Slik trener du sjonglering: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik trener du sjonglering: 7 trinn (med bilder)
Slik trener du sjonglering: 7 trinn (med bilder)

Video: Slik trener du sjonglering: 7 trinn (med bilder)

Video: Slik trener du sjonglering: 7 trinn (med bilder)
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Jonglering er en utfordrende, men veldig givende hobby. Studier viser at folk som lærer å sjonglere øker hjernens grå substans! Jonglering kan virke vanskelig å mestre i begynnelsen, men det blir lettere når du lærer det grunnleggende og praktiserer det. Denne artikkelen vil lære deg det grunnleggende om sjonglering med tre baller. Når du får tak i det, kan du begynne å trene med enda flere baller.

Steg

Metode 1 av 2: Bli komfortabel med sjonglering

Sjonglere trinn 1
Sjonglere trinn 1

Trinn 1. Velg en passende ball

Bean poser er bra for nybegynnere. I utgangspunktet, bruk en ball som ikke spretter for mye, eller rull når den faller. Dette vil spare deg for energien ved å løpe her og der for å hente dem. Et sett med sekker kan kjøpes til en veldig billig pris eller kan lages for hånd. En tennisball fylt med sand eller noen få små mynter og pakket inn i en rund ballong kan også brukes. Ballen hopper ikke og glir ikke fra hånden.

Velg et passende sted å begynne å trene. I begynnelsen kan det hende at ballene flyr overalt, så velg et sted vekk fra bestemorens favoritt teloklampe, eller sørg for at du holder deg borte fra foreldrenes samling av keramiske kyr

Image
Image

Trinn 2. Kast en ball først en stund for å bli komfortabel med sjonglering

Start med å føre ballen fra den ene hånden til den andre. Øv også selfie, som er å kaste og fange ballen med samme hånd. Ballen skal være i øyehøyde eller høyere. Så mye som mulig ikke beveg hendene slik at albuene blir rundt hoftene.

Image
Image

Trinn 3. Scooping øvelse

Dette er en teknikk for å gjøre bevegelsene dine jevne. Scooping eller bevegelige hender som scooping før du kaster ballen. Ikke sving armene for dypt heller fordi det ikke hjelper deg. Øv på å øse og kaste ballen fra den ene hånden til den andre, og husk å ikke la hånden din gå høyere enn øyehøyden.

Bare etterlign bevegelsene til en profesjonell sjonglør. Hvis du vil prøve å sjonglere og allerede kan bevege hendene i små sirkler, har du gjort det

Image
Image

Trinn 4. Kast to kuler i hver av hendene

Kast ballen A, og når den når toppen av banen, kast ballen B. Øv til denne enkle ballbyttet blir behagelig.

Nøkkelen er når ballen er på toppen, dette er når du har mest tid til å fange den neste ballen. Spesielt hvis du har begynt å trene med 3, 4 og 5 baller, blir dette veldig viktig

Metode 2 av 2: Med tre eller flere baller

Sjonglere trinn 5
Sjonglere trinn 5

Trinn 1. Sjonglering med tre kuler. Prøv å gjøre tre pasninger på rad. Start sakte, se hvordan de tre ballene samhandler med hverandre i luften i ett spinn. For å sjonglere med tre baller, må du forstå ballens bane og hvordan de flettes sammen. Ved sjonglering vil en ball alltid være i luften mens de to andre ballene fanges i hver hånd.

  • Først av alt, hold to baller i høyre hånd og en i venstre. (Og omvendt hvis du er venstrehendt.)
  • Start med å sende ballen fra høyre hånd. (Igjen, omvendt hvis du er venstrehendt.)
  • Kast ballen i venstre hånd, og når ball 1 er på toppen, kast ball 2 (den eneste ballen i venstre hånd) fra under ball 1 og kast den i høyre hånd.
  • Når ball 2 er på sitt høyeste punkt (på dette tidspunktet, bør du også ta ball 1 med venstre hånd) kaste ball 3 under ball 2.
  • Og når ball 2 er i høyre hånd så ta ball 3. Bare sånn, det er alt du trenger å gjøre! Gjenta igjen.

    Hvis du ikke får tak i det, kan du prøve å øve med et lite, lett skjerf. Skjerfet gir nok tid til å flyte i luften slik at du kan forstå mønsteret

Sjonglere trinn 6
Sjonglere trinn 6

Trinn 2. Prøv å praktisere over-the-top metoden

Når de tre ballene peker ned, begynner du å sjonglere over-the-top. Dette er begrepet for å øse i motsatt retning med en hånd. I stedet for å øse fra bunnen og slippe ballen, vil du fange den, øse den utover og kaste den opp.

Du kan starte med å sjonglere tre baller normalt, og deretter øse over toppen med en av ballene kontinuerlig, så 1/3 av alle kast er over toppen. Hvis du gjør et over-the-top kast med hvert kast, kalles det en "langsommere dusj", og hvis hvert kast er en over-the-top pitch kalles det en "Reverse Three Ball Cascade." Når du har lært dette, kan du gå videre til kryssjonglering, kolonnjonglering (en ball i midten, to på sidene) og "Mills 'Mess" -sjonglering

Sjonglere trinn 7
Sjonglere trinn 7

Trinn 3. Fortsett med fire og fem kuler

Lær å sjonglere to baller med én hånd, deretter to baller i venstre hånd og to i høyre hånd samtidig. For noen er det enda enklere å bruke fire baller enn tre!

Femballs jonglering er det samme som treballsjonglering, men du må bevege hendene mye raskere og du må kaste ballen høyere. Fortsett å øve - det tar tid og tålmodighet å mestre sjonglering og bli ekspert

Tips

  • Ro ned, pust regelmessig, og ikke bli frustrert lett. Det kan ta noen dager før du kan kaste tre baller på rad!
  • Husk å bruke objekter med samme vekt. Dette vil gjøre øvelsen mye enklere.
  • Øv innendørs for å forhindre at ballen kastes for langt eller forstyrres av vinden. Men husk å øve deg bort fra glass!
  • Start sakte når du først trener med tre baller. Prøv deretter å gjøre det igjen og igjen. Hvis du mislykkes, ikke bekymre deg. Ta en pause, og prøv igjen når du er klar.
  • Begynn å sjonglere med den mer aktive hånden (hvis du er venstrehendt, start deretter med venstre).
  • Det er mer nyttig å fokusere på hvordan du kaster ballen nøyaktig, slik at den faller i hendene dine i stedet for å fokusere på hvordan du skal fange ballen.
  • En seng eller sofa kan fange en tapt ball, øve rundt den.
  • Lær alle jongleringstriksene med begge hender. Prøv å finne det mønsteret som fungerer best for deg. På den måten kan du sjonglere enkelt.
  • Når du lærer triks, prøv å bruke følelsene dine (dette er subjektivt for hver sjonglør og for hvert triks). Hvis du finner en behagelig følelse mens du utfører et triks, husk og bruk dette øyeblikket så mye som mulig mens du gjentar det; dette vil være veldig nyttig mens du utfører.
  • Stå foran en vegg for å blokkere ballen fra å hoppe for langt frem.
  • Still inn musikk med en matchende takt for å hjelpe deg med å finne en rytme.
  • Visualisering vil være veldig nyttig. For eksempel, hvis du har problemer med å kaste ballen nøyaktig eller i en konsekvent høyde, kan du tenke deg en boks mellom albuene og 30 cm over hodet som en referanse. Eller, hvis du ikke kan stoppe og fortsette, kan du prøve å forestille deg at du er barfot, og det er pigger strødd rundt deg.
  • Start med et lommetørkle eller skjerf. Men vær forsiktig; Å begynne med denne enkle metoden kan gi deg en følelse av at sjonglering er mye enklere enn du tror, slik at når du begynner å bruke ballen blir det enda vanskeligere enn du tror.
  • Hvis du fortsetter å slippe ballen, stopper du på nytt og fokuserer på nytt. Pust dypt og sørg for at tankene dine ikke er andre steder. Tren et stille sted som kan hjelpe deg med å konsentrere deg.

Advarsel

  • Sjonglering er vanskelig, og noen ganger blir du svett, distrahert, må gjenta, frustrert eller alt på en gang. Men det er en ting du vanligvis må gå gjennom for å mestre enhver ferdighet.
  • Ikke prøv å sjonglere med ild. Bare trente og profesjonelle mennesker vet hvordan de skal gjøre det trygt.
  • Unngå å bruke tunge gjenstander.
  • Sjonglering er en sport; Prøv alltid å varme opp med strekkøvelser før du starter en sjonglering.

Anbefalt: