmål ved å invitere dem til å spille bingo. Selvfølgelig kan du også bruke denne metoden.
Spill Lærer Trinn 9
Spill Lærer Trinn 9

Trinn 5. Be elevene svare på spørsmålene på "tavlen"

I virkeligheten er denne situasjonen absolutt en plage for de fleste studenter. Men siden dette ikke er en ekte skole, tro meg, det kommer til å bli veldig gøy! La hver elev komme foran i klassen for å svare på spørsmålet eller jobbe med problemet på tavlen.

La dem gjøre et matteoppgave eller tegne noe dumt. Fortell dem at den som kan tegne en brontosaurus ordentlig, vil få godteriet til Yupi

Spill Lærer Trinn 10
Spill Lærer Trinn 10

Trinn 6. Spis lunsj

Etter å ha studert en stund, ber du alle elevene stille opp og gå til "kantinen". Spør eventuelt foreldrene dine om hjelp som utgir seg for å være en kantineansatt. Sett deg ned med elevene dine og spis typisk skolekafeteria som stekt ris og melk.

Spill lærer Trinn 11
Spill lærer Trinn 11

Trinn 7. Ha en pause

Etter lunsj, inviter alle til å spille på "feltet" som du ofte gjør på skolen. Hvem vet, foreldrene dine vil være villige til å ta deg med til nærmeste lekeplass i denne "pausen".

Metode 3 av 3: Vær en god lærer

Spill lærer Trinn 12
Spill lærer Trinn 12

Trinn 1. Spill hver rolle etter tur

Det er hyggelig å ha en overlegen posisjon som lærer; men det blir mye morsommere hvis du vil dele rollen med dine andre venner. Etter en stund gir du rollen som lærer til vennen din og spiller en ny rolle som student. Stol på meg, spillet ditt vil føles mer og mer moro!

Bestem andre roller som er vanlige på skolen. For eksempel, be noen av vennene dine om å opptre som studenter, mens resten kan du be om å få spille rektor, klasseansvarlig, BP -lærer og klasselærer. Sørg for at du prøver alle rollene som skiftes med vennene dine

Spill Lærer Trinn 13
Spill Lærer Trinn 13

Trinn 2. Velg et nytt navn som er identisk med lærerens navn generelt

Du kan velge vanlige navn som Bu Ani, Bu Diah eller Pak Eko; men hvis du vil ha mer moro, velg dumme navn som Bu Tompel eller Pak Bulu. Velg hvilket navn du vil, og be alle elevene om å ringe deg med det navnet.

Spill lærer Trinn 14
Spill lærer Trinn 14

Trinn 3. Kle deg som en lærer

Vanligvis har læreren en særegen klesstil som du kan etterligne. Prøv å bruke briller og pene klær; trekk buksene høyere enn vanlig og gre håret til det er veldig pent. Gå også som om du er en gammel mann.

  • Hvis moren din har en gammel kjole du kan låne, kan du prøve å bruke den for å understreke bildet av en lærer. Hvis ikke, kan du prøve å lete etter klær i vintage-stil i nærmeste klesbutikk.
  • Vanligvis vil mannlige lærere ha slips, briller og seler.
Spill lærer Trinn 15
Spill lærer Trinn 15

Trinn 4. Snakk som en lærer

Snakk med lav stemme og vis din alvor når du spiller rollen som lærer. Ikke le av venners reaksjoner, og ikke bli fanget opp i vitsene deres for ofte. Vær fast og autoritativ som en ekte lærer.

  • Hvis du og vennene dine blir undervist av den samme læreren, kan du prøve å etterligne lærerens holdning og talestil foran vennene dine.
  • Prøv å bruke mer standard og komplisert diksjon, som en lærer generelt. For eksempel kan du si: "I dag skal vi studere jordens eksistens og alt som er i den" når du går inn i naturvitenskapelig materiale.
Spill lærer Trinn 16
Spill lærer Trinn 16

Trinn 5. Sørg for at alt er godt organisert

Sørg for at du har alle "undervisningsmateriell" i lærerens skrivebordsskuff eller i en liten kurv i hjørnet av klasserommet; Sørg for at du også merker hvert element slik at det ikke blir spredt. For å få spillet til å føles mer overbevisende, er det ikke noe galt i å lage et enkelt navneskilt som du kan sette på lærerbordet.

Eller du kan også lage konseptet med et "rotete lærerbord" hvis lærerdisken din er slik på skolen. Dette kan være en kraftig metode for å gjøre skolen morsommere

Spill lærer Trinn 17
Spill lærer Trinn 17

Trinn 6. Ikke vær for stiv og seriøs

Spillet skal være interessant og morsomt! Hold situasjonen rolig og befordrende, men ikke bli sint hvis vennene dine lager vitser eller prater av og til i timen. Det er naturlig for dem å gjøre det, det er tross alt ikke en ekte skole. Hvis du vil, kan du gi latterlige straffer til vennene dine; Men husk, ikke ta det for alvorlig!

Sjansen er stor for at vennene dine ikke slutter å spøke gjennom hele klassen. Du trenger ikke å være lei deg! Gjør klassen morsommere ved å utnevne én person til å være “klasseveileder”; Veilederen har ansvaret for å gi straff til studenter som oppfører seg dårlig. Ha det gøy i spillene du laget selv

Tips

  • Gi dem en advarsel hvis de ikke slutter å chatte i klassen.
  • Hvis de fungerer bra, gi gaver som er enkle og attraktive.
  • Ikke glem å gi oppgaver.
  • Forbered en tavle eller et stort ark for å erstatte tavlen.
  • Dra på en falsk "ekskursjon".
  • Ikke vær en lærer som er for hard og grusom.
  • Hvis de oppfører seg feil, stopper du undervisnings- og læringsprosessen eller ber dem forlate "klasserommet".
  • Lag en timeplan.
  • Straffe elever for å være frekke eller uvillige til å lytte.

Anbefalt: