10 måter å spørre om noen er sinte på deg

Innholdsfortegnelse:

10 måter å spørre om noen er sinte på deg
10 måter å spørre om noen er sinte på deg

Video: 10 måter å spørre om noen er sinte på deg

Video: 10 måter å spørre om noen er sinte på deg
Video: 5 tips der giver dig topkarakter - Hack dig til et 12-tal (1:3) 2024, Kan
Anonim

Noen ganger lurer vi på om noen er sinte på oss, spesielt hvis deres oppførsel er annerledes enn vanlig og vi ikke vet hvorfor. Vel, hvis du opplever det, ikke bare sitte der i angst. Prøv å finne ut hva som egentlig skjer. Hvis du ikke vet hva som er den beste måten å løse dette problemet, ikke bekymre deg. Vi har satt sammen noen spørsmål for å få ham til å snakke og finne ut hva som skjer.

Steg

Metode 1 av 10: "Hvorfor er han sint på meg?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 1
Spør noen om de er lei deg Trinn 1

Trinn 1. Spør deg selv dette før du snakker med ham

Ikke bare anta at han er sint, spesielt hvis det ikke har vært noen nylig konflikt mellom dere to. Hvis han bare ikke svarer på tekstmeldingene dine eller er litt fjernt, kan det være andre forklaringer som ikke har noe med deg å gjøre.

For eksempel, hvis du møter en bekjent mens du handler, men han ikke slutter å prate, kan han ha det travelt eller ha hatt noen ubehagelige problemer den dagen

Metode 2 av 10: "Hvordan føler du deg?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 2
Spør noen om de er lei deg Trinn 2

Trinn 1. Prøv en subtil tilnærming for å gi ham en sjanse til å åpne seg

En sikker måte å lese andres sinn på er å snakke med dem. Prøv å ringe eller sende en melding som spør hvordan han har det. Hvis noe går galt, gir dette spørsmålet ham en sjanse til å fortelle. Selv om han ikke sier så mye i begynnelsen, kan du fortsette med et annet spørsmål.

Du kan også spørre noe som: "Hei, lenge har du ikke hørt fra deg. Går det bra med deg?"

Metode 3 av 10: "Har du noe på hjertet"?

Spør noen om de er lei deg Trinn 3
Spør noen om de er lei deg Trinn 3

Trinn 1. La ham få vite at du kan føle auraen hans annerledes

Dette viser at du bryr deg om følelsene hans, og at du vet at noe er galt. Dette spørsmålet legger imidlertid ikke press på ham fordi du ikke spør ham direkte om han er sint på deg. Du spør bare om det er noe som plager ham.

Et annet spørsmål du også kan prøve er: “Jeg tror noe plager deg, ikke sant? Vil du ha en historie?"

Metode 4 av 10: "Det føles som om det er et stykke mellom oss nå, kan vi snakke?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 4
Spør noen om de er lei deg Trinn 4

Trinn 1. Prøv dette spørsmålet hvis du føler at følelsen er rettet mot deg

Noen ganger kan tegnene på en sint person være åpenbare, han kan se på deg med hat, svare med korte og harde svar eller være stille når du er rundt deg. Hvis du føler negativ energi som dette, bare spør hva som er galt.

  • Hvis holdningen hans plutselig endres under en samtale, spør: "Har noe av det jeg sier støtet deg?"
  • Når du stiller et sløvt spørsmål som dette, vær forberedt på å få et sløvt svar også. Kanskje han har noe du ikke forventet, så la ham dele følelsene sine.

Metode 5 av 10: "Kan du forklare hvorfor det gjør deg sint?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 5
Spør noen om de er lei deg Trinn 5

Trinn 1. Be om en forklaring hvis du ikke er sikker på hva som gjorde ham sint

Hvis han sier at du gjorde noe for å fornærme ham, men du fortsatt ikke vet hva som gjorde ham sint, ikke vær redd for å grave dypere. Du må kunne forstå hva som egentlig skjedde hvis du vil unngå konflikter med ham i fremtiden.

  • Prøv å snakke rolig og flatt når du stiller spørsmål. Hvis du høres dømmende eller hånlig ut, blir situasjonen bare verre.
  • Når han snakker, må du lytte uten å forsvare deg. Ikke avbryt for å dele tankene dine, men svar av og til med "jeg forstår" eller "ja, det er greit."

Metode 6 av 10: "Er det virkelig det du mener?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 6
Spør noen om de er lei deg Trinn 6

Trinn 1. Gjenta det han nettopp sa

Gjentakelse som dette bidrar til at dere begge forstår hverandre. Fortell det imidlertid på et godt språk, ikke undervurder hans mening, ellers blir debatten varm.

Si for eksempel: “Du tror jeg var ufølsom for å ignorere rådene dine om maling i stuen, og du føler at jeg ikke respekterer din mening. Er det riktig?"

Metode 7 av 10: "Vil du høre mitt synspunkt?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 7
Spør noen om de er lei deg Trinn 7

Trinn 1. Forklar synspunktet ditt hvis det hjelper

Hvis du føler at han vil forstå hvorfor du gjorde eller sa noe, vil han sannsynligvis ikke være sint lenger. Men vær forsiktig, du kan oppleves som ufølsom hvis du bare vil bevise at du har rett.

Husk at i et argument, hvordan noe blir mottatt av den andre personen er viktigere enn intensjonen bak det. Noen ganger er det bedre å be om unnskyldning enn å prøve å forsvare seg selv

Metode 8 av 10: "Vil du være alene først?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 8
Spør noen om de er lei deg Trinn 8

Trinn 1. Gjør deg klar til å gå litt tilbake hvis han trenger tid

Folk som er sinte trenger noen ganger tid til å bearbeide følelsene sine før de kan glemme eller løse problemer. Hvis han sier at han ikke er klar til å snakke, gi ham litt tid før du ringer ham igjen.

Dette er forskjellig for hver person. Hvis du bor sammen med ham, bør du kanskje gå bort i noen timer, og deretter komme hjem og prøve å snakke igjen. Hvis du er langt fra hverandre, vent noen uker. Metoden avhenger av situasjonen, forholdets nærhet og årsakene som gjør ham sint

Metode 9 av 10: "Hvordan fikser jeg det?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 9
Spør noen om de er lei deg Trinn 9

Trinn 1. Spør om noen kan hjelpe

Kanskje han allerede vet hva du bør gjøre for å forbedre situasjonen. For eksempel kan han be deg om noe som: "Ikke slipp meg igjen på møtet", eller "Jeg foretrekker det hvis du ikke kommenterer hvordan jeg så ut." Hvis han har svart så tydelig, kan du prøve å oppfylle forespørselen hans, slik at du kan unngå det samme problemet i fremtiden.

Ikke gå med på noe du ikke kan oppfylle. For eksempel, hvis han sier: "Jeg vil at du skal slutte i jobben din, så jeg ikke trenger å se deg igjen," er det en useriøs unnskyldning, og du kan si helt nei

Metode 10 av 10: "Beklager, vil du tilgi meg?"

Spør noen om de er lei deg Trinn 10
Spør noen om de er lei deg Trinn 10

Trinn 1. Beklager hvis du vil forbedre forholdet

Selv om du ikke føler deg helt feil, ta ansvar for dine egne handlinger. Hvis du kan forstå hans synspunkt, må du ærlig si at du beklager. Innrøm feilen din, og spør om han vil tilgi deg.

Anbefalt: