4 måter å brette en bandana

Innholdsfortegnelse:

4 måter å brette en bandana
4 måter å brette en bandana

Video: 4 måter å brette en bandana

Video: 4 måter å brette en bandana
Video: Лолита - На Титанике 2024, September
Anonim

Du kan bruke en bandana, som vanligvis er firkantet og har et paisley -mønster, for å forhindre at hår treffer ansiktet ditt. Ikke bare det, det er mange måter å brette fargerike bandanas som tilbehør til kjolen din. Noen bandanas har enda mer kreative mønstre og har et band eller noe annet du liker. Uansett årsak til at du har på deg en bandana, er det et stort skritt å brette og knytte bandana ordentlig.

Steg

Metode 1 av 4: Lag en toppbandet bandana

Image
Image

Trinn 1. Brett bandanaen inn i en trekant

Legg bandanaen flatt på bordet. En firkantet bandana fungerer best for denne stilen. Plasser den i en diamantform, og brett den i to for å danne en trekant.

Image
Image

Trinn 2. Lag et langt ark med bandana

Brett fra den trekantede bunnen og rull til et 2,5-5 cm bredt ark mot toppen av trekanten. Trykk forsiktig hver gang du bretter bandanaen slik at den ikke lett endrer form.

Image
Image

Trinn 3. Fest bandana

For å lage et enkelt bandana slips, legg midten av den lange bandanaen på pannen. Fest endene rundt hodet ditt, lag to knop for å holde dem på plass.

Image
Image

Trinn 4. Lag en båndknute på toppen av hodet

Eller plasser midten av bandana midt på hårfestet i nakken. Skyv hendene mot kantene på bandana, og trekk dem deretter over hodet. Lag en dobbel knute på toppen av hodet. Ta den korte enden som stikker ut av knuten og brett ut bandanaen for å lage et bånd.

Senk hodet hvis du vil slippe håret. Etter å ha trukket hjørnene på bandana øverst på hodet, senker du hodet slik at du kan se knuten

Image
Image

Trinn 5. Hold bandanaen på plass

Hvis du vil at tapen ikke skal ligge rett over hodet ditt, er det på tide å skyve den. Du trenger bare å holde bandana -knuten med den ene hånden og midten av bandanaen med den andre, og skyv den deretter dit du vil. Ta bobbypinnen nær øret og i bandana -knuten for å forhindre at den glir videre.

Metode 2 av 4: Folding Bandana for å dekke hodet

Image
Image

Trinn 1. Brett det ene hjørnet av bandanaen

Legg ned bandana. Du trenger en firkantet bandana for å lage folder som dette. Ta hjørnet nærmest deg (nederste hjørne av bandana) og brett det opp slik at det berører midten av bandanaen.

Hvis bandanaen din er mindre, må du lage mindre folder-ikke nødvendigvis nå midten av bandanaen. På den måten er kluten som kan dekke hodet ditt bredere

Image
Image

Trinn 2. Fest bandana til hodet ditt

Ta tak i de to brettene på bandanaen din, og legg den over pannen. Sørg for at den lille delen av bandanaen du bretter er på innsiden. Skyv hendene over begge ender av bandanaen, og dra den bak hodet. Det øvre hjørnet av bandana vil være over hodet ditt.

Du kan kanskje bøye deg for å gjøre dette trinnet enklere

Image
Image

Trinn 3. Fest bandana

Lag en knute med begge hjørnene av bandanen bak hodet. Fest den godt slik at den ikke glir lett rundt. Bare vær forsiktig så du ikke knytter den for tett, for det vil føles ubehagelig.

Image
Image

Trinn 4. Snu det øvre hjørnet av bandanaen og bind den tett

Legg den ene hånden på toppen av knuten du laget. Ta den øvre enden av bandanaen over hodet nær knuten. Legg den over knuten du laget, og bruk sidehjørnene på bandanaen til å lage en enkelt knute nok en gang over dette arket. Denne knuten vil beholde det øverste hjørnet av bandanen i midten av bandanas doble knute.

Image
Image

Trinn 5. Juster om nødvendig

Du kan ta tak i forsiden av bandana og trekke knuten for å gjøre den løsere. For å stramme den, trekk den med begge hendene så stramt som mulig. Hvis enden av bandanaen fortsatt er lang nok, bind den igjen for å forkorte den.

Metode 3 av 4: Lage tilbehør til hestehale

Image
Image

Trinn 1. Fest håret i en hestehale

Du må style håret ditt før du tar på deg bandana. Trekk håret tilbake i en hestehale til ønsket høyde og fest det med et hårbånd. Hvis du styler dette smellet fremover, gjør det før du tar på deg bandana.

Image
Image

Trinn 2. Lag et tynt ark med bandana

Legg bandanaen flat. Du kan bruke en firkantet eller rektangulær bandana for denne stilen. Hvis du har en firkantet bandana, bretter du den i to for å danne en trekant. Hvis du har en rektangulær bandana, bretter du den på langs. Lag en tynn brett 2,5 cm bred fra bunnen av bandanaen.

Image
Image

Trinn 3. Pakk bandanen inn i hestehalen

Løft hestehalen over hodet ditt. Legg midten av bandana -brettet på strikken under håret ditt. Skyv hendene over endene av bandana og løft bandana over hodet. Når du trekker endene opp, setter du hestehalen tilbake til sin tidligere posisjon.

Image
Image

Trinn 4. Fest bandana

Ta den ene enden, stikk den under den andre, og knyt en knute. Gjør knuten igjen hvis du føler at den første knuten ikke er sterk nok. La sidene av bandana henge ved siden av hestehalen. Løsne båndene hvis du vil vise frem bandana. Løsne håret rundt bandana med fingrene for et mer naturlig utseende.

Metode 4 av 4: Fest en bandana rundt halsen

Brett Bandanas Trinn 15
Brett Bandanas Trinn 15

Trinn 1. Bruk en bandana som skjerf rundt halsen

Du kan bruke denne metoden til å gjøre en bandana til et unikt tilbehør til antrekket ditt. Du kan knytte den med en askeknute som klesutstyr.

Image
Image

Trinn 2. Legg bandana rundt halsen

Ta to motsatte hjørner av bandanaen og hold dem i en hånd. Trekk bandana tett og vikle den rundt halsen din, la frontendene henge ned.

Image
Image

Trinn 3. Fest og fest bandanaknuten

Dobbelt brett den ene enden av bandana til motsatt side. I den andre folden, ta endene gjennom bandana -løkken rundt halsen din. Løsne også endene, slik at det når det trekkes gjennom løkken rundt halsen, vil se ut som en askeknute.

Anbefalt: