10 måter å oppfordre regjeringer til å hjelpe til med å bekjempe klimaendringer

Innholdsfortegnelse:

10 måter å oppfordre regjeringer til å hjelpe til med å bekjempe klimaendringer
10 måter å oppfordre regjeringer til å hjelpe til med å bekjempe klimaendringer

Video: 10 måter å oppfordre regjeringer til å hjelpe til med å bekjempe klimaendringer

Video: 10 måter å oppfordre regjeringer til å hjelpe til med å bekjempe klimaendringer
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

Klimaendringer eksisterer og kan påvirke livskvaliteten til alle på planeten med mindre vi forenes for å forhindre det. Regjeringer kan og bør være fokus for kampen mot klimaendringer ved å utstede forskrifter som støtter dem. Hvis hjertet ditt er fast bestemt på å redde jorden for fremtidige generasjoner, har vi noen ideer som kan brukes til å bekjempe klimaendringer på landsby, provins og til og med nasjonalt nivå. Som Greta Thunberg sa det: "Jeg lærte at du ikke burde føle deg" for liten "til å gjøre en endring".

Steg

Metode 1 av 10: Arbeid med lokale myndigheter

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 1
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 1

Trinn 1. Oppfordre din lokale myndighet til å utstede sterke miljøforskrifter

Lokale myndigheter har myndighet til å sette miljøstandarder som kan etterlignes av provinsregjeringen eller til og med sentralstyret. På lokalt nivå har du også en større mulighet til å si din mening, spesielt hvis du bor i en relativt liten by.

Bli kjent med styremedlemmer i ditt område. Selv i storbyer består rådmenn vanligvis bare av noen få mennesker, slik at du kan prøve å jobbe med dem på et mer personlig nivå

Metode 2 av 10: Støtte undervisningsmateriell om klimaendringer i skolen

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 2
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 2

Trinn 1. Be skolene i ditt område om å inkludere klimaendringsspørsmål i læreplanen

Håndheving av reglene for å bekjempe klimaendringer vil bli lettere når folk forstår problemet vitenskapelig. Dette kan bare læres på skoler. Begynn å oppmuntre skoler i ditt område til å inkludere materialer om klimaendringer i sine læringsaktiviteter.

  • De fleste skoler holder ofte åpne møter med foreldre. Du kan bruke denne hendelsen som en mulighet til å gå inn for viktigheten av utdanning rundt klimaendringer.
  • Snakk med elever og foreldre for å engasjere dem direkte. Skolen vil være mer motivert til å gjøre endringer hvis den får støtte fra alle parter.

Metode 3 av 10: Snakk med forretningsfolk i ditt område

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 3
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 3

Trinn 1. Støtte fra forretningsfolk vil gjøre bevegelsen sterkere

De fleste forskrifter for å bekjempe klimaendringer har mer innflytelse på forretningsfolk enn enkeltmennesker. Regjeringen vil være mer motivert til å gi forskrifter for å forhindre klimaendringer hvis den får støtte fra forretningsfolk.

  • Fokuser på å sørge for at "å gå grønt" er langt mer lønnsomt enn å stole på andre midler. Overbevis forretningsfolk om at endringene de vil gjøre er mye bedre for fremtidige investeringer, og kan gi forretningsvekst og større fortjeneste.
  • Ikke vær redd for å bruke forretningssjargong for å formidle ideene dine. Fortell at kampen mot klimaendringer vil minimere risikoen som kan skade bedrifter. Dette ligner på forsikring som er nyttig for å beskytte eiendelene deres mot uønsket risiko.
  • Legg vekt på at klimaendringsspørsmålet gir smarte gründere en mulighet til å innovere og skille seg ut fra konkurrentene.

Metode 4 av 10: Skriv et brev til din lokale representant i parlamentet

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 4
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 4

Trinn 1. Oppfordre din lokale representant i parlamentet til å utstede regler for å bekjempe klimaendringer

Hvis din lokale regjering prøver å utstede forskrifter knyttet til klimaendringer, må du sende et støttebrev til din lokale representant. Fortell at det haster med å bekjempe klimaendringer og si at du tror at de kan gjøre en forskjell.

  • Det er mange ideelle grønne organisasjoner som tilbyr gratis skript som du kan bruke eller endre etter behov.
  • Selv om ingen av dine lokale representanter for tiden diskuterer saken, kan du fortsatt sende dem et brev om at du støtter enhver bevegelse fra regjeringen for å bekjempe klimaendringer.

Metode 5 av 10: Støtt kampanjen til en kandidat som bryr seg om miljøet

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 5
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 5

Trinn 1. Støtte kandidater for kontoret som prioriterer klimaendringsspørsmål

Når det er valg, finn ut hvilken miljøpolitikk hver kandidat har, slik at du vet hvilke som er verdt å støtte. Ta deretter kontakt med vinnerteamet sitt og tilby å hjelpe.

Kampanjeprosessen krever hjelp fra frivillige, selv om det bare er å sette opp plakater eller dele innlegg på sosiale medier

Metode 6 av 10: Bli med i en ideell grønn organisasjon

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 6
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 6

Trinn 1. Ideelle organisasjoner kan gi ressurser mens de forsterker stemmen din

Nasjonale og internasjonale ideelle organisasjoner leder vanligvis bevegelsen for å bekjempe klimaendringer. Ved å gå sammen med dem får du informasjonen og ressursene du trenger for å ta kampen.

  • Vanligvis koster det å bli medlem i organisasjonen rundt IDR 500 000 i året medlemsavgift. Hvis du velger å bli med i en organisasjon som er engasjert i politikk og rettslige skritt, kan det hende at medlemsavgifter ikke er fradragsberettiget, men du kan oppmuntre til å utstede regler som er mer permanente og håndhevbare.
  • Se etter en anerkjent organisasjon før du blir medlem. Bli med i en organisasjon med et oppdrag som virkelig stemmer overens med ditt.

Metode 7 av 10: Gi en donasjon for å støtte den grønne bevegelsen

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 7
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 7

Trinn 1. Gi penger til grupper som leder bevegelsen mot klimaendringer

Gi en donasjon fra ditt hjertes innhold til en bevegelse som støtter regulatoriske endringer for å bekjempe klimaendringer. Fordi disse gruppene er veletablerte og har evnen til å drive lobbyvirksomhet for lov, kan de gjøre en større forskjell enn din egen bevegelse.

Anerkjente organisasjoner vil rapportere hvor donasjonspengene dine går. Se etter organisasjoner som matcher oppdraget ditt gjennom dedikerte veldedighetslokaliseringsapper som Charity Navigator (https://www.charitynavigator.org/), slik at du vet hvor pengene dine går

Metode 8 av 10: Frivillig for å hjelpe den grønne bevegelsen

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 8
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 8

Trinn 1. Arbeid med ideelle organisasjoner for å presse på for statlige tiltak

Små grupper, nasjonale organisasjoner og globale organisasjoner er avhengige av frivillige for å få frem sitt budskap. Å donere tid er like verdifullt som å donere penger for å bekjempe klimaendringer.

For eksempel, hvis du er en student som ønsker å være forfatter, advokat eller politiker, kan du være frivillig for programmet Citizen Climate Lobby. Som frivillig for denne organisasjonen kan du hjelpe med å utarbeide lovgivning og publikasjonsartikler

Metode 9 av 10: Delta i stevner og demonstrasjoner

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 9
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 9

Trinn 1. Protester i gatene med andre aktiviteter slik at stemmen din blir hørt

Aktivistenes demonstrasjon er et budskap for regjeringen om å støtte deres handlinger mot klimaendringer. Ved å protestere aktivt kan du la regjeringen og resten av verden vite hvordan du føler deg og hvor raskt saken er.

Hvis du ikke vil klemme i store mengder, er det fortsatt mange måter å støtte folk på stevner eller demonstrasjoner. For eksempel, hvis du er god til å tegne, kan du melde deg frivillig til å lage plakater. Du kan også bygge et spesielt telt som gir vann og snacks til demonstrantene

Metode 10 av 10: Send inn en begjæring til din lokale representant i parlamentet

Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 10
Trykk for lovgivning for å bekjempe klimaendringer Trinn 10

Trinn 1. Be din lokale representant i parlamentet om å støtte lovgivning rundt klimaendringer

Hvis det er en diskusjon om regelverk knyttet til klimaendringer i parlamentet, kan du kontakte din regionale representant og formidle din støtte. Selv om saken ikke diskuteres, kan du fortsatt kontakte eller sende et brev til regionale representanter i parlamentet for å uttrykke din støtte til bevegelsen mot klimaendringer.

Hvis du ikke er flink til å uttrykke din egen mening, kan du kontakte lokale og nasjonale miljøgrupper-du kan vanligvis be om noen håndskrifter som er gratis å bruke

Tips

Bruk sosiale medier for å oppmuntre venner og familie til å bekjempe klimaendringer

Anbefalt: