Den verdige veien til hevn: 11 trinn

Innholdsfortegnelse:

Den verdige veien til hevn: 11 trinn
Den verdige veien til hevn: 11 trinn

Video: Den verdige veien til hevn: 11 trinn

Video: Den verdige veien til hevn: 11 trinn
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

Reisen i våre liv som tenåring eller i voksen alder er alltid farget av forskjellige hendelser. Noen ganger føler vi oss skuffet over en nær venn eller opplever hjertesorg. Prøv å glemme hendelsen uansett hvor vanskelig den er, i stedet for å ha et nag. Du kan imidlertid bruke noen av de verdige måtene å ta hevn som vil bli forklart i denne artikkelen.

Steg

Få subtil hevn på fiendene trinn 1
Få subtil hevn på fiendene trinn 1

Trinn 1. Bruk den smarte måten

Den mest effektive måten å hevne seg på for å skade følelsene til personen mot deg, er å hevne seg på en smart måte, spesielt hvis han eller hun er smartere og kraftigere enn deg. Det er mange måter å øke intelligensen på, men en ressurs som kan brukes av alle er bøker. Les en rekke litteratur for å få så mye informasjon som mulig, for eksempel: vitenskapsbøker, matematikk, engelsk, historie, blader eller aviser. Ta hevn ved å være en smart person. Mange er late til å studere, men det beste som alltid vil bli husket er ansiktet hans når han må akseptere nederlag i eksamener og hverdagsliv. Å være en smart person er en måte å åpne mange muligheter på, for eksempel: å få en jobb med høy lønn og et lykkelig liv med mange venner. Folk vil føle seg tiltrukket av deg og ønsker å få venner eller be om hjelp. Intelligens gjør deg verdsatt og kjent for mange mennesker. Dette faktum irriterte ham, selv om han ville prøve å skjule det. Til slutt vil han bli venner igjen fordi han innser hvor dum han var for å være mot deg.

Få subtil hevn på fiendene trinn 2
Få subtil hevn på fiendene trinn 2

Trinn 2. Utfør rutinemessige aktiviteter som vanlig

Han vil bli lykkeligere hvis du slutter å gjøre hverdagen. Lev livet som vanlig. Selv om det er vanskelig og tar tid, kan du prøve å oppnå livslykke på den mest utfordrende måten og tro at du kan gjøre det. Akkurat som alt annet som skjer i ditt daglige liv, vil du også glemme det over tid.

Få subtil hevn på fiendene trinn 3
Få subtil hevn på fiendene trinn 3

Trinn 3. Respekter deg selv

Ikke la andre undervurdere deg. Andre vil ignorere deg hvis du ikke respekterer deg selv.

Få subtil hevn på fiendene trinn 4
Få subtil hevn på fiendene trinn 4

Trinn 4. Anta at den ikke eksisterer

Selv om du ser ham av og til eller hver dag, bare ignorer ham ved å late som du ikke ser ham. Ikke se på ham, selv om dette er vanskelig og kan gjøre ham sint.

Få subtil hevn på fiendene trinn 5
Få subtil hevn på fiendene trinn 5

Trinn 5. Vær snill mot andre

Han vil irritere seg hvis du blir likt av mange mennesker fordi du alltid er hyggelig mot dem, for eksempel ved å gi en hjelpende hånd. Vurder hvem du bør være snill mot, nemlig de som setter pris på godheten din, i stedet for de som har oppført seg dårlig. Gjør som vanlig hvis du har tilgitt og glemt hendelsen. Behandle andre slik du ønsker å bli behandlet.

Få subtil hevn på fiendene trinn 6
Få subtil hevn på fiendene trinn 6

Trinn 6. Delta i ulike aktiviteter

Gjør flere aktiviteter og arbeid.

Få subtil hevn på fiendene trinn 7
Få subtil hevn på fiendene trinn 7

Trinn 7. Bygg selvtillit

Tillit er et av de kraftigste hevnvåpnene, men voksende selvtillit er ikke lett. Husk at du som medmenneske bare trenger å være deg selv og ikke trenger å sammenligne deg selv med andre for å føle deg bedre enn andre. Beseire folk som er imot deg gjennom vanlige ting å gjøre sammen. Ikke vær redd for å innse det og lær å respektere deg selv. Husk at en person er verdsatt for sin karakter, ikke for sitt utseende.

Få subtil hevn på fiendene trinn 8
Få subtil hevn på fiendene trinn 8

Trinn 8. Ikke vær redd for å endre

Løs feilene du har gjort. Slutt å tenke at du ikke kan forandre deg fordi andre mennesker kjenner deg slik du er i dag. Begynn å fikse dårlige vaner fordi det er aldri for sent å endre.

Få subtil hevn på fiendene trinn 9
Få subtil hevn på fiendene trinn 9

Trinn 9. I stedet for trinn 4, behandle denne personen som en god venn

Han vil bli enda mer opprørt hvis du gir ham et positivt svar i stedet for å være så negativ som han vil at han skal være.

Få subtil hevn på fiendene trinn 10
Få subtil hevn på fiendene trinn 10

Trinn 10. Slå denne personen ved å gi dem den samme behandlingen

Behandle denne personen som han behandler deg slik at også han vil føle konsekvensene av sine egne handlinger.

Få subtil hevn på fiendene trinn 11
Få subtil hevn på fiendene trinn 11

Trinn 11. Vær stille når han inviterer deg til å snakke eller stille et spørsmål

Han vil fortsette å provosere til samtale slik at det ser ut som han søker oppmerksomhet. På denne måten vil du fremstå som en mer gjenkjennelig person og bli en vinner.

Tips

  • Ikke la denne personen gjøre deg sur!
  • Gjør forskjellige måter å få vennene hans til å henvende seg til deg.
  • Slå den ved å konkurrere gjennom sportskamper.
  • Velg en metode, gjør det, og bruk deretter en annen metode.
  • Ikke bli besatt av hevnlysten, fordi det kan være dårlig for deg selv og livet ditt.
  • Inviter bestevennen hennes på kaffe, ta kontakt med noen hun liker, eller gjør noe annet for å få henne til å føle seg sjalu, men ikke overdriv så du ikke får problemer!
  • Gjør alle metodene som er foreslått i denne artikkelen.
  • Behandle alle på en veldig hyggelig og hyggelig måte, inkludert mennesker som er imot deg, slik at flere liker deg, og dette gjør ham enda mer rasende!
  • Ikke gjengjeld åpent. Ikke la deg angre på at du har gjort handlinger som skader eller skader hjertet hans. Ikke vær en hykler.
  • Å tilgi andre vil bringe godt for deg selv. I stedet for å forlenge problemet ved å ta hevn, vil du bli en mer moden person hvis du er i stand til å tilgi feilene hans slik at han også utvikler seg. Ikke bare bekymre deg for andre mennesker. Glem den bitre opplevelsen for ditt eget beste og fortsett med livet ditt.

Advarsel

  • Overhold gjeldende lover. Du må selv bære konsekvensene hvis du bryter loven fordi du blir arrestert eller tiltalt.
  • Ikke gi opp. Fortsett å prøve hvis det ikke fungerer!

Anbefalt: