3 måter å se om noen hater deg

Innholdsfortegnelse:

3 måter å se om noen hater deg
3 måter å se om noen hater deg

Video: 3 måter å se om noen hater deg

Video: 3 måter å se om noen hater deg
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2024, Kan
Anonim

I noen tilfeller, når noen virkelig hater deg, blir de rene. Generelt vil imidlertid folk tvinge seg til å ha et slikt hat. Å hate er en veldig komplisert følelse, og vanligvis vil noen hate deg når du gjøre noe, men faktisk hater de ikke seg selv Du. Instruksjonene nedenfor hjelper deg med å finne ut om noen hater deg, og hvordan du skal handle riktig.

Steg

Metode 1 av 3: Lesing av skiltene

Fortell om noen hater deg trinn 1
Fortell om noen hater deg trinn 1

Trinn 1. Se på øynene deres

Ting som anses for harde å si direkte, kan vanligvis sees gjennom øynene. Faktisk vil noen av følelsene våre bli skrevet i størrelsen på øyets pupil, noe mennesker ikke kan kontrollere. Du kan se gjennom øynene deres når noen blir frustrert mens de snakker til deg.

  • Å se opp og til høyre er et tegn på kjedsomhet.
  • Øyets pupill utvides når en person føler seg interessert, og vil vanligvis krympe når han kjeder seg.
  • Å unngå øyekontakt kan være et tegn på at personen skjuler noe for deg, de stoler ikke på deg eller er redd for deg.
Fortell om noen hater deg Trinn 2
Fortell om noen hater deg Trinn 2

Trinn 2. Vær oppmerksom på ekstreme følelser

Ekstreme følelser kan være et tegn på at noe er galt med forholdet ditt. Imidlertid bør du ta hensyn til ekstremene i forhold til deres holdning, ikke til det du eller dine venner anser som normalt. Ta notat:

  • Spenning og stivhet, spesielt i skuldrene
  • Kjedsomhet eller mangel på interesse
  • Å være dum eller melodramatisk
  • Tonen i stemmene deres
  • Hvor raskt eller hvor tregt de reagerer
Fortell om noen hater deg Trinn 3
Fortell om noen hater deg Trinn 3

Trinn 3. Legg merke til forskjellen

Mennesker vil vanligvis oppføre seg ulikt avhengig av hvordan de føler om deres oppførsel eller ord. Det er tonnevis med subtile (og vanligvis ubevisste) ledetråder som kan hjelpe til med å fortelle hvordan noen føler om noe de ikke vil diskutere eller når de lyver. Grunnideen med polygraftesten, også kjent som en løgnedetektor, brukes til å se forskjellen på hvordan mennesker reagerer når de forteller sannheten og når de lyver. Selv om du ikke kan bruke maskiner til å overvåke forskjeller i noens oppførsel, er det noen få tips som kan hjelpe deg med å se om de hater deg:

  • Alt som tyder på at de lyver eller prøver å villede deg. Se etter tegn som indikerer at de prøver å inneholde følelsene sine, fordi folk har en tendens til å bli veldig emosjonelle når de lyver eller prøver å skjule noe.
  • Hvordan kommuniserer denne personen med deg vs. hvordan de kommuniserer med andre mennesker.
  • Hvordan oppfører de seg når du snakker om noe som krever oppmerksomhet (for eksempel arbeid hvis de er dine medarbeidere) og når du diskuterer noe de ikke trenger å snakke med deg om.
  • Hvordan oppfører de seg når du har noe de trenger vs. hvordan de oppfører seg andre ganger. For eksempel, hvis du var en god elev på skolen, var de flinke når de trengte hjelp og dårlige andre ganger? Hvis dette er tilfelle, kan det hende at de ikke liker deg.
  • Hvordan de oppfører seg i forskjellige situasjoner. Hvis noen hater deg, vil de sannsynligvis ha nesten samme holdning til deg i de fleste situasjoner, med mindre en annen faktor tvinger dem til å late som om de liker deg. Hvis de oppfører seg annerledes i forskjellige situasjoner, kan det være andre faktorer som spiller inn, og dette betyr at deres oppførsel ikke har noe å gjøre med hvordan de føler om deg.
Fortell om noen hater deg trinn 4
Fortell om noen hater deg trinn 4

Trinn 4. Ikke klandre andre følelser for hat

Noen ganger kan det være vanskelig å skille ting som sjalusi, kjønnsorganer, frykt og hat. Ting du bør vurdere når du tar en beslutning:

  • Er denne personen generelt sjenert og stille?
  • Har du varen eller posisjonen de ønsker eller får dem til å føle sjalu?
  • Er du ambisiøs eller krevende? Er det mulig at de er redde for deg eller reaksjonen din?
Fortell om noen hater deg Trinn 5
Fortell om noen hater deg Trinn 5

Trinn 5. Legg merke til hvor åpne de er med deg

Selv om alle er forskjellige i sitt personlige liv under ulike omstendigheter, hvis noen rutinemessig holder informasjon relatert til arbeidet ditt fra deg, er det sannsynlig at det er et problem mellom dere to. Dette utgjør kanskje ikke hat og kan bare være glemsomhet, men det er absolutt verdt å undersøke når de blir upresise. Ting som bør deles er:

  • Noe knyttet til et prosjekt dere jobber med sammen.
  • Informasjon som tydelig kan hjelpe deg med å gjøre jobben din eller bli lykkeligere.
  • Meldinger som andre etterlater for dem å overføre til deg.

Metode 2 av 3: Å kjenne tegnene som betyr noe

Fortell om noen hater deg trinn 6
Fortell om noen hater deg trinn 6

Trinn 1. Ikke ta det for hjertet

Hold øye og se om personen alltid er frekk og ser kjedelig ut når han har med alle å gjøre. Kanskje det ikke bare er deg, men den personen oppfører seg alltid slik overfor alle.

Fortell om noen hater deg trinn 7
Fortell om noen hater deg trinn 7

Trinn 2. Se etter en bestemt trend

Hvis noen bare ser deg en gang, og vanligvis ikke oppfører seg som om de ikke liker deg, så er det sannsynligvis greit. Alle har dårlige dager, og de dårlige dagene kan gjøre folk sure og slemme. For å sikre at denne personen virkelig hater deg, må du ta hensyn til hvordan de oppfører seg på lang sikt i stedet for bare å fokusere på en eller to hendelser.

Fortell om noen hater deg Trinn 8
Fortell om noen hater deg Trinn 8

Trinn 3. Ikke forveksle uvettighet og hat

Spesielt hvis personen du tenker på ikke er noen som kjenner deg godt, kan det hende at de ikke skjønner at deres oppførsel og ord har gjort deg sint. Det er noen mennesker som har problemer med å forstå sosiale signaler, og som kanskje ikke forstår negative reaksjoner på oppførselen deres. På samme måte er det mange mennesker som snakker uten å tenke, og dette får dem til å si noe de vil angre senere. En indikator på noe av det ovennevnte er om de ofte sier vondt til mange mennesker. Dette er ikke et tegn på at de hater deg, men et tegn på at de har problemer med å sosialisere seg.

Fortell om noen hater deg trinn 9
Fortell om noen hater deg trinn 9

Trinn 4. Vær oppmerksom på kilden til informasjonen

Hvis du hører fra noen at noen hater deg, bør du vurdere nøyaktigheten av informasjonen. Spør dem hvorfor han eller hun tror personen hater deg, og tenk på påliteligheten til årsakene deres. Hvis de er beryktede sladder og liker å spre uenighet, bør du vurdere om de forteller deg med den hensikt å provosere deg eller gjør det enkelt for alle.

Fortell om noen hater deg Trinn 10
Fortell om noen hater deg Trinn 10

Trinn 5. Se på din egen oppførsel

Hvis personen du tror hater deg, bare er ond når du gjør visse ting, bør du vurdere hva de hater oppførsel og ikke Du. Ting som kan gjøre folk irritert og sint er:

  • Spesifikke samtaleemner
  • Språk eller symboler som støter dem
  • Vitser som de synes er upassende
  • Be dem om å gjøre eller endre noe
  • Hvordan samhandle med andre mennesker, spesielt nære venner eller mennesker som er viktige for dem
  • Grad av fysisk nærhet - for eksempel klemmer mange mennesker alle de kjenner, og det er også mennesker som bare gjør dette mot visse mennesker. De kan føle seg ukomfortable med hvor ofte du klemmer dem.

Metode 3 av 3: Staying Accord

Fortell om noen hater deg Trinn 11
Fortell om noen hater deg Trinn 11

Trinn 1. Still et spørsmål

Hvis du merker at noen er irritert eller sint når de kommuniserer med deg, kan du prøve å spørre pent og vennlig om hva som gjorde dem sure på deg. Å forklare dem at du bare ber om informasjon og ikke ber dem om å endre holdning, kan bidra til å forhindre konfrontasjon. Hvis du ikke vil konfrontere dem personlig, kan et notat eller telefonsvarer gi dem tid til å tenke på hvordan de skal svare deg, dette er bedre enn å la dem reagere instinktivt, da dette bare vil tjene som selvforsvar og ikke løse problemet problem. Husk at selv om du har spurt perfekt, kan de fortsatt angripe deg, og du kan ikke gjøre noe med det. Noen eksempler på spørsmål er:

  • "Du ser alltid trist ut, er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe og muntre deg?"
  • "Jeg føler at du behandler meg annerledes enn andre mennesker, hvorfor er det?"
  • "Jeg merker at du ser sint på _, er det noe jeg kan gjøre for å gjøre deg glad?"
  • "Gjorde jeg noe for å irritere deg? Jeg føler at du er sint på meg, og jeg vet ikke hvorfor."
Fortell om noen hater deg Trinn 12
Fortell om noen hater deg Trinn 12

Trinn 2. Prøv å se det fra deres synspunkt

Tenk på hvordan du ville reagert hvis noen behandlet deg slik du behandlet dem. Noen muligheter å vurdere er:

  • Kan det være at de føler at du gir dem en urettferdig arbeidsbelastning?
  • Uttrykker du sinne mot dem oftere enn lykke?
  • Er du ofte uenig i tingene de sier? Selv om du prøver å holde uenighetene i sjakk, kan de fremdeles se at du har følelsene dine og ikke stoler på deg
Fortell om noen hater deg Trinn 13
Fortell om noen hater deg Trinn 13

Trinn 3. Ikke vær sint

Å rope eller være frekk vil ikke forbedre situasjonen. Vær rolig, og prøv å komme til et kompromiss som er akseptabelt for dere begge. Husk at du ikke kan få andre til å snakke med deg på en naturlig måte, og hvis de ikke kan godta din motstand, er det ingenting du kan gjøre annet enn å unngå dem.

Fortell om noen hater deg Trinn 14
Fortell om noen hater deg Trinn 14

Trinn 4. Vær forsiktig så du ikke blir et offer

Noen ulykkelige mennesker vil lufte sitt sinne på mennesker som er helt uten tilknytning til kilden til deres ulykke. Det er vanskelig å se om denne personen hater deg eller bruker deg for å lufte frustrasjonen, men begge tilfellene kan hjelpe deg med å stå opp for deg selv og er ikke enkle mål. Når du blir mobbet, bruk en nøytral tone og si noe sånt som:

  • "Det er en veldig ond ting å si."
  • "Hvorfor ville du si noe sånt?"
  • "Jeg beklager hvis du ikke liker denne kjolen, men den er min favoritt." (eller ta det mer seriøst ved å si noe som "Dette er min mors favorittkjole, og hun døde i fjor.")
  • "Jeg beklager hvis det gjorde deg opprørt. Jeg mente ikke å irritere deg."
Fortell om noen hater deg Trinn 15
Fortell om noen hater deg Trinn 15

Trinn 5. Beklager hvis du har gjort noe for å gjøre noen opprørt eller opprørt

Hvis du startet konflikten, vil de sannsynligvis føle at det er ditt ansvar å løse den. Selv om dette har vært tilfelle lenge, er det aldri for sent å fikse det.

Tips

  1. Det vil alltid være mennesker som ikke liker deg, uansett hva du gjør. Hvis du har prøvd alt du kan for å fikse forholdet ditt, så er det kanskje på tide å gi slipp og gå videre med livet ditt.
  2. Du trenger ikke å tilbringe tid med mennesker som stresser deg. Enten de hater deg eller ikke, hvis du ikke kan kommunisere med dem på en måte som er akseptabel for begge parter, bør du tilgi og glemme.
  3. Ikke skape drama rundt deg, enten personen hater deg eller ikke, eller dramatiser det faktum at noen hater deg. Andre i samfunnet ditt, det være seg venner, familie eller kolleger, vil sette pris på det hvis du minimerer drama.
  4. Hvis du ikke kan komme til enighet med denne personen, kan det være det beste alternativet å unngå dem. Ikke irritere dem ved å prøve å finne ut om personen hater deg. Selv prøver å reparere forholdet kan øke problemet hvis du ikke kan gjøre fremskritt.

Anbefalt: