Hvordan bli en hundetrener: 5 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en hundetrener: 5 trinn
Hvordan bli en hundetrener: 5 trinn

Video: Hvordan bli en hundetrener: 5 trinn

Video: Hvordan bli en hundetrener: 5 trinn
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА СЕГОДНЯ. МЯСО РЫБА ЦЕНЫ И НОЖИ 2022 2024, Kan
Anonim

Føler du en spesiell forbindelse med hunder? Har du noen gang tenkt på å bli en profesjonell hundetrener? Selv om det ikke er noen formell opplæring, er det noen ting du kan lære før du jobber som hundetrener. Les følgende artikkel for å kjenne hendelsen.

Steg

Bli en hundetrener Trinn 2
Bli en hundetrener Trinn 2

Trinn 1. Les en bok om temaet

Siden det ikke er noen formell utdanning innen hundetrening, er en av de beste måtene å skaffe seg kunnskap gjennom bøker om det aktuelle emnet. Disse bøkene kan gi en grunnleggende forståelse av hvordan man kommuniserer effektivt og lærer hunder, i tillegg til litt om yrket som hundetrener.

  • Les også bøker om dyrs oppførsel. Sørg for at all dyreadferd som vil bli håndtert senere har et klart vitenskapelig grunnlag. Disse bøkene anbefales av Humane Society for håpefulle hundetrenere:
  • Ikke skyte hunden! av Karen Pryor
  • Excel-erated Learning av Pam Reid
  • Så du vil bli en hundetrener av Nicole Wilde
  • Coaching People To Train Your Dogs av Terry Ryan
Bli en hundetrener Trinn 1
Bli en hundetrener Trinn 1

Trinn 2. Frivillig på et lokalt dyrehjem

Dette vil gi deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter ved å håndtere flere hunder samtidig. Vurder frivillig arbeid i ditt område.

Bli en introduksjon til hundetrener
Bli en introduksjon til hundetrener

Trinn 3. Meld deg på et hundetreningskurs

Hvis du nøler med å delta i timen, spør læreren om du bare kan sitte og observere. Du kan se hvordan en profesjonell hundetrener er i aksjon. Ta med hunden din, slik at han også kan delta i timen.

Bli en hundetrener Trinn 3
Bli en hundetrener Trinn 3

Trinn 4. Intern hos en profesjonell hundetrener

Dette er den beste måten å bli profesjonell gitt et begrenset antall hundetreningskurs tilgjengelig. Finn en hundetrener i ditt område og spør om du kan jobbe som assistent. Etter hvert som ferdighetene dine har blitt bedre, kan du være i samme posisjon som ham og bli hundetrener.

Praksisperioden varierer, men varierer fra 6 måneder til et år

Trinn 5. Finn en jobb

Når ferdighetene dine har blitt bedre og praksisplassen din er over, kan du se etter et dyrehjem eller treningskurs som leter etter en trener. Du kan også søke på internett etter hundetreningsjobber.

Tips

  • Bli med i National Association of Dog Lydience Instructors (www.nadoi.org), International Association of Canine Professionals (www.canineprofessionals.com) og/eller Association of Pet Dog Trainers (www.apdt.com). Du kan få kontakt med andre trenere online, delta på konferanser og fortsette utdannelsen din, selv om du ikke offisielt er en profesjonell trener ennå.
  • Det er nå sertifiseringstjenester som tilbys av Certification Council for Pet Dog Trainers (www.ccpdt.org). Når du har nok erfaring, bør du vurdere å bli sertifisert.
  • Dyreelskere som ønsker å bli sertifiserte hundetrenere kan melde seg på Animal Behavior College for et distansetreningsprogram.
  • Søk om stipend til Canine Club Academy (https://canineclubacademy.com) for å bli sertifisert i hundebehandlingskurs, inkludert markedsføring av din egen hundevirksomhet.
  • Sertifisering som hundetrener eller hundetrenerinstruktør er også tilgjengelig gjennom IACP (www.canineprofessionals.com)
  • Hvis du har problemer med å trene hunden din, kan du prøve å leie en profesjonell trener. Kanskje det kan være en inspirasjon i seg selv.

Advarsel

  • Hvis du er i en privat økt og føler at dyrets oppførsel er utenfor din evne til å håndtere, må du gi kunden beskjed om det og anbefale en annen hundetrener til dem.
  • Ikke føl at du må ta alle tilbudene som kommer din vei. Hvis du får en forespørsel om å håndtere en aggressiv hund når du egentlig ikke har mye erfaring, er det best å gi dem beskjed og anbefale en annen trener. Spør deretter om du kan komme for å hjelpe og observere.

Anbefalt: