Hvordan dekke en tatovering med sminke: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dekke en tatovering med sminke: 9 trinn (med bilder)
Hvordan dekke en tatovering med sminke: 9 trinn (med bilder)

Video: Hvordan dekke en tatovering med sminke: 9 trinn (med bilder)

Video: Hvordan dekke en tatovering med sminke: 9 trinn (med bilder)
Video: Original Remedies de Garnier, ¿Qué champú escoger según mi tipo de cabello? {tinycosmetics} 2024, Kan
Anonim

Visst, du vil elske å vise frem de kule tatoveringene dine til vennene dine, men du vet at hvis din oldemor så tatoveringen din, ville hun sikkert få et hjerteinfarkt før du kunne si “dette er ikke permanent, virkelig!”. For å skjule tatoveringen din for stakkars familiemedlemmer eller for å se mer profesjonell ut ved et senere jobbintervju, kan du enkelt dekke tatoveringen din med sminke hvis du vet trinnene du må ta. På bare noen få minutter kan du se et tatoveringsfritt utseende-se trinn 1 nedenfor for å komme i gang.

Steg

Metode 1 av 2: Vanlig sminke

Dekk en tatovering med sminke Trinn 1
Dekk en tatovering med sminke Trinn 1

Trinn 1. Rens huden din

Før du begynner, er det bedre å rengjøre din tatoverte hud med et vått vev eller litt ansiktsvask. Det er viktig å forberede huden før du sminker deg.

  • Ikke glem at tatoveringen ikke skal dekkes med sminke med mindre den er helbredet og tørr. Ellers kan tatoveringsblekket bli skadet eller tatoveringen din kan bli infisert.
  • Generelt tar det omtrent 45 dager for tatoveringen å gro.
Image
Image

Trinn 2. Påfør en lett concealer

Bruk en krem eller flytende concealer som dekker perfekt. Velg en concealer -farge som er litt lysere enn hudtonen din.

  • Bruk en makeup -svamp eller en liten børste for å påføre concealer på tatoveringen. Prøv å duppe concealeren eller trykk lett på den, ikke ved å gni. Gniing vil bare få produktet til å gå overalt, ikke øke tetningseffekten.
  • Som et resultat, ved å klappe, vil du spare mer på produktene du bruker. Når du har dekket tatoveringen med en jevn mengde concealer, vent et par minutter før den tørker. Ikke bekymre deg hvis du fortsatt kan se tatoveringen din.
Image
Image

Trinn 3. Påfør foundation

Velg en foundation som matcher hudtonen din. Sprayfundamenter er de enkleste å bruke og gir en jevn dekning, men væske- eller kremfundamenter kan også fungere.

  • Hvis du bruker fundament spraytype, rist boksen og hold den i en avstand på ca 12-17 cm fra tatoveringen. Spray foundation med små mengder og spray den ikke med jevne mellomrom for lenge. Dette for å unngå stivhet. Spray til du klarer å dekke tatoveringen jevnt, og la den sitte i 60 sekunder.
  • Hvis du bruker en flytende eller krembasert foundation, bruker du en sminkesvamp eller en makeupbørste for å påføre produktet, ved å bruke samme klappemetode som du gjorde da du påførte concealer. Om nødvendig, bruk fingrene til å glatte toppen og jevne ut kantene.
Image
Image

Trinn 4. Påfør fargeløst pulver

Bruk en stor pulverbørste for å påføre pulver over fundamentet. Den gir en matt (ikke-reflekterende) finish.

Image
Image

Trinn 5. Spray med hårspray

Når du er ferdig med å sminke, spray litt hårspray. Dette vil få sminken til å vare lenger og forhindre at sminken flekker til klær eller møbler. La tatoveringsområdet tørke før du prøver å berøre det eller dekke det med klær.

Dekk en tatovering med sminke Trinn 6
Dekk en tatovering med sminke Trinn 6

Trinn 6. Gjør en testkjøring før hendelsen

Hvis du planlegger å skjule tatoveringen din for en spesiell anledning, for eksempel et jobbintervju eller et bryllup, er det bedre å prøvekjøres før D-dagen. Du får muligheten til å praktisere teknikken, og du kan sørge for at sminken din er i riktig farge for huden din.

Metode 2 av 2: Spesielle produkter

Image
Image

Trinn 1. Bruk et tatoveringsdeksel

Det er mange produkter på markedet som er spesielt designet for å dekke tatoveringer. Disse produktene er veldig effektive på grunn av deres store dekning og brede fargespekter, som til og med kan passe enhver hudtone. Den eneste ulempen er at det er dyrt. Eksempler på produkter er:

  • Camo Tatoveringer:

    Dette tatoverings concealer -merket gir et komplett sett med verktøy for å dekke tatoveringen din. Produktemballasjen er i form av et rør som kan påføres direkte på den tatoverte huden uten bruk av børste eller svamp. Et spesielt rengjøringsverktøy er også tilgjengelig for å fjerne produktet. Dette verktøyet kan kjøpes på nettstedet deres.

  • Dermablends:

    Dermablend er et flott produkt som opprinnelig ble designet av hudleger for å dekke sår og andre hudplager. Dette produktet forårsaker ikke allergi, noe som gjør det til et godt valg for personer med sensitiv hud. Dette produktet kan vare opptil 16 timer. Tilgjengelig online.

  • Forsidemerker:

    Covermark Tattoo Removal er et annet tatoveringsdekkverktøy som er tilgjengelig i en rekke farger. Tilgjengelig primer (base for huden), flytende foundation, matt pulver og spesielle børster.

Image
Image

Trinn 2. Påfør scenesminke

Scenesminke er langvarig og sterk, perfekt for å dekke store tatoveringer.

  • Du kan kjøpe scenemakeup i forskjellige farger, men du kan også bruke hvit sminke for å dekke tatoveringen, og deretter bruke vanlig foundation på toppen for å matche hudtonen din.
  • Noen av de mest kjente og lett å finne scenemerkene er Killer Cover, Ben Nye og Mehron.
Dekk en tatovering med sminke Trinn 5
Dekk en tatovering med sminke Trinn 5

Trinn 3. Bruk en airbrush tan (spray hudfarge)

Hvis tatoveringen din er liten eller lys i fargen, kan du kanskje dekke den med en airbrush -brunfarge. Denne sprayfargen gjør ikke bare huden mørkere, den jevner ut hudtonen og dekker flekker.

  • Ring nærmeste salong for å finne ut om de tilbyr hudfargingstjenester. Vis tatoveringen din og spør dem om behandlingen kan dekke tatoveringen perfekt.
  • Spray hudfargestoffer som Sally Hansens airbrushben kan også brukes til å dekke små, lyse tatoveringer.

Advarsel

  • Ikke prøv å dekke tatoveringen med sminke med mindre den er helt helbredet. Tatoveringer som er nye, eller de som er en uke eller to gamle, bør virkelig tas vare på og rengjøres. Bruk av sminke eller overdreven berøring av en ny tatovering kan irritere og skade arbeidet ditt "og" skape en infeksjon.
  • Ikke tatover kjæresten din fordi du kan bryte opp, og navnet hans vil være på kroppen din for alltid.

Anbefalt: