Hvordan være en dårlig gutt (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en dårlig gutt (med bilder)
Hvordan være en dårlig gutt (med bilder)

Video: Hvordan være en dårlig gutt (med bilder)

Video: Hvordan være en dårlig gutt (med bilder)
Video: Bli Kvitt Ryggplagene På 5 minutter! 2024, April
Anonim

Har du noen gang lurt på hvorfor kvinner ikke kan motstå dårlige gutter? Det er ikke det at de er rykninger, ingen liker et ryk. Det er mer passende hvis de er veldig selvsikre og overbevisende. Bruk tipsene nedenfor for å bygge din maskulinitet og gjøre verden, spesielt kvinner, forbløffet!

Steg

Del 1 av 3: Bad boy -vaner og oppførsel

Vær en dårlig gutt trinn 1
Vær en dårlig gutt trinn 1

Trinn 1. Mer enn noe annet, vær en mann

Du har din egen tid, drømmer og planer, og du bør ikke gå på kompromiss med dem bare for å gjøre andre mennesker lykkelige. Hvis du ikke liker noe, ikke late som du liker det. Vær sikker på hva du liker og ikke liker. Dette vil naturlig tiltrekke interessen til folk som er enige med deg.

Finn din verdi. Hva liker du? Hva hater du? Hva er unikt med deg? Kjenn deg selv, eller du vil ende opp med å lure deg selv bare for å bli akseptert av miljøet. Er du virkelig fornøyd med påstanden?

Vær en dårlig gutt Trinn 2
Vær en dårlig gutt Trinn 2

Trinn 2. Vær sentrum av ditt eget liv

Du eksisterer for å gjøre deg glad, andre mennesker er sekundære. Gjør deg selv og ditt eget liv til en prioritet. Hvis du anser deg selv som viktig, vil andre mennesker også betrakte deg som viktig, inkludert kvinner. De fleste vil tiltrekkes av viktige mennesker.

  • Aldri ofre ditt sanne jeg bare for å være romantisk. Er du tiltrukket av kvinner som ikke virker interessert i deg? Glem ham, tiden din er for dyrebar til å bruke på ham.
  • Kvinner vil sette pris på den virkelige deg. Dette viser at du vet hva du vil, og ikke nøl med å forfølge det.
Vær en dårlig gutt Trinn 3
Vær en dårlig gutt Trinn 3

Trinn 3. Slutt å bry deg om noe

Det er ingenting verre enn noen som alltid er bekymret for de små tingene i livet. Bad Boys bruker ikke tiden sin på de små tingene fordi de vet at det er i deres kontroll. For eksempel, hvis du møter en kvinne du liker, oppfør deg som vanlig. Å gjøre dette gir inntrykk av at du er kul, trygg og har kontroll over situasjonen, noe som betyr at du vil se mer sexy ut.

  • Det er vanskelig nok til ikke å være nervøs. Hvis du prøver å være mer avslappet, kan du prøve å senke bevegelsene og handlingene dine. Dette er det første trinnet som viser at du er en rolig person. Gå sakte men sikkert. Snakk sakte, men selvsikkert.
  • Selv for en dårlig gutt går ikke alltid alt som ønsket. Det er tider når noe føles galt, prøv å ikke stresse. Prøv heller å spøke litt med det. For eksempel, når du ved et uhell søl en drink på skjorten din, ikke bekymre deg for hvordan du rengjør den. Prøv å si "Wow, ser ut som jeg har en ny klesstil." Det kan høres litt trett ut, men det viser at de små tingene ikke plager deg.
Vær en dårlig gutt Trinn 4
Vær en dårlig gutt Trinn 4

Trinn 4. Slutt å be om tillatelse eller godkjenning

En god mann venter alltid på godkjenning, slik at alt er trygt å gjøre. Faktisk kommer tillatelsen ofte ikke, så du ser tvilsom ut. Ikke gjør det som er riktig for andre, gjør det som er riktig for deg!

  • I stedet for å si til kvinnen, "Kan jeg kysse deg?", Kysser du bare kvinnen. Dette gjelder også i stedet for å si "Vil du date meg?" si bedre "Kom igjen, la oss gå på en date." Selv om du kan bli avvist, men din tillit vil tiltrekke seg oppmerksomheten.
  • Har en mening om alt, fra hva du vil spise, hvordan du bruker tiden din. Vet hva du vil og få det. Ikke bare vil du se mer attraktiv ut, du vil også bli lykkeligere.
  • Advarsel: Menn er egentlig ikke rare eller perverse. Vær trygg, men vær alltid sensitiv for partnerens behov. Ikke tving et kyss på noen som ikke vil ha det. Som du vet hva du vil, så gjør de det. Setter pris på det.
Vær en dårlig gutt Trinn 5
Vær en dårlig gutt Trinn 5

Trinn 5. Bly

Som mann, led alltid. Ikke vent på at noen skal fortelle deg hva du skal gjøre. Hvis gruppen din ikke kan ta en beslutning, gjør det. Å være leder vil føles naturlig når du slutter å bekymre deg for andre mennesker og gjør det du må gjøre. Du er ikke egoistisk. I stedet er du ansvarlig for deg selv fordi du ikke forventer at andre skal gjøre det for deg.

  • Vær leder i livet ditt i alle situasjoner. Hvis du vil snakke med kvinnen eller få jobben, gjør det.
  • Vær også leder for dine kolleger. Hvis vennene dine er for feige til å snakke med kvinner, plag dem litt uten å være frekk fordi målet ditt er å motivere dem. Vennene dine vil sette pris på hjelpen din og jentene vil bli gale på deg.
Vær en dårlig gutt trinn 6
Vær en dårlig gutt trinn 6

Trinn 6. Vær ærlig med alle, spesielt deg selv

En av grunnene til at kvinner liker dårlige gutter er fordi de er ærlige. Hyggelige gutter gjør det ofte ikke. Hvis en dårlig gutt liker en jente, vil han vise det. Gode menn vil prøve å skjule det. En hyggelig fyr vil prøve å være venner med en jente først før han prøver å være kjæresten hennes, som ofte stopper ved vennskapsstatus. De fleste kvinner vet når en fyr liker henne. Bad boys vet dette og har ingen problemer med å påpeke det. For å være en dårlig gutt, vær ærlig med dine ønsker.

Kvinner kan til og med sette pris på uskyldig tiltrekning. For eksempel vil både en dårlig gutt og en god mann se på brystet til en jente. Den dårlige gutten er imidlertid ikke bekymret for å bli fanget. Dette er mer interessant enn å prøve å titte og bli fanget. Den dårlige gutten er ærlig om hva han vil, og er ikke sjenert for å innrømme det

Vær en dårlig gutt, trinn 7
Vær en dårlig gutt, trinn 7

Trinn 7. Vær uavhengig

Trenger aldri noen andre. Andre mennesker er hyggelige å være rundt deg, men ikke for din lykke. Prøv å nyte ditt eget liv. Du vil innse at jo mindre du trenger andre mennesker, jo flere trenger deg. Ha en sterk lidenskap og andre hobbyer og interesser for å bruke tiden din.

  • Aldri gjør relasjoner din topp prioritet eller din eneste kilde til lykke. Slutt å se på andre mennesker, spesielt kvinner, for å gjøre deg glad, du trenger dem ikke. Mange menn bruker tid på å lete etter lykke utenfor seg selv. Hvis du er fornøyd med deg selv, vil andre mennesker naturligvis være rundt deg.
  • Ha en hobby eller noe for å fordrive tiden og gjøre deg lykkelig. Hvis det gir deg flere muligheter til å møte nye, unge og sexy mennesker, desto bedre. Det må være noe som begeistrer deg, noe du liker. Hvis du ikke har en hobby, kan du prøve frivillig arbeid. Du er bare en dårlig gutt, ikke en idiot. '
Vær en dårlig gutt trinn 8
Vær en dårlig gutt trinn 8

Trinn 8. Verd deg selv, elsk deg selv på en balansert og verdifull måte

En dårlig gutt vet at han er mer verdifull enn noen andre. Han bryr seg om seg selv. Bad boy kjenner seg selv bedre enn noen andre. Du må respektere deg selv før andre mennesker, spesielt kvinner, begynner å respektere deg.

  • Hvordan verdsetter du deg selv? Sett standarder for hva andre kan og ikke kan tolerere, og følg dem med disiplin. Det viktigste med å respektere deg selv er ikke å henge med mennesker som ikke verdsetter deg eller de som er dyrebare for deg.
  • Et problem for en god mann er at han er for god med alle, også de som har det dårlig med ham. Vi lærer oss alltid å være snille mot andre. Men i noen tilfeller vil dette faktisk bli brukt av andre. Ikke belønn dårlige gjerninger. Vær snill mot verdige mennesker. Omgiv deg med gode mennesker som har tjent din tillit og respekt.
Vær en dårlig gutt trinn 9
Vær en dårlig gutt trinn 9

Trinn 9. Vær fysisk sterk

Som mann må du være en styrke som din familie, venner, spesielt kvinnelige, kan stole på. Innse uansett hvordan du klager, dette forblir uendret. I stedet, godta og mestre det.

  • Når ting ikke går som det skal, bare gjør ditt beste for å komme gjennom dem. Det er lett å komme inn i situasjoner der dårlige ting skjer, men husk at du er en mann som løser dine egne problemer, og du kan gjøre det.
  • Sørg for at menneskene i livet ditt blir godt ivaretatt. Du trenger ikke å være altfor hyggelig mot dem, men du vil bli verdsatt hvis du er lettgående, sterk og pålitelig.
  • Tren hver dag. Regelmessig mosjon vil bidra til å forbedre humøret, energien og helsen din. Dette er en viktig del av å hjelpe deg med å kontrollere følelsene dine, noe som vil hjelpe deg å kontrollere ditt daglige stressnivå. Trening vil også øke din selvtillit og din fysiske attraktivitet. Så det er ingen grunn til å si nei!

Del 2 av 3: Building Bad Boy's Confidence

Vær en dårlig gutt Trinn 10
Vær en dårlig gutt Trinn 10

Trinn 1. Kjenn deg selv

Nesten alle rådene ovenfor krever at du har selvtillit og en god identitet. Hvis du ikke har dette grunnlaget, er det veldig vanskelig å være en skikkelig dårlig gutt. Still deg selv spørsmålene, “Hvilke situasjoner gjør meg nervøs?” Og “Er jeg på mitt maksimale i livet mitt?” Hvis du ikke liker svaret ditt, bruker du trinnene nedenfor for å bygge din selvtillit.

Vær en dårlig gutt Trinn 11
Vær en dårlig gutt Trinn 11

Trinn 2. Vær i form

Du trenger ikke å være en kroppsbygger for å være en dårlig gutt, men du må være sunn. Vitenskapelig bevis viser at fysisk trening har en positiv effekt på selvfølelsen og reduserer depresjon. Effekten er ikke bare umiddelbar, men også på lang sikt.. Ikke utsett, gå til treningsstudioet nå, ikke i morgen.

  • En studie viser at aerob trening resulterer i psykologisk forbedring. Enhver øvelse som forbedrer kroppsbygningen din, vil imidlertid gjøre deg mer attraktiv for deg selv og for andre.
  • For tips om vanlig trening, ta en titt på de mange artiklene på dette nettstedet.
Vær en dårlig gutt Trinn 12
Vær en dårlig gutt Trinn 12

Trinn 3. Begynn å vinne

Fortsett kontinuerlig din karriere og personlige mål. Du trenger ikke å være rik for å være trygg, men du må være stolt av deg selv. Hardt arbeid og suksess vil få deg til å føle deg verdifull og viktig.

Alle (inkludert dårlige gutter) lider av personlige tilbakeslag. Hvis du opplever problemer i ditt personlige liv eller karriere, må du alltid huske at dette bare vil gjøre deg til en sterkere person. Ikke gi opp

Vær en dårlig gutt Trinn 13
Vær en dårlig gutt Trinn 13

Trinn 4. Unn deg selv med verdi

Tillat deg selv å nyte tingene i livet. Du trenger ikke bruke mye penger på dette, prøv å lage maten du liker, nyt favorittdrinken din eller gjør din favoritthobby. Hvis du gjør det du liker, vil du bli lykkeligere, og hvis du er lykkeligere, vil du bli mer trygg.

Vær en dårlig gutt, trinn 14
Vær en dårlig gutt, trinn 14

Trinn 5. Ta vare på alle personlige psykologiske problemer

Noen ganger kan vi finne roten til lav selvfølelse. Traumer i barndommen kan forårsake psykologiske vanskeligheter som hjemsøker deg og gjør deg usikker. Prøv å finne en måte å håndtere dette på. Mange behandlingsmodeller som rådgivning og medisiner er alltid tilgjengelige.

Husk alltid at det å be om hjelp med psykologiske problemer er et tegn på mot, ikke svakhet. Ekte menn lar ikke sine personlige problemer gå, de løser dem. Noen ganger krever dette hjelp fra andre. Aldri føle deg sjenert med å se en rådgiver eller terapeut. Mer enn en fjerdedel av amerikanske voksne fikk mental behandling i to år i 2004

Del 3 av 3: Bad Boy dating

Vær en dårlig gutt Trinn 15
Vær en dårlig gutt Trinn 15

Trinn 1. Vet hva du vil

Den dårlige gutten vet hva han vil ha fra partneren sin og er ærlig om det (se trinn seks i del ett). Det er ingen skam å bare forfølge seksuelle forhold så lenge du er ærlig om det. På samme måte betyr det ikke å ha en langsiktig kjæreste at du må være mindre dårlig. Her er tips du kan følge.

Vær en dårlig gutt, trinn 16
Vær en dårlig gutt, trinn 16

Trinn 2. Eier ditt eget liv

Hensikten med et forhold er ikke å vie livet ditt til partneren din. Selv om du er gift, gjør dine egne planer. Ta deg tid til deg selv. Tilbring tid med vennene dine. Hvis du stadig gjør deg tilgjengelig for partneren din, blir tiden din mindre verdifull. Pass på at du ikke dedikerer livet ditt til partneren din så mye at du glemmer deg selv.

Vær en dårlig gutt Trinn 17
Vær en dårlig gutt Trinn 17

Trinn 3. Vær arrogant

Å komme i kontakt med andre mennesker betyr ikke at du må elske dem. Plag dem litt! Dette viser at du er trygg på deg selv og full av selvtillit. Tenk på det, vil du være i et forhold der du alltid må se bra ut?

  • Ikke vær frekk og slem med hånene dine. Unngå emner som er følsomme for partneren din, for eksempel utseende eller karriere.
  • Alltid klar til å godta latterliggjøring. Ikke start hvis du ikke er klar til å bli plaget tilbake.
  • Hvis du ved et uhell har skadet partnerens følelser, beklager du oppriktig. Husk at dårlige gutter alltid er ærlige. Hvis du virkelig beklager, si det. Føl aldri at du ikke er en dårlig gutt hvis du beklager. Å ikke be om unnskyldning er en tull.
Vær en dårlig gutt Trinn 18
Vær en dårlig gutt Trinn 18

Trinn 4. Vær leder i forholdet ditt

Dette betyr ikke at du skal beherske partneren din og hindre ham i å ta beslutninger. Det handler mer om å ha som mål å alltid ha en plan i alle situasjoner. For eksempel, hvis du skal ut på tur, bestem deg hvor du skal dra og bestill. Hold henne i hånden for å ta henne ut av mengden. Vis at du er trygg på hva du vil for deg selv og ham.

Vær en dårlig gutt Trinn 19
Vær en dårlig gutt Trinn 19

Trinn 5. Vær full av overraskelser

I et langsiktig forhold kan det være veldig vanskelig å ikke sette seg fast i visse rutiner og vaner. Gjør likevel en liten innsats for å være spontan. Gjør spesielle turer i helgene hvis mulig. Overrask ham med billetter til en konsert når han våkner om morgenen. Bryt rutinen i forholdet ditt for å holde det friskt og interessant.

  • Du må lage en liten plan. Ikke la deg invitere ham til å gå til en restaurant plutselig, og det viser seg at restauranten er stengt.
  • Husk at målet med å være spontant er ikke å dusje det med gaver. Oppretthold din egenverdi, hvis du er i tvil om hva du skal gjøre, kan du prøve å planlegge aktiviteter du liker. Du vil være veldig glad for å gå, og den lykken vil også bli sett hos partneren din.
Vær en dårlig gutt Trinn 20
Vær en dårlig gutt Trinn 20

Trinn 6. Gi ham plass, og sørg for at han gir oss plass også

Bad boy og hans partner er ikke avhengige av hverandre. De tar vare på sitt eget liv, vennskap og hobbyer. Dette gjør tiden de tilbringer sammen mer verdifull.

Å balansere tid mellom vennene dine og partnerne kan være vanskelig. For ham er dette et normalt problem, det har vært kilden til mye tanke i elektroniske artikler. Prøv å søke etter denne informasjonen på nettet for å få noen råd

Tips

  • Å være en dårlig gutt betyr å stole på deg selv mer enn noen andre. Når du føler at du ikke trenger tillatelse fra andre, har du blitt en dårlig gutt.
  • Det tar tid å være en dårlig gutt. Ta det ett skritt om gangen, og en dag vil du virkelig bli mannen du vil være. Det handler ikke om å lure deg selv, det handler om å være den beste du kan være. Gi deg selv tid til virkelig å vokse.
  • Øv deg på å visualisere det. Tenk deg hver dag som mannen du vil være hver dag. Bare se deg snakke, gå og tenke slik du vil, og dette vil hjelpe deg å nå målene dine raskere.
  • Filmer å se på: Fight Club, 300, The Last Samurai, Ja mann og Hitch.
  • Bøker å lese: Way of the Superior Man, Psycho-Cybernetics, Iron John.

Advarsel

  • Kvinner vil noen ganger teste deg for å se om du er en skikkelig dårlig gutt eller bare en skuespiller. Følg disse trinnene til du virkelig blir en dårlig gutt.
  • Det er ikke lett å forandre seg selv. Du kan imidlertid fortsatt bli bedre. For mer effektive resultater, ikke prøv å endre deg selv helt, konsentrer innsatsen din om det du ønsker å endre.
  • Å være en dårlig gutt vil frigjøre deg fra dine gamle vaner og venner.
  • Alltid husk Å være en dårlig gutt er ikke det samme som å være en idiot.

    Bad boys er fulle av selvtillit uten å være arrogante og frekke. De vet at de er verdifulle, men de later aldri til å være noe mer enn seg selv.

Anbefalt: