Hvordan chatte med jenter du ikke har sett på lenge (for tenåringer)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan chatte med jenter du ikke har sett på lenge (for tenåringer)
Hvordan chatte med jenter du ikke har sett på lenge (for tenåringer)

Video: Hvordan chatte med jenter du ikke har sett på lenge (for tenåringer)

Video: Hvordan chatte med jenter du ikke har sett på lenge (for tenåringer)
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2024, Kan
Anonim

Har du noen gang møtt en kvinne som var veldig kul og morsom, men dessverre var øyeblikket du møtte henne veldig kort, og derfor fikk du ikke sjansen til å bli bedre kjent med henne? Hvis du har opplevd dette, er sjansen stor for at du har planer om å kontakte ham igjen. Dessverre er det ikke like lett å kontakte noen du ikke har sett på lenge som å snu hånden, og kan til og med føre til ubehag. Heldigvis er det imidlertid mange måter du kan gjøre for å gjenopprette tapte forhold, for eksempel ved å starte kontakt, bestemme den mest passende metoden for å starte en samtale og/eller møte personen personlig. Vil du vite mer informasjon? Kom igjen, les denne artikkelen! Hvem vet, vennskapet ditt med ham kan bevege seg i en mer seriøs retning etter det, ikke sant?

Steg

Del 1 av 3: Kontakt ham

Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 1
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 1

Trinn 1. Gå til ham

Hvis du støter på henne ved et uhell, prøv å samle mot til å gå bort til henne og ta en prat med henne. Dette er den mest enkle metoden og krever ublu mye mot. Men ikke bekymre deg, for bevæpnet med mot og litt flaks bør det ikke være et problem du trenger å bekymre deg for. Når du nærmer deg ham:

  • Stå så rett som mulig med god holdning.
  • Ikke vis din nervøsitet eller ubehag.
  • Smil.
  • Sørg for at klærne dine ser rene, fine og attraktive ut.
  • Vær så avslappet som mulig, som om fritiden din er ubegrenset.
Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 2
Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 2

Trinn 2. Kontakt ham via tekstmelding

Faktisk er tekstmeldinger det perfekte mediet fordi han ikke trenger å se på ansiktet ditt! Etter å ha sendt henne en sms, vær tålmodig og vent til hun har tid til å svare, hvis hun vil, selvfølgelig. Husk at meldingen din skal være kort, og den bør ikke inneholde en dato! Ta i stedet frem lette, sporadiske emner, farget av vitser, og spør hvordan han har det.

  • I utgangspunktet kan en tekstmelding starte med en veldig enkel setning som: "Hei! Det er en stund siden vi ikke har snakket. "Sjansen er stor for at han innrømmer at han ikke husker deg, så du kan bruke dette øyeblikket til å presentere deg selv og snakke om andre ting etterpå.
  • Send ham tekstmeldinger om ting han kan være interessert i. For eksempel, hvis han virkelig liker politikk, kan du prøve å sende en sms til ham for å fortelle ham at du så på de siste valgresultatene på TV og plutselig tenkte på ham.
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 3
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 3

Trinn 3. Kontakt ham via sosiale medier

Faktisk er det mange måter du kan kontakte ham på via sosiale medier. For eksempel kan du sende en kort melding til sine sosiale mediesider, som innlegg på Facebook eller kommentere innleggene deres. I tillegg kan du også merke det på et bilde, for å minne ham om de morsomme stundene du har tilbrakt sammen.

  • Merk ham på et bilde og inkluder en følelsesmessig bildetekst som "Gode tider!"
  • Hvis du bestemmer deg for å kontakte ham via sosiale medier, kan du prøve å sende ham en tekst som sier noe sånt som: "Hei, det er en stund siden, og vi har ikke snakket med hverandre. Hvordan har du det i dag?"
Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 4
Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 4

Trinn 4. Kontakt ham på telefon

Denne metoden er faktisk ganske aggressiv og derfor utsatt for å utløse klossethet. Imidlertid er denne metoden den enkleste, enkleste og raskeste måten å få kontakt med noen på nytt. Vurder dine preferanser. Enten du vil kontakte ham på en mer direkte måte (som på telefon) eller ikke (som via tekstmelding eller sosiale medier).

  • Hvis du bestemmer deg for å ringe henne, ikke glem å starte samtalen med en kort selvinnføring. Etter å ha sagt navnet ditt, prøv å si: "Jeg husket plutselig den morsomme tiden vi hadde i forrige måned, og jeg tenkte på å spørre hvordan du har det."
  • Hvis han ikke tar telefonen din, ikke ring ham igjen. Legg i stedet igjen en telefonsvarer eller la nummeret ditt være registrert på telefonen som et ubesvart anrop. Tross alt, hvis han ville kontakte deg, ville han definitivt gjøre det.

Del 2 av 3: Start en samtale

Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 5
Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 5

Trinn 1. Presenter deg selv på nytt

Hvis du bestemmer deg for å møte ham eller kontakte ham på telefon, ikke glem å introdusere deg selv, spesielt siden han kan ha glemt navnet ditt. Start derfor alltid samtalen med en kort introduksjon, og ikke glem å dele hvordan du ble kjent.

  • Si noe som: "Hei Ann, jeg er John. På den tiden ble vi introdusert for Andi."
  • Ikke bli fornærmet hvis han ikke vet navnet ditt eller glemmer det senere.
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 6
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 6

Trinn 2. Bruk humor

Uansett hvilket medium du bruker for å kontakte ham, prøv å fylle samtalen med humor. I tillegg til å kunne fortynne en situasjon som kan føles vanskelig, vil det minne ham om de positive verdiene du har. Det er flere måter du kan bruke denne metoden på:

  • Start samtalen med lett humor som du synes er morsom. For eksempel, hvis han virkelig liker å spise Oreos, kan du prøve å lage en vits basert på det faktum.
  • Fortell moterelaterte vitser. For eksempel kan du si: "Jeg kom nettopp fra kjøpesenteret, ikke sant, så så jeg noen som virkelig lignet på deg, men han hadde på seg Crocs -sko."
  • Bruk humor som er avskrekkende fra deg selv. For eksempel kan du si: "Uh, husk meg, ikke sant? At du vet, en fyr som liker å bruke cowboysko er super rar."
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 7
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 7

Trinn 3. Spør hvordan han har det

Ring ham og start samtalen med å spørre hvordan han har det. Hvis du er interessert i å ha et romantisk forhold til ham, er denne metoden faktisk en kraftig metode å bruke for å grave opp informasjon relatert til hans siste status når det gjelder kjærlighet. Tross alt er dette en veldig ærlig og grei måte å starte en samtale på.

  • Generelt kan du si: "Det er lenge siden vi ikke har snakket. Hvordan har du det?"
  • Hvis du og han møtes på jobb, og en av dere har byttet jobb, kan du prøve å spørre: "Hvordan har jobben din vært i det siste?"
  • Hvis det er vennen din som introduserte deg og ham, gjør den personen til samtaleemnet. Spør for eksempel om han nylig hadde muligheten til å chatte igjen med den aktuelle vennen.
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 8
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 8

Trinn 4. Lat som om du sender feil melding

Selv om du faktisk lyver, er det ikke noe galt i å bruke denne metoden av og til. For eksempel kan du sende en melding til ham, som om meldingen faktisk var adressert til noen andre, for eksempel en venn eller noen du liker. Sørg for at innholdet i meldingen din er kort og enkel, men kan provosere hans nysgjerrighet. Mer enn sannsynlig vil han fortelle deg at du sendte feil melding, eller late som om du var den som "burde" motta meldingen din. Uansett hva han svarer, benytt anledningen til å chatte med ham!

Før eller siden må du fortsatt innrømme at han faktisk er personen du vil snakke med. Tross alt har han sannsynligvis allerede lagt merke til det

Del 3 av 3: Be ham om å møte

Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 9
Snakk med en jente du ikke har snakket med på en stund Trinn 9

Trinn 1. Inviter ham til et arrangement sammen

Uansett hvilken måte du bruker for å kontakte ham, kan du prøve å be ham om å delta på et arrangement sammen. På den måten har du klart å vise interesse på en ikke-eksplisitt måte. I tillegg kan denne metoden også gi ham muligheten til å bli bedre kjent med deg i uformelle situasjoner.

  • For eksempel, hvis du skal ha en fest eller uformell begivenhet med noen venner, kan du prøve å invitere jenta du er interessert i å delta på.
  • Hvis du og vennene dine reiser til en uformell fest eller begivenhet, kan du prøve å ringe dem og be dem følge med på arrangementet.
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 10
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 10

Trinn 2. Be ham om å gjøre enkle aktiviteter

Den enkleste måten å møte ham på er å be ham gjøre noe morsomt, men uformelt. Husk at dette trinnet er viktig, spesielt siden du ikke vil at han skal føle at han blir spurt på en date! Noen eksempler på enkle og uformelle aktiviteter du kan gjøre med ham:

  • Drikk kaffe med dine andre venner.
  • Drikk sammen på stedet du besøker.
  • Reis til arrangementer som interesserer deg. For eksempel inviter ham til å møtes etter å ha deltatt på en konsert, eller inviter ham til å delta på et møte i en organisasjon på campus.
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 11
Snakk med en jente som du ikke har snakket med på en stund Trinn 11

Trinn 3. Gå bort fra henne hvis responsen er negativ

Hvis han hele tiden ignorerer samtalene, tekstmeldingene eller tekstmeldingene du legger igjen på sine sosiale medier, er sjansen stor for at han egentlig ikke er interessert i deg. Hold deg derfor unna ham! Gjør dette også hvis han sender signaler om at han ikke er interessert i ulike muligheter for deg. Gå tilbake, men gi ham en sjanse til å kontakte deg. Hvis han ikke gjør det, betyr det at følelsene dine for ham er ensidige.

Anbefalt: