3 måter å oppføre deg på foran en fyr som mistenkt liker deg

Innholdsfortegnelse:

3 måter å oppføre deg på foran en fyr som mistenkt liker deg
3 måter å oppføre deg på foran en fyr som mistenkt liker deg

Video: 3 måter å oppføre deg på foran en fyr som mistenkt liker deg

Video: 3 måter å oppføre deg på foran en fyr som mistenkt liker deg
Video: Video 182 Norskprøven A2-B1: Brev til en venn 2024, Kan
Anonim

Når en fyr liker deg, vil reaksjonen din avhenge av hvordan du føler om ham. Det er flott å vite at noen du elsker har de samme følelsene for deg. I en situasjon som denne, prøv å returnere forførelsen. Men hvis du ikke liker det, kan uønsket oppmerksomhet bli en plage. Prøv å sende et signal som viser at du ikke er interessert i ham. Uansett svar eller handling, hvis han fremdeles ikke får meldingen din, kan du prøve å snakke med ham om forholdet ditt.

Steg

Metode 1 av 3: Svar når du har samme følelse

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 1
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 1

Trinn 1. Prøv å komme nærmere ham

Hvis han gir deg et signal, svar tilbake ved å lene deg nærmere ham. Prøv å sitte i nærheten når du deltar på sosiale arrangementer. Når du chatter med ham i pauser eller pauser, må du stå nærmere ham. Dette kan vise ham at du også liker ham og liker å være rundt ham.

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 2
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 2

Trinn 2. Finn grunner til å tilbringe tid alene med ham

Dette øyeblikket kan hjelpe deg med å vurdere om han virkelig liker deg. I tillegg viser din åpenhet for å bare tilbringe tid med ham at du også er tiltrukket av ham. Prøv å finne grunner til å invitere ham til å gjøre aktiviteter alene, slik at du har en sjanse til å forklare dine følelser.

For eksempel kan du sende en tekst som "Jeg vil plutselig spise en hamburger. Vil du gå til McDonald's med meg etter skolen?"

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 3
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 3

Trinn 3. Kast et raserianfall på sosiale medier

Ved å være mer oppmerksom på fyren som angivelig liker deg gjennom sosiale medier, kan du vise at du liker ham også. Prøv å legge ut kommentarer på bilder og legge dem ut på nettsteder som Instagram og Facebook. Svar på tweetsene hans på Twitter og del tweetsene du synes er interessante igjen.

Sett inn en liten forførelse i kommentarene dine. For eksempel kan du si "Søt! Jeg tror blått passer deg."

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 4
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 4

Trinn 4. Svar på bevegelser som gjenspeiler forførelse

Hvis han forfører deg, returner han forførelsen. Noen ganske vanlige forførelsestaktikker inkluderer øyekontakt, et blinkende smil, hevede øyenbryn og uformell/lett fysisk kontakt. Hvis han viser slike bevegelser, kan du prøve å flørte tilbake.

For eksempel, hvis han gnir armen mot din, vent et øyeblikk. Etter det kan du ruffe håret eller legge hendene på knærne

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 5
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 5

Trinn 5. Vær deg selv

Husk at når han liker deg, trenger du ikke å endre noe om deg selv. Vær en unik person når du er sammen med ham, og ikke nøl med å senke din prestisje eller skam. Oppfør deg litt dum eller vill når du er sammen med ham fordi det vil få deg til å like ham mer.

For eksempel, hvis du liker en bestemt musiker som er litt "unik" eller frittalende i sin oppførsel, ikke nøl med å snakke om den musikeren foran ham. Hvis du liker en bestemt type film som er unik, inviter ham til å se den sammen med deg

Metode 2 av 3: Svar når du ikke har den samme følelsen

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 6
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 6

Trinn 1. Prøv å tilbringe tid med andre venner

For å vise at du bare vil være venn med ham, sett ham i vennekretsen din. Ikke tilbring tid alene med ham. Når du inviterer ham til å jobbe eller tilbringe tid, må du sørge for at de andre vennene dine følger med slik at du ikke trenger å tilbringe tid alene med ham.

  • For eksempel, inviter ham til å se en film med dine andre venner.
  • Du kan også lede ham hvis han inviterer deg til å dra et sted alene. For eksempel, hvis han ber deg om å gå på en fest med ham, kan du si: "Å! Jeg planlegger å dra med vennene mine. Hva med å komme med oss?"
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 7
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 7

Trinn 2. Unngå berøring eller fysisk kontakt

Noen mennesker er vant til å vise fysisk kontakt eller tilfeldig kontakt med vennene sine. Du kan ofte klemme vennen din når du møtes eller skilles, eller bare klappe vennen din på skulderen mens du chatter. Hvis du føler at vedkommende liker deg, må du ikke vise fysisk kontakt slik. Fysisk kontakt risikerer faktisk å vise feil melding.

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 8
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 8

Trinn 3. Gi begrenset ros

Det er ikke uvanlig at du komplimenterer vennene dine. Imidlertid, ikke overdrev ros fyren som angivelig liker deg. Det får ham faktisk til å tro at du liker ham også, selv om du virkelig ikke gjør det.

  • La oss for eksempel si at han har på seg en skjorte du liker. Komplimenter som "Du så bra ut i dag!" kan betraktes som en form for forførelse.
  • Se i stedet etter kommentarer som ikke gjenspeiler forførelse. Du kan si, “Skjorten din er flott!”. For å være trygg trenger du kanskje ikke kommentere noe som helst.
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 9
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 9

Trinn 4. Ikke svar på forførende bevegelser eller kommentarer

Hvis han begynner å flørte, prøv å ignorere det. Svaret ditt kan tolkes feil. Hvis han for eksempel smiler til deg fra setet, må du vende blikket tilbake med et sakte nikk, ikke et smil.

Hvis han ofte forfører deg på en måte som får deg til å føle deg ukomfortabel, si noe. Du kan for eksempel si: "Jeg hater det når du berører meg hele tiden."

Metode 3 av 3: Ærlig talt om følelser

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 10
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 10

Trinn 1. Velg riktig tid og sted å snakke

Når du vil snakke om noe sensitivt (f.eks. Dine følelser for noen), er det viktig at du forbereder et passende tidspunkt og sted. Finn det rette øyeblikket slik at dere begge har ledig tid (uten en viss grense). Velg et dekket sted, for eksempel en benk i et roligere hjørne av parken.

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 11
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 11

Trinn 2. Uttrykk dine følelser direkte

Hvis du vil uttrykke følelsene dine, si det direkte. Det nytter ikke å slå rundt bushen og kaste inn hintene. Uttrykk dine følelser åpenhjertig ved for eksempel å si: "Jeg har dine følelser for deg. Noen ganger føler jeg at du liker meg også. Er det sant?"

Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 12
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 12

Trinn 3. Avvis ham ærlig, men vær vennlig hvis du ikke er tiltrukket av ham

Hvis du ikke liker ham, avvis ham ærlig. La ham få vite at du setter pris på vennskapet du har med ham, men at du ikke er interessert i et romantisk forhold til ham. Du trenger ikke å "brutalt" avvise ham, men gjør det klart at du ikke forventer et mer seriøst forhold til ham.

  • Si noe som tydelig viser at du ikke føler det samme. Du kan for eksempel si: "Jeg er ikke interessert i å ha et romantisk forhold til deg."
  • Det er greit hvis du trenger å gi begrunnelse, men oppgi dem høflig og subtilt. For eksempel, hvis du ikke er interessert i ham, ikke si: "Jeg er ikke interessert i deg." Du kan for eksempel si: "Jeg vil heller være venner med deg."
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 13
Handle rundt en fyr du tror liker deg Trinn 13

Trinn 4. Svar riktig hvis det viser seg at han ikke har følelser for deg

Hvis du misforsto situasjonen, ville det gjøre deg veldig flau. Uansett om følelsene dine blir gjengjeldt eller ikke, kan ting bli vanskelig når du mistenker at noen har følelser for deg, selv om de egentlig ikke liker deg. Sørg for å planlegge svaret ditt på slike situasjoner.

  • Godta svaret høflig. Uansett scenario kan du for eksempel si: “Ah, jeg tror jeg misforsto situasjonen. Takk for at du er ærlig mot meg."
  • Det er greit hvis du føler deg trist når noen avviser deg først antar at du liker deg. Ta deg tid til å dele bekymringene dine med vennene dine og nyt deg selv, for eksempel å se på en film eller bestille din favorittmat.

Anbefalt: