3 måter å drepe sirisser som kommer inn i huset ditt

Innholdsfortegnelse:

3 måter å drepe sirisser som kommer inn i huset ditt
3 måter å drepe sirisser som kommer inn i huset ditt

Video: 3 måter å drepe sirisser som kommer inn i huset ditt

Video: 3 måter å drepe sirisser som kommer inn i huset ditt
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, Kan
Anonim

Krekler finnes over hele verden. Så hvis det er sirisser som kommer inn i huset, er det slett ikke noe rart. Krekler forårsaker ofte problemer fordi de lager mye støy om natten når du vil sove. I tillegg forårsaker disse insektene også skade på flere gjenstander som klær, tepper og bøker. Hvis det er sirisser som kommer inn i huset, kan du gjøre flere måter å drepe dem på. Alternativt kan du også fange dem ved hjelp av feller. Når du har overvunnet dette, kan du skape et ubehagelig miljø for sirisser, slik at du ikke trenger å håndtere disse insektene igjen i fremtiden.

Steg

Metode 1 av 3: Tiltrekking av sirisser

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 1
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 1

Trinn 1. Bruk cricketfeller

Kjøp en felle med klebemiddel (vanligvis brukt til å fange mus), og plasser den der syrningene vandrer. Syrene vil holde seg til fellen når de går på den.

Tiltrekk crickets ved å plassere en liten mengde maisstivelse i midten av fellen

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 2
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 2

Trinn 2. Fang sirisser med en drikkeboks

Forbered en drinkboks og la noen dråper av innholdet stå. Plasser boksen i en sammenrullet posisjon i et område der sirisser streife omkring. Kreklene vil bli tiltrukket av den gjenværende drikken, deretter krype inn i boksen og bli fanget inne.

Hvis du liker å fiske, kan du bruke sysken du fanger som agn. Alternativt kan du åpne lokket på boksen utenfor og fjerne sirisser hvis du ønsker det

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 3
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 3

Trinn 3. Lag en melasse (stokkedråpe) felle

Du kan bruke denne metoden til å fange sirisser uten å måtte kjøpe en kommersiell limfelle. Forbered en ren glassburk, og legg deretter en skje med melasse i den. Tilsett litt vann slik at melassen blir litt rennende. Plasser glasset som har blitt åpnet i området der sirisser vandrer. Crickets vil bli tiltrukket av melasse, og hoppe i glasset for å få det.

  • Syrene kan ikke unnslippe fordi de er fanget i de klebrig melassene.
  • Ikke glem å rengjøre glasset regelmessig.

Metode 2 av 3: Bli kvitt sirisser

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 4
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 4

Trinn 1. Slå på alle sirisser du kommer over

Dette er den enkleste måten å drepe sirisser. Hvis en cricket kommer inn i huset ditt, og du ikke vil fange den, kan du bruke en kost eller sko for å slå den.

Prøv å drepe ham på en human måte. Slå hardt slik at sirissene virkelig dør

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 5
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 5

Trinn 2. Bruk insektavvisende spray

Det er mange insektmidler på markedet. Hvis du har problemer med insekter i hjemmet ditt, kan du kjøpe en insektavvisende spray for å drepe sirisser (eller andre insekter som kommer inn i hjemmet ditt).

Vær forsiktig når du bruker insektavvisende spray. Etter at crickets dør, fjern insektene ved hjelp av et vev. Sett sirisser på toalettet og skyll dem med vann eller kast dem i søppelet. Bruk et desinfeksjonsmiddel for å rengjøre området der insektmiddelet ble sprayet. Vask deretter hendene grundig med såpe og vann

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 6
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 6

Trinn 3. Sug opp sirisser med en støvsuger

Hvis du nettopp har funnet en cricket hjemme, støvsug den med en støvsuger. Hvis du er bekymret for sirisser, støvsug huset ditt grundig og bruk en ekstra dyse for å støvsuge området under grunnplaten som er over hele huset. Denne handlingen forventes å suge opp egg eller sirisser som gjemmer seg der.

Hvis støvsugeren ikke har en pose, ikke glem å kaste innholdet i støvsugeren i søppelet utenfor huset. Hvis støvsugeren kommer med en pose, må du bytte posen så snart du er ferdig med å støvsuge sirissene. Kast den nylig brukte posen i søppeldunken utenfor huset og plasser den et sted unna huset

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 7
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 7

Trinn 4. Bruk pepperspray for å drepe sirisser

Hvis du har pepperspray, drep syrsene raskt med sprayen. Pepperspray er en veldig dødelig ingrediens for sirisser.

Vær forsiktig når du bruker pepperspray. Dette materialet kan være smertefullt hvis du bruker det nær ansiktet ditt. Vask hendene grundig etter at du har brukt denne sprayen

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 8
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 8

Trinn 5. Bruk en krukke for å fange sirisser

Hvis det bare er én cricket i huset, kan du enkelt fange den med en krukke. Når du kommer over en cricket, legger du raskt en glassburk over cricket slik at insektet blir fanget inne. Ta et tynt, solid stykke papp (du kan også bruke postkort) og legg det under munnen på glasset. Nå kan du snu glasset opp ned (slik at pappa er på toppen av glasset), og ta den med ut.

Ta syrningene hjemmefra. Hvis du bare dumper dem i nærheten av inngangsdøren, kan sirene komme inn i huset igjen

Metode 3 av 3: Hold crickets fra å komme inn i huset

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 9
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 9

Trinn 1. Ha en hund eller katt

Hunder og katter er gode kjæledyr for å håndtere insekter som kommer inn i huset. Disse to dyrene er flinkere til å finne insekter enn mennesker. Så, hvis det er gjerninger som gjemmer seg i huset, la dette kjæledyret håndtere det.

Ikke glem at det er et stort ansvar å oppdra et kjæledyr. Ikke behold en hund eller katt bare for å drepe sirisser

Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 10
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 10

Trinn 2. Gjør hjemmet ditt til et mindre attraktivt sted for sirisser

Hvis det er mange våte områder i hjemmet ditt, identifiser dem og prøv å redusere dem hvis det er mulig. Krekler liker fuktige områder, så du må ta opp problemer som forårsaker at noen deler av hjemmet ditt blir fuktig.

  • Crickets er også tiltrukket av sterkt lys. Bytt derfor alle utelys (som terrasselys) med gule lys eller natriumdamplys som er mindre attraktive for sirisser.
  • Se etter poengene crickets bruker for å komme inn i huset. For eksempel kan det være et vindu som ikke lukkes tett. Kontroller dørkarmen for å sikre at det ikke er hull for sirissene å passere gjennom.
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 11
Drep en cricket som er løs i huset ditt Trinn 11

Trinn 3. Ring en utryddelsestjeneste

Hvis du bor i et område som ofte er infisert av insekter, kan du ha et selskap som tilbyr skadedyrbekjempelsestjenester i ditt område. Du kan invitere ham til å komme over og sprøyte huset ditt med insektmiddel flere ganger i året. Hvis du ikke lenger klarer å håndtere cricketangrepet, kan dette være den enkleste måten å løse problemet på.

  • Sørg for at skadedyrbekjempelsestjenesten du leier er lisensiert til drift.
  • Fortell utryddelsestjenesten om dette hvis du har kjæledyr, og spør om produktene de bruker er trygge for mennesker, barn og kjæledyr.

Tips

Krekler kan skade klær og tepper. Så ikke la disse insektene leve fritt i hjemmet ditt

Anbefalt: