Hvordan kjøpe strømper for menn: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe strømper for menn: 8 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe strømper for menn: 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kjøpe strømper for menn: 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kjøpe strømper for menn: 8 trinn (med bilder)
Video: 20 ting å gjøre i Milano Italia reiseguide 2024, Kan
Anonim

Det er flere og flere menn som bruker strømper hvert år. Denne praksisen vokste i popularitet til flere selskaper til slutt produserte strømper spesielt for menn. Hvis du vil prøve strømper, er det veldig enkelt å finne det riktige produktet. Se størrelsesguiden for å finne den beste passformen. Etter det, se etter et spesielt nettsted som selger strømper til menn, og bestill deretter produktet. Hvis du foretrekker å bruke damestrømper, kan du kjøpe dem fra mange steder som selger dameklær.

Steg

Metode 1 av 2: Finne riktige strømper

Kjøp strømpebukse for menn trinn 1
Kjøp strømpebukse for menn trinn 1

Trinn 1. Se etter en strømpestørrelsesguide for å finne riktig passform

Å finne riktig strømpestørrelse er det første trinnet. De fleste merker og butikker har størrelsesguider som kan sees på nettet. Mål høyde og vekt, og juster deretter i henhold til størrelsesguiden. Denne guiden viser deg de beste størrelsene for kroppstypen din. Bruk denne informasjonen til å finne ut hvilken størrelse strømper du vil bestille.

  • Bruk disse retningslinjene før du kjøper ettersom størrelsen på hvert merke strømper noen ganger er forskjellig.
  • Hvis din kroppsstørrelse er nær to strømpestørrelser, velger du den større. Strømper som er for stramme kan rive og løsne.
Kjøp strømpebukse for menn trinn 2
Kjøp strømpebukse for menn trinn 2

Trinn 2. Bestem deg for om du vil bruke strømper for menn eller kvinner

Siden 1990 har motebedrifter produsert strømper spesielt for menn, så du trenger ikke lete etter damestrømper som passer. Du står fritt til å ha dame- eller herrestrømper. Bestem formålet med å bruke strømper for å finne ut hvilket produkt som vil fungere best.

  • Hvis du liker å bruke dameklær eller gå på waria -show, vil du kanskje se mer feminin ut. Se etter produkter spesielt for kvinner for å nå dette målet.
  • Hvis du vil ha strømper for trening eller for din komfort, kan det hende at strømper for menn passer bedre. Strømper for menn er vanligvis designet for å støtte lyskeområdet, slik at det er behagelig for menn å ha på seg.
  • Hvis du er høyere enn 180 cm, kan du ha vanskelig for å finne de riktige damestrømpene. Se etter herreprodukter for å gjøre det mer behagelig.
Kjøp strømpebukse for menn trinn 3
Kjøp strømpebukse for menn trinn 3

Trinn 3. Bestill tykkere strømper om vinteren

Noen menn bruker strømper til jobb eller sport når det er kaldt. Hvis du befinner deg i en lignende situasjon, kan du se etter produkter som er spesielt designet for å håndtere kaldt vær. Det er mange produkter som kan kjøpes online.

Du kan bruke strømper under shorts eller bukser for å holde varmen. Hvis du bruker dem under buksene, må du passe på at strømpene er stramme nok til å være behagelige

Kjøp strømpebukse for menn trinn 4
Kjøp strømpebukse for menn trinn 4

Trinn 4. Bruk skinnstrømper for mindre synlighet

Svarte eller nakne farger vil skille seg ut, slik at du har vanskelig for å skjule strømpene. Skinnstrømper er designet for å være gjennomsiktige og usynlige. På den måten, hvis buksene er litt åpne, vil folk ikke engang vite at du har på deg strømper.

Hvis bena er hårete, er det vanskelig å skjule strømpene. Barber bena hvis du vil holde strømpene skjult

Metode 2 av 2: Kjøpe strømper

Kjøp strømpebukse for menn trinn 5
Kjøp strømpebukse for menn trinn 5

Trinn 1. Se etter nettsteder som selger strømper spesielt for menn

Ettersom menns strømper har vokst i popularitet, er det flere produsenter som selger dem spesielt. Søk på nettet etter nettsteder som selger det. Når du finner den rette, bestiller du så mange du vil.

  • Store supermarkeder kan også selge strømper, slik at du ikke trenger å bestille dem via et eget nettsted. Besøk nettsteder som selger klær for å finne produktet du leter etter.
  • Sørg for at strømpene har riktig størrelse når du bestiller fordi disse produktene vanligvis ikke kan refunderes. Hvis du ikke er sikker, kan du bestille et produkt på forhånd for å se om det passer.
Kjøp strømpebukse for menn trinn 6
Kjøp strømpebukse for menn trinn 6

Trinn 2. Kontakt produsenten hvis du har spesielle forespørsler eller spørsmål

Strømpeprodusent for menn ønsker å selge sine produkter! Så ikke vær sjenert med å spørre om du har problemer med å finne det riktige produktet. De svarer gjerne på spørsmål og hjelper deg med å finne det beste produktet.

Du kan også spørre produsenten om de har produkter som ikke er oppført på nettstedet deres. Du kan finne de beste strømpene bare ved å spørre enkle ting som dette

Kjøp strømpebukse for menn trinn 7
Kjøp strømpebukse for menn trinn 7

Trinn 3. Bestill damestrømper fra et nettsted som selger dameklær

Hvis du kjenner den riktige størrelsen på strømper og vil ha damestrømper, kan du enkelt finne disse produktene. Gå til et nettsted som selger dameklær og bestill så mange strømper du vil.

  • Hvis du ikke er sikker på størrelsen på produktet du vil bestille, kan du bestille et produkt på forhånd. Prøv produktet så snart det kommer for å sikre at det er riktig størrelse. Hvis det passer, bestill mer. Hvis ikke, prøv en annen størrelse.
  • Strømper refunderes vanligvis ikke. Så hvis det er feil størrelse, må du kanskje beholde det.
Kjøp strømpebukse for menn trinn 8
Kjøp strømpebukse for menn trinn 8

Trinn 4. Inviter en kvinne hvis du vil kjøpe damestrømper direkte

Du kan føle deg ubehagelig eller flau over å kjøpe damestrømper i en butikk. Hvis du vil skjule det og ha en venninne som vet hva du vil, ta henne med til butikken. Folk vil tro at strømpene ble kjøpt til henne, slik at de ikke stirrer på deg overrasket.

Husk at du har frihet til å bruke hva du vil, og det er ikke noe galt i å uttrykke deg. Ikke la andres reaksjoner få deg til å skamme deg over den du er

Tips

Bytt strømper som har begynt å løsne

Advarsel

  • Benene til en mann er vanligvis lengre enn en kvinnes ben, selv om de er like høye. For eksempel, hvis du er 177 cm høy, kjøp strømper for 180 cm. Hvis strømpene er for korte, vil materialet lett rive, spesielt ved tappen.
  • Strømper må være godt ivaretatt. Å tvinge føttene til strømper eller bruke strømper når tåneglene er lange kan skade produktet.

Anbefalt: