Hvordan du nærmer deg og forfører kolleger (for menn): 14 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan du nærmer deg og forfører kolleger (for menn): 14 trinn
Hvordan du nærmer deg og forfører kolleger (for menn): 14 trinn

Video: Hvordan du nærmer deg og forfører kolleger (for menn): 14 trinn

Video: Hvordan du nærmer deg og forfører kolleger (for menn): 14 trinn
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2024, Kan
Anonim

Siden mesteparten av tiden din blir brukt sammen med kolleger på kontoret, er det helt naturlig at en gang profesjonelle følelser sakte begynner å forvandle seg til romantisk tiltrekning. Hvis du er interessert i å nærme deg en kollega på kontoret og flørte med ham, gå for det! Sørg imidlertid for at innsatsen din forblir vennlig og utføres med ekstrem forsiktighet, slik at situasjonen mellom dere to ikke føles vanskelig eller ubehagelig etterpå.

Steg

Del 1 av 3: Holde forholdene vennlige

Flørt med en jente du jobber med trinn 1
Flørt med en jente du jobber med trinn 1

Trinn 1. Smil til ham

Selv om det er veldig enkelt, er et smil og høflighet den perfekte måten å vise din interesse på! Siden atmosfæren på jobben generelt er veldig profesjonell, kan du prøve å vise ham en mer munter og vennlig oppførsel for å skille ham fra resten av kollegaene dine.

Et smil eller en lett spøk er en høflig form for flørting og bryter ikke profesjonelle grenser. Hvis han smiler tilbake til deg og gir deg et positivt svar, er sjansen stor for at han også er interessert i deg. Imidlertid, hvis det ser ut til at han unngår eller motstår innsatsen din, må du slutte umiddelbart uten å føle deg flau

Flørt med en jente du jobber med trinn 2
Flørt med en jente du jobber med trinn 2

Trinn 2. Bruk arbeidet for å lette stemningen

Prøv for eksempel å legge til en serie med lettvint vitser i e -posten din om jobb, eller send et morsomt bilde av en online chat -app mens dere to er på jobb. I tillegg kan du også lage en lett spøk om møtet dere begge deltok på om morgenen.

Husk at dere to har minst én ting til felles: arbeid. Hvorfor ikke bruke den til å starte en samtale med ham? Sørg imidlertid for at du ikke tar opp unødvendig sladder om andre kolleger, spesielt siden du vil bli sett på som en positiv person av dem. Unngå også frekke vitser for å holde forholdet ditt på en uformell og vennlig vei

Flørt med en jente du jobber med trinn 3
Flørt med en jente du jobber med trinn 3

Trinn 3. Tilby deg å hjelpe deg med å fullføre et prosjekt han jobber med

Hvis han blir betrodd et større prosjekt eller må jobbe sent på kontoret, kan du tilby å følge ham og hjelpe ham. Spør ham hva slags hjelp han trenger. Stol på meg, letthåndet er en veldig vennlig karakter. I tillegg vil han vite at du er interessert i å tilbringe mer tid med ham.

Hvis han går glipp av et viktig møte eller ikke kommer inn på kontoret når nytt utstyr eller retningslinjer blir annonsert, noter du ned all informasjon på et stykke papir og gir det til ham, eller sender informasjonen videre over telefonen. Nok en gang har du hjulpet ham så vel som du har klart å vise interesse for ham! Prøv å si: "Uh, du kom ikke inn i går, gjorde du? Her har jeg notert ned noen av tingene som ble sagt på møtet for deg. " Som et resultat vil han også vite at du er klar over hans fravær

Flørt med en jente du jobber med trinn 4
Flørt med en jente du jobber med trinn 4

Trinn 4. Kjøp ham kaffe eller lunsj

Kaffe eller lunsj er en form for "belønning" som ikke høres for aggressiv ut. Betydningen er mye mer nøytral enn blomster, men det kan fortsatt vise at du tenker på det. I tillegg har du også muligheten til å nærme seg ham og starte samtaler med temaer utenfor arbeidet med ham.

Når du skal bestille kaffe, spør ham om han også vil ha det. I så fall vil han mest sannsynlig nevne navnet på menyen han bestiller oftest. Som et resultat vet du også hva du skal bestille for ham i fremtiden! I tillegg får du muligheten til å uttrykke din interesse for ham, smile for ham og tilby å gjøre noe positivt for ham uten å ofre profesjonaliteten

Flørt med en jente du jobber med trinn 5
Flørt med en jente du jobber med trinn 5

Trinn 5. Hold fysisk kontakt til et minimum

Å ha fysisk kontakt på offentlige steder, spesielt på kontoret, kan få andre mennesker til å føle seg ukomfortable. I tillegg kan medarbeiderne dine også rapportere disse handlingene til sjefen din. Tross alt kan fysisk kontakt som berøring også få ham til å føle seg ubehagelig. Det er vel ikke det du vil, ikke sant?

  • Så vær profesjonell, selv når du flørte. Husk at forførelse kan også gjøres uten den minste berøring, vet du! Med andre ord, fokuser på å få øyekontakt, blinke et smil eller se på drømmen din som kan være like effektiv som berøring. Men ikke overdriv alle tre av dem, noe som kan gjøre atferden din ansett som upassende av ham. Hvis du vil, kan du også komplimentere arbeidsmoren hans eller et prosjekt han nettopp har fullført godt.
  • For å unngå negative problemer er det best å holde forholdet mellom dere to lette og høflige. Med andre ord, ikke kom med kommentarer som er seksuelt antydende eller risikerer å krenke. Slike kommentarer kan også føre til at han rapporterer deg til HR -avdelingen med seksuell trakassering.

Del 2 av 3: Forfør kollegaer utenfor kontoret

Flørt med en jente du jobber med trinn 6
Flørt med en jente du jobber med trinn 6

Trinn 1. Inviter ham til å reise med deg etter jobb

Først av alt, inviter også dine andre medarbeidere slik at han ikke umiddelbart mistenker invitasjonen. I tillegg vil du ikke se for aggressiv ut på grunn av det. Etter det, begynn å be ham om å reise alene etter jobb.

Vær så uformell som mulig! Med andre ord, utvid invitasjonen som om du fortsatt skulle gå, med eller uten den. En slik invitasjon vil høres ut som skremmende og ikke indikere et "date" -ønske. Prøv derfor å si: “Øh, jeg vil ta en drink på kafeen i nærheten av kontoret i kveld. Du vil komme, ikke sant?"

Flørt med en jente du jobber med trinn 7
Flørt med en jente du jobber med trinn 7

Trinn 2. Finn fellesskap med ham utenfor arbeidet

En av utfordringene i å nærme seg eller forføre kolleger er at det er vanskelig å opprettholde et samtaleemne utenfor arbeidet. Prøv derfor alltid å ta opp temaer som er personlige, for eksempel aktiviteter som han ofte gjør utenom kontortiden. I tillegg til å vise din romantiske interesse, vil det også gi deg et mer grundig bilde av hans egenskaper og personlighet som individ.

Hvis kontoret ditt har et arbeidsområde, skrivebord eller bås, kan du prøve å se det bevisst mens du går forbi, og observere elementene som ligger på skrivebordet. På den måten vet du hva deres interesser er og kan bruke dem til å starte en samtale

Flørt med en jente du jobber med trinn 8
Flørt med en jente du jobber med trinn 8

Trinn 3. Ta ham til lunsj sammen når det er tid for pause

En måte å tilbringe tid alene med ham uten press er å ta ham ut til lunsj med ham. For eksempel kan du ta ham med ut til lunsj sammen utenfor kontoret i pausen, eller sitte ved siden av ham mens han spiser i hytta.

Lunsj er det perfekte øyeblikket for å starte en samtale, lette stemningen og bli bedre kjent med kvinnen du drømmer om. Ved å be ham om å gjøre aktiviteter utenfor kontoret, vil dere ikke begge bli overskygget av øynene til andre kolleger. Som et resultat kan interaksjoner finne sted mer komfortabelt og tilfeldig

Flørt med en jente du jobber med trinn 9
Flørt med en jente du jobber med trinn 9

Trinn 4. Ikke vær for aggressiv

Selv om det første trinnet er tatt av ham, må du fortsatt handle med forsiktighet. Selvfølgelig vil du ikke skynde deg tilbake til intimiteten hans og ende opp med å godta krav fra ham hvis situasjonen blir verre, ikke sant? Hold deg derfor til kroppsspråk og samtaleemner som er lette, vennlige og høflige.

Dating og forførelse av kolleger er faktisk ikke lett å gjøre. Sørg derfor for at du ikke er altfor aggressiv i starten av prosessen, og at du aldri ignorerer kroppsspråket hennes og andre signaler for å vite hva hun vil

Del 3 av 3: Forstå risikoen

Flørt med en jente du jobber med trinn 10
Flørt med en jente du jobber med trinn 10

Trinn 1. Forstå politikken angående romantiske forhold mellom arbeidere

Noen virksomheter eller selskaper har svært strenge regler for romantiske forhold mellom ansatte. Hvis den brytes, er den verste konsekvensen oppsigelse! Sørg derfor for at du kjenner reglene eller retningslinjene som gjelder før du forfører noen kvinner.

Noen ganger gjelder politikken bare for to ansatte som har forskjellige stillinger. For eksempel kan det være at en sjef ikke dater eller nærmer seg sine underordnede. Det er også noen selskaper som ikke har slike retningslinjer eller regler

Flørt med en jente du jobber med trinn 11
Flørt med en jente du jobber med trinn 11

Trinn 2. Ikke nær deg mer enn én kvinne samtidig

I tillegg til å være respektløs, kan disse handlingene også ødelegge bildet ditt hvis det blir fanget. Hvis du er fast bestemt på å nærme deg en kvinne, hold på den kvinnen og ikke gjør fremskritt på andre kvinner!

Sladder har en tendens til å spre seg lett i kontormiljøet. Selvfølgelig vil du ikke bli fornærmet negativt av andre og ende opp med et dårlig image, ikke sant? Stol på meg, disse situasjonene kan få arbeidsmiljøet ditt til å føles veldig ubehagelig

Flørt med en jente du jobber med trinn 12
Flørt med en jente du jobber med trinn 12

Trinn 3. Ikke forfør sjefen din eller underordnede

Slike typer relasjoner kan føre til konflikt på kontoret, spesielt siden påstander om diskriminering fra andre ansatte potensielt kan oppstå som et resultat. Sørg derfor for at du bare forfører eller nærmer deg kvinner av lik rang!

Faktisk er kvinner mer utsatt for å motta kritikk for å date sine kolleger. Sørg derfor for at du ikke setter kvinnen i en posisjon som er sårbar for å bli dømt negativt av andre

Flørt med en jente du jobber med trinn 13
Flørt med en jente du jobber med trinn 13

Trinn 4. Forstå at han kanskje ikke vil godta dine fremskritt

Hvis han alltid reagerer negativt på kroppsspråket og vitsene dine, eller til og med unngår deg helt, må du stoppe umiddelbart. Ellers kan han rapportere din oppførsel til sjefen din eller være veldig vanskelig rundt deg.

  • Hvis han ikke svarer på bønnene dine eller ser ut som om han vil stoppe det du gjør, ikke nøl med å lytte til instinktene dine og slutte å presse deg selv. Vær forsiktig, han kan saksøke deg med klager over seksuell trakassering eller rapportere handlingene dine til sjefen din!
  • Hvis han virker ubehagelig eller mindre mottakelig for flørtingen din på jobb, kan du prøve å kommunisere angeren din etter jobb. I den anledning, si unnskyld og gi en relevant forklaring. Sjansen er stor for at det svaret han ga bare fordi dere to fortsatt var på kontoret. Prøv derfor å lese kroppsspråket og ikke -verbale signaler det gir. Hvis han virker unnvikende, irritert eller irritert, må du gå av veien med en gang!
Flørt med en jente du jobber med trinn 14
Flørt med en jente du jobber med trinn 14

Trinn 5. Innse at mislykkede ansattes forhold kan gjøre arbeidssituasjoner mindre hyggelige

Hvis forholdet til en kollega gradvis blir dårligere, er det mer sannsynlig at du vil føle deg ubehagelig eller vanskelig. I tillegg til å bli tynget av plagsomhet når du må flytte rundt ham, risikerer du også å bli gjenstand for sladder på kontoret.

Derfor, før du henvender deg til kolleger, må du først vurdere fordelene og ulempene. Hvis ulempene oppveier fordelene, eller hvis virkningen er risikabel og kan få situasjonen på kontoret til å føles ubehagelig, er det en god idé å bytte til noen andre som ikke jobber på samme kontor som deg

Tips

Ta deg tid til å behandle uten å skynde deg. Husk at du alltid har tid til å møte ham igjen

Advarsel

  • Tving ikke din vilje!

    Hvis han ettertrykkelig sier at han nekter, gå tilbake og gå videre uten ham. Hvis han sier at han bare vil være venn med deg, godta avslaget og respekter beslutningen hans.

  • Slå av hvis han virker ubehagelig rundt deg.

Anbefalt: