Hvordan vite om vennene dine liker deg (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vite om vennene dine liker deg (med bilder)
Hvordan vite om vennene dine liker deg (med bilder)

Video: Hvordan vite om vennene dine liker deg (med bilder)

Video: Hvordan vite om vennene dine liker deg (med bilder)
Video: Ting alle jenter gjør 2024, Kan
Anonim

Du har vært mye sammen med noen i det siste, men er ikke sikker på om det er noe mer mellom deg og den personen? Du kan lære vanlige tegn på at han liker deg mer enn bare en venn, samt hva du skal gjøre hvis svaret er ja eller nei.

Steg

Del 1 av 2: Se etter skiltene

Fortell om vennen din liker deg Trinn 1
Fortell om vennen din liker deg Trinn 1

Trinn 1. Du henger mye, bare dere to

Å henge ut er vanlig i vennskap, og det er ikke uvanlig at bare dere to gjør det alene. Hvis vennen din ofte inviterer deg til å henge sammen, er det veldig normalt for nære venner eller starter PDKT, og indikerer ikke alltid romantikk. Men hvis du har følt at det har blitt hyppigere i det siste, eller oftere enn vanlig, kan det være et tegn på at han liker deg.

Hvis vennen din ikke vil henge med andre når de er sammen med deg, er det et veldig tydelig tegn

Fortell om vennen din liker deg Trinn 2
Fortell om vennen din liker deg Trinn 2

Trinn 2. Du ser ham hver dag

Du ser ofte vennene dine, men hvis du føler behov for å spørre dem hvordan de har det hele tiden og hver dag, er det sannsynligvis noe mer enn tilfeldige vennskap. Føles dagen din ufullstendig uten å snakke med vennene dine? Savner du ham, selv om det er like etter skolen?

Ikke glem å sende en kort melding. Hvis dere to er flittige til å snakke gjennom endeløse tekstmeldinger, til og med hundrevis av meldinger om dagen, er det mulig at dere begge liker hverandre

Fortell om vennen din liker deg Trinn 3
Fortell om vennen din liker deg Trinn 3

Trinn 3. Tiden din til å henge blir mer intim

Gå for en drink alene? Å spise middag sammen, eller gå ut sammen i skumringen? Gjør han noe utenom det vanlige som å invitere deg til å gjøre noe du liker, men ikke liker? Det er et virkelig tegn på at vennen din bryr seg om deg, til og med virkelig bryr seg. Kanskje han liker deg mer enn bare en venn.

Fortell om vennen din liker deg Trinn 4
Fortell om vennen din liker deg Trinn 4

Trinn 4. Dere to gjør ofte fysisk berøring

Hvis vennene dine liker deg, kan de begynne å røre deg oftere. Selv om noen mennesker har en "berørbar" natur, kan en økning i fysisk berøring absolutt være et tegn på romantisk interesse. Du vil kanskje legge merke til at de gjør det for å teste grensene dine, omtrent som å dyppe fingeren i vann for å sjekke hvor kaldt det er. Hvis du føler at det skjer ganske ofte, er det et veldig stort tegn.

Hvis berøringen gjør deg ubehagelig, bør du si det. Det er ikke greit å berøre noen upassende og uten grunn hvis du ikke liker dem

Fortell om vennen din liker deg Trinn 5
Fortell om vennen din liker deg Trinn 5

Trinn 5. Du får en premie

Hvis du mottar en personlig gave, for eksempel et dikt, en sang eller noe du virkelig liker, kan vennen din prøve å uttrykke følelsene sine med fet skrift: I Love You.

Personlige gaver og håndlagde ting er generelt tegn på romantisk interesse. Samle -CDer? Et stort tegn på interesse

Fortell om vennen din liker deg Trinn 6
Fortell om vennen din liker deg Trinn 6

Trinn 6. Mye flørting

Noen mennesker har en forførende natur. En forfører kan forføre alle baristaene, servitørene og bussjåførene han møter på en dag. Selvfølgelig vil du legge merke til at ditt platoniske forhold til vennen din plutselig er fylt med rutinemessig flørting, da det ikke var før. De er kanskje ikke subtile eller sjenerte når de er forelsket i deg.

Hvis vennene dine gir deg mange komplimenter, eller kommer med et par tøffe kommentarer, kan du være sikker på at de liker deg og er interessert

Fortell om vennen din liker deg Trinn 7
Fortell om vennen din liker deg Trinn 7

Trinn 7. Dere to har ingen samtalegrenser

Hvis vennene dine forteller deg alt - det vil si alt - så er det et godt tegn på at du er i et forhold som er mer enn bare venner. Du kan diskutere skolesituasjoner, idrettslaget ditt og andre normale saker med venner. Men hvis du er flittig med å snakke om drømmene dine, håpene dine, frykten din og andre alvorlige ting med noen? Det kan være et tegn på at det er noe dypere i hjertet ditt.

Å diskutere alvorlige ting er også naturlig å gjøre med nærmeste venner. Hvis du bare har en hyggelig samtale uten å legge merke til andre tegn, betyr det ikke at det ikke er noe mer

Fortell om vennen din liker deg Trinn 8
Fortell om vennen din liker deg Trinn 8

Trinn 8. Vennene dine er nervøse når de er sammen med deg

Hvis du bare er venner med noen, er det ingen grunn til å være nervøs i det minste. Hvis vennen din plutselig virker opprørt når du er i nærheten, kan det være et tegn på at du begynner å føle deg som mer enn bare en venn for dem. Vær oppmerksom på kroppsspråket og nervøsiteten.

Fortell om vennen din liker deg Trinn 9
Fortell om vennen din liker deg Trinn 9

Trinn 9. Vennen din ser utkledd når du er sammen med deg

Virker det som om vennen din legger ekstra vekt på å se bra ut i ditt nærvær? Hvis du bare spør henne ute på kjøpesenteret, men vennen din ser ut som om de er på date, kan det være fordi hun virkelig føler at du blir spurt.

Vær nøye med ting som hårpleieprodukter, sminke og flotte klær hun har på seg. Hvis vennen din legger ned mer innsats, vil du legge merke til det

Fortell om vennen din liker deg Trinn 10
Fortell om vennen din liker deg Trinn 10

Trinn 10. Vennen din er sjalu

Prøv å få frem kjærlighetsfølelsene du føler. Selv om du må finne ut av det, kan du fortelle historien som om du var sammen med noen andre og se vennens reaksjon. Hvis de liker deg, vil de føle seg sjalu eller litt skuffet. Kanskje de vil gjøre narr av personen de sier du liker. Dette er alle tegn på at de er interessert i deg.

Spør vennene dine om deres nåværende crush. Hvis de er flau eller ikke vil snakke om det, kan det være fordi du er den ene

Fortell om vennen din liker deg Trinn 11
Fortell om vennen din liker deg Trinn 11

Trinn 11. Du liker vennen din

Hvis du lurer på om vennen din liker deg mer enn bare en venn, kan det være deg. Det er litt vanskelig å skille mellom de to. Hva er forskjellen mellom å ville henge mye med noen og ville ha noe "mer"? Kanskje ikke! Hvert forhold har sin egen rytme, og det kan være vanskelig å se forskjell.

  • Tenker du oftere på vennene dine enn noen andre du liker? I så fall kan du ha dypere følelser.
  • Er du fysisk tiltrukket av vennen din? I så fall kan du like det, men det kan også være at du liker det selv om du aldri har lagt merke til det før. Du kan like det du finner under hans fysiske utseende.

Del 2 av 2: Gå fremover

Fortell om vennen din liker deg Trinn 12
Fortell om vennen din liker deg Trinn 12

Trinn 1. Bestem hvordan du føler

Hvis du merker tegn på at vennen din liker deg, er det viktig å tenke nøye over dine egne følelser før du tar affære. Bestem hva du skal gjøre uavhengig av utfallet, før du faktisk gjør noe.

  • Anta at svaret er "ja", og vennen din liker deg. Føler du det samme? Vil du at vennskapet ditt skal være mer enn bare vennskap?
  • Anta at svaret er "nei", og vennen din liker deg ikke. Får vennen din ubehag når du diskuterer det? Hvis du liker vennen din og vil ha et mer forhold, ødelegger det å snakke om dem vennskapet du allerede har bygd?
Fortell om vennen din liker deg Trinn 13
Fortell om vennen din liker deg Trinn 13

Trinn 2. Spør direkte

Den beste og raskeste måten å finne ut om vennen din liker deg er å spørre dem direkte. Hvis du har lagt merke til mer enn to av tegnene som er oppført i forrige seksjon, er sjansen stor for at vennen din virkelig liker deg. Sett deg ned sammen og si: "Vi har tilbrakt mye tid sammen. Jeg skjønte det og begynte å lure på - Liker du meg? Vil du være mer enn bare venner?"

  • Selv om de ikke liker deg, hvis vennen din er en ekte, omsorgsfull venn, vil de ikke bli fornærmet over spørsmålet ditt, eller om du diskuterer om de vil være mer enn "bare" venner eller ikke.
  • Hvis du føler at vennskapet ditt vil bli kompromittert, og du ikke er interessert i å være et par, bør du ikke spørre. Ikke bekymre deg for om de liker deg eller ikke, og bare fortsett vennskapet ditt.
Fortell om vennen din liker deg Trinn 14
Fortell om vennen din liker deg Trinn 14

Trinn 3. Spør din felles venn og henne om råd

Spør hvis du merker en rekke tegn på interesse, men fortsatt er usikker. Snakk med felles venner som er klarert og kjenner dere begge godt. Si noe mildt og snilt, for eksempel: "Jeg føler at _ ser ut til å være veldig oppmerksom på meg i det siste. Tror du det er noe mer som ligger bak?"

Å spørre er ikke det samme som "å spre sladder." Ikke fortell andre at vennen din liker deg før du snakker med den personen først

Fortell om vennen din liker deg Trinn 15
Fortell om vennen din liker deg Trinn 15

Trinn 4. Si hva du føler

Hvis du tror at han liker deg, og du liker ham også, si det til ham. Ta sjansen! Du vet ikke hvordan det blir. Hvis du ikke liker henne og føler deg ukomfortabel med det, er det også viktig å gi beskjed til henne. Du fortjener ikke å være ukomfortabel, og jeg tror ikke vennen din vil at du skal føle deg ukomfortabel heller.

Selv om du ikke gjengjelder din forelskelse, er det bedre å være ærlig med hverandre og finne ut av ting. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å håndtere vennens oppførsel, kan det være at dere to må holde avstand en stund

Fortell om vennen din liker deg Trinn 16
Fortell om vennen din liker deg Trinn 16

Trinn 5. Hold avstand en stund hvis du føler deg ukomfortabel

Hvis vennen din liker deg, men du ikke gjør det, eller omvendt, kan det være litt vanskelig å fortsette å bruke tid sammen som vanlig. Det er trist å tro at vennskapet ditt vil bli ødelagt, men i noen tilfeller er det avgjørende å distansere seg selv, slik at du kan forbli venner på lang sikt.

I noen tilfeller, hvis følelsene dine er veldig sterke, vil det være vanskelig å forbli som venner som du pleide å være når dere begge har forskjellige følelser. Dere vil drive bort fra hverandre uten å innse det. Spiller ingen rolle. Det er en del av selvmodningsprosessen

Tips

  • Du må anstrenge ørene og øynene for å sikre at han liker deg.
  • Hvis du liker ham også, gi ham positive og direkte tegn. Ingen liker å få forvirrende tegn fra andre mennesker.

Advarsel

  • Det kan være at han er en vennlig person, så vær forsiktig.
  • Uansett hva du gjør, ikke gå opp til ham og spør ham om han liker deg, eller du vil sette deg selv og vennene dine i en vanskelig situasjon.

Anbefalt: