Hvordan kle seg i varmt vær: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kle seg i varmt vær: 12 trinn (med bilder)
Hvordan kle seg i varmt vær: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kle seg i varmt vær: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kle seg i varmt vær: 12 trinn (med bilder)
Video: Как сделать Печь 3,5 на 4 кирпича для отопления частного дома своими руками 2024, Kan
Anonim

Noen ganger kan været utenfor være så varmt at det er som om du kan smelte i den varme solen. Å kle seg i varmt vær kan være utfordrende, spesielt hvis du ikke vil svette voldsomt, men fortsatt ser fasjonabel og attraktiv ut. Du kan tilpasse antrekket ditt til sommeren ved å velge stoffer og materialer som holder deg kjølig mens du fortsatt ser trendy ut.

Steg

Del 1 av 3: Velge kule stoffer og materialer

Kle deg for varmt vær Trinn 1
Kle deg for varmt vær Trinn 1

Trinn 1. Velg tekstiler av bomull, lin eller jersey

Bruk klær av pustende (luftstrøm jevnt) fordi det ikke begrenser kroppen og forårsaker svette på grunn av varme. Det er også flott for å holde deg kjølig og se presentabel ut, selv på varme dager.

  • Du kan velge kjoler, topper og skjørt av bomull eller lin. Du kan også bruke en jerseykjole med et enkelt snitt å ha på en varm dag.
  • Bomulls- eller linshorts er også gode for å holde deg kjølig på varme dager. Du kan velge T-skjorter og krage i lin eller jersey.
Kle deg for varmt vær Trinn 2
Kle deg for varmt vær Trinn 2

Trinn 2. Prøv å ikke bruke klær av polyester, nylon eller silke

Selv om de ser bra ut, er disse materialene ikke pustende. Dette stoffet forårsaker svette og holder kroppslukt i sjakk, noe som gjør varmt vær enda mer ubehagelig.

  • Det er best å holde seg borte fra rayon- eller ullklær, da de ikke puster og kan føre til at du svetter mer enn du burde i varmt vær.
  • Silke er også vanntett, så stoffet vil se krusete ut når det bæres på varme, svette dager. Men hvis du må se presentabel ut for et arrangement, er det en god idé å velge silke fremfor andre tøy som f.eks. Polyester eller nylon.
Kle deg for varmt vær Trinn 3
Kle deg for varmt vær Trinn 3

Trinn 3. Velg et fargerikt stoff

Når du velger klær for varme dager, er det best å velge fargerike stoffer. Pastell eller lyse farger på slutten av spekteret som hvit, krem og grå er gode valg fordi de ikke absorberer så mye sollys som mørke farger.

Hold deg unna mørke eller juvelfargede klær, for eksempel smaragder, lilla eller blues. Du bør også holde deg unna svarte klær, da de vil absorbere lys og føle seg varmere i varmt vær

Kle deg for varmt vær Trinn 4
Kle deg for varmt vær Trinn 4

Trinn 4. Vurder å bruke sportsklær

Hvis du ofte er utendørs når det er varmt, kan du prøve komfortable, pustende treningsklær. Mange sportsklær er laget av materialer som absorberer svette og holder seg svale når du svetter. I tillegg er disse klærne vanligvis designet på en slik måte at brukeren føles behagelig og lett å flytte.

Hvis du jobber på et kontor eller et sted med strenge faglige regler, kan det hende at du ikke kan bruke treningsdrakter. Men hvis du kjører ærend hele dagen, eller gjør uformelle aktiviteter, kan du prøve å bruke en treningsdrakt. Etter hvert som populariteten til det "atletiske" utseendet på sportsklær har vokst, kan du bruke det og fortsatt se fasjonabelt ut

Del 2 av 3: Velge kule stiler og kutt

Kle deg for varmt vær Trinn 5
Kle deg for varmt vær Trinn 5

Trinn 1. Velg løse snitt og stiler

Hold deg unna tette klær og klær som begrenser bevegelse på varme dager. Som hovedregel er løse klær kjøligere i varmt vær. Disse klærne bidrar til å skape et luftlag mellom huden og klærne.

Se etter klær som har A-snitt og er løse på ermer, bryst og midje. Velg en beskåret topp slik at den ikke belaster magen eller overkroppen. Bruk skjørt og shorts som er løst nok rundt livet og bena

Kle deg for varmt vær Trinn 6
Kle deg for varmt vær Trinn 6

Trinn 2. Velg shorts eller skjørt i stedet for bukser

Bruk bunner som ikke dekker føttene dine, spesielt hvis du vil føle deg kul på en varm dag. Se etter skjørt eller shorts som puster og i et snitt som ikke begrenser bena.

Vi anbefaler at du ikke bruker bukser med mindre du blir tvunget til å følge en profesjonell eller formell kleskode. Hvis du må bruke bukser, velg bomull eller lin med løse snitt. Du kan også bruke bukser som er rullet opp til falden slik at de ikke belaster bena

Kle deg for varmt vær trinn 7
Kle deg for varmt vær trinn 7

Trinn 3. Bruk korte ermer eller ermeløse topper

Du bør også se etter topper som har korte ermer eller ingen ermer. Hvis du pleier å ha en svettegrense, er det lurt å bruke en ermeløs topp så du ikke ser den. Sørg for at toppen din er laget av pustende materiale som bomull eller lin, slik at du kan holde deg kjølig mens du viser frem armmuskulaturen.

Menn kan ikke ha på seg ermeløse skjorter på kontoret. Det er en god idé å bære en skjorte med knapper som er pustende, for eksempel chambray, som er en lettere erstatning for demin

Kle deg for varmt vær Trinn 8
Kle deg for varmt vær Trinn 8

Trinn 4. Prøv å ikke bruke lag med klær

Hvis du vil kle deg beskjedent mens du holder deg kjølig, kan det være fristende å legge på klærne og ta av dem når du føler deg varm. Imidlertid vil det å legge lag med klær bare legge til virksomheten din mens du går i ditt daglige liv, og vil ikke holde deg kjølig. Det er bedre å bruke klær som ikke trenger lag. På den måten trenger du ikke bry deg om å fjerne lag med klær hele dagen

  • Et flott antrekk for varmt vær er en maxikjole, som lar deg dekke bena uten å fjerne lagene med klær. Maxikjoler er også flotte for formelle anledninger når de er kombinert med sandaler eller kjoler med hæler, da de vil holde føttene dekket mens du fortsatt ser i takt med årstidene og holder deg kjølig.
  • Du kan også bruke en langermet skjorte med korte bukser for fortsatt å se beskjeden ut og føle deg kul. Ellers kan du kombinere en bomullskofte med en lang bomullsskjorte.

Del 3 av 3: Velge sommertilbehør

Kle deg for varmt vær trinn 9
Kle deg for varmt vær trinn 9

Trinn 1. Bruk solbriller for å beskytte øynene dine mot solen

Sommertilbehør kan også brukes for å se fasjonable ut mens du slår varmen. Se etter solbriller med UV -beskyttelse og solskinn. Velg en med en lys ramme, for eksempel fersken, lyse blå eller rosa. Dette tilbehøret vil matche utseendet ditt etter sesongen.

Kle deg for varmt vær Trinn 10
Kle deg for varmt vær Trinn 10

Trinn 2. Ta på deg en lue med en tunge

Tungehatter er flotte for å holde deg kjølig i varmt vær fordi de beskytter ansiktet ditt mot solen og holder deg kjølig. Se etter bomull eller strikkede hatter. Bruk en bredtonet, rundhodet lue, solhatt eller baseballcap for å holde deg kjølig om sommeren.

Kle deg for varmt vær Trinn 11
Kle deg for varmt vær Trinn 11

Trinn 3. Velg sko som er behagelige og pustende

Mange mennesker har hovne og svette føtter under varmt vær. Du kan overvinne dette ved å bruke komfortable, ikke-begrensende sko. Se etter sko med behagelige såler og laget av pustende materialer som lerret eller bomull. Hold deg unna sko laget av skinn, gummi eller andre menneskeskapte materialer.

  • Du bør også bruke sko som passer på føttene dine, slik at du ikke blir irritert. Vanligvis hovner føttene på grunn av varme, så velg åpent fottøy som sandaler for å gi pusterom.
  • Hvis du bruker lukket fottøy, bør du bruke sokker slik at de ikke gnir og/eller gnir føttene.
Kle deg for varmt vær Trinn 12
Kle deg for varmt vær Trinn 12

Trinn 4. Prøv å ikke glemme å påføre solkrem på huden

Kanskje er et av de viktige tilbehørene i varmt vær solkrem. Du bør bruke solkrem på huden som vil bli utsatt for solen før du går ut. Solkrem vil beskytte deg mot skadelige UV -stråler og forhindre risiko for hudkreft eller andre hudsykdommer.

Anbefalt: