Hvordan være singel og glad: 12 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være singel og glad: 12 trinn (med bilder)
Hvordan være singel og glad: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan være singel og glad: 12 trinn (med bilder)

Video: Hvordan være singel og glad: 12 trinn (med bilder)
Video: Гениальные Лайфхаки, Которые Действительно Работают ▶3 2024, Kan
Anonim

Har du nettopp slått opp med kjæresten din og synes det er vanskelig å være lykkelig? Eller kanskje du har vært singel for lenge og føler at du aldri blir glad før du finner din sjelevenn? Det kan virke som om du aldri vil være lykkelig så lenge du er singel, men det er egentlig ikke så annerledes enn å føle deg lykkelig i en annen situasjon. Ved å finne det du brenner for og vokse det så ofte som mulig i livet ditt, kan du lære å være lykkelig uavhengig av forholdet ditt. Les videre for å lære mer om hvordan du er singel og glad.

Steg

Del 1 av 2: Vurderer fordelene med singelliv

Vær singel og glad Trinn 1
Vær singel og glad Trinn 1

Trinn 1. Vurder helsemessige fordeler ved å være singel

Å være singel har vært forbundet med redusert risiko for negative helseeffekter på grunn av ekteskapelige eller intime forhold som ikke fungerer godt. Noen undersøkelser viser at dårlige forhold kan gjøre deg fysisk uvel. Men singler blir sannsynligvis sprekere og sunnere. Singler har også en tendens til å besøke treningsstudioet oftere, spise bedre og ha lavere stressnivå.

  • Enslige mennesker har en tendens til å være slankere enn mennesker i forhold. En studie fant at folk gikk opp i gjennomsnitt 6 kg eller mer etter å ha startet et forhold.
  • Enslige har også mer kvalitetssøvn enn mennesker som deler seng med partneren sin.
  • Enslige kvinner har bedre psykisk helse enn gifte kvinner, spesielt gifte kvinner som allerede har barn.
Image
Image

Trinn 2. Respekter friheten til å bruke så mye tid du vil

Når du er i et forhold, kan du ikke ignorere partnerens behov og ønsker. Noen ganger må du gjøre ting du ikke vil gjøre for å gjøre partneren din lykkelig. Men når du er singel, kan du bruke så mye tid du vil. Du trenger ikke tenke på å glede andre enn deg selv. Det betyr at du har mer tid til hobbyer, personlige interesser, karriere og generell helse. Nyt denne friheten mens du er singel!

Image
Image

Trinn 3. Vurder de økonomiske fordelene ved å være singel

I et forhold må du kanskje forholde deg til en partner som ikke er ansvarlig for å forvalte pengene sine. Det kan også forårsake økonomiske problemer for deg. Men hvis du er singel, trenger du ikke bekymre deg for andres shopping og nøysomme vaner. Du kan bruke pengene du tjener som du vil.

Image
Image

Trinn 4. Nyt muligheten til å styrke vennskap og få nye venner

Når du er i et forhold, vil det være mye vanskeligere å holde kontakten med venner og få nye venner fordi partneren din vil ta mesteparten av din tid og kjærlighet. Men når du er singel, har du mer tid til å vie deg til vennene dine og møte nye mennesker. Minn deg selv på dette når du føler deg ned fordi du er singel. Tenk på forholdet som ville forverres hvis du hadde en kjæreste som tok opp mesteparten av din tid og energi.

Image
Image

Trinn 5. Nyt sex som er sjeldent, men hyggeligere

Når du er i et forhold, har du sannsynligvis sex hver dag eller minst et par ganger i uken. Når du er singel, kan ditt intime liv være mye sjeldnere enn det. Men forskning viser at selv om enslige har en tendens til å ha mindre sex, liker de det mer enn mennesker i forhold.

Image
Image

Trinn 6. Erkjenn at du har muligheten til å prøve et romantisk forhold, hvis du ønsker det

Hvis du fortsatt har vanskelig for å se alle fordelene med å være singel, husk at du alltid kan prøve et romantisk forhold hvis du ikke føler deg lykkelig. Å være singel er ikke for alle, og noen mennesker trives med å ha kjærlighet og en følgesvenn. Minn deg selv på at du alltid kan være i et forhold hvis du vil.

Vurder online datingsider for å finne mennesker som også leter etter et engasjert forhold. Å finne noen som er interessert i et forhold og ikke bare en uformell date, kan hindre deg i å få hjertet ditt knust i fremtiden

Del 2 av 2: Nyt fordelene med singelliv

Image
Image

Trinn 1. Ignorer mediebilder av lykkelige par

En del av grunnen til at noen mennesker føler seg ulykkelige med å være singel, er mediefigurene som forsterker bildet av at vi trenger å være i et forhold for å føle oss lykkelige. Prøv ditt beste for å ignorere denne meldingen fordi den ikke er sann. Unngå romantiske komedier og blader som bygger inntrykk av at det å være singel er dystert og å være i et forhold er en glede.

Skildringer av en enslig kvinne kan også være mindre gunstige fordi de ofte fremstilles som ideelle (en superkvinne som har alt) eller onde (en ensom og trist kvinne som ikke har noe). Ingen av disse skildringene er realistiske, så gjør ditt beste for å ignorere dem og ta dem som en feilaktig fremstilling av hvordan det er å være singel

Image
Image

Trinn 2. Fokuser på å være ditt beste jeg

Å være singel er en mulighet til å fokusere på deg selv og arbeide mot din ideelle visjon om å bli den personen du vil være. Ta et kurs, trening, plant en hage, gjør frivillig arbeid, gå i terapi, eller gjør hva hjertet ditt ønsker. Bare husk at alt du gjør skal være for deg selv!

  • Konsentrer deg om deg selv mens du er singel, og finn ut hva du liker og ikke liker. Å utvikle en sterkere følelse av hvem du er, vil hjelpe deg med å komme deg gjennom livet, samt identifisere personen du virkelig er kompatibel med (hvis du velger å være i et annet forhold).
  • Finn en ny hobby! Lær å spille gitar, ta tapdansetimer, plant en hage, skriv romaner, lag overdådige måltider! Uansett hva du har ønsket så langt, gjør det nå. Prøv nye ting som kan føre til nye ferdigheter, vennskap og økt selvtillit.
Image
Image

Trinn 3. Skjem bort deg selv

Det er viktig å opprettholde et positivt selvbilde mens du er singel. Kjøp nye klær, ta vare på neglene, skjem deg bort på spaet hele dagen, eller få en massasje. Bare fordi det ikke er noen i nærheten for å imponere eller gjøre glede, betyr det ikke at du ikke trenger å gjøre fine ting for deg selv lenger. Du er en sterk og uavhengig person som fortjener det beste. Så gi deg selv det beste!

Image
Image

Trinn 4. Omgiv deg med støttende mennesker

Enten du opplever at du ikke får mange datingmuligheter, eller nylig har avsluttet et seriøst forhold, kan det å føle deg enda verre å bruke for mye tid alene. Prøv å gjøre så mange avtaler som mulig med mennesker. Hvis du ikke føler at du har støttende venner, kan du vurdere å bli med i en klubb eller et treningsstudio for å få nye venner.

Selv om det å få støtte fra andre kan virke som en luksus som ikke alle trenger eller kan få, oppdager psykologer nå at sterke sosiale relasjoner faktisk er viktige for følelsesmessig velvære og fysisk helse. Så selv om du ikke trenger å være i et romantisk forhold til andre mennesker for å være lykkelig, kan det å føle støtte fra en gruppe mennesker du stoler på være en viktig del av å være singel og glad

Image
Image

Trinn 5. Gi deg selv et løft

Si ting du liker om deg selv for å hjelpe deg med å føle deg lykkelig. Daglige positive bekreftelser kan hjelpe deg til å føle deg lykkeligere dag for dag. Ta et øyeblikk hver dag for å se deg i speilet og si noe oppmuntrende til deg selv. Du kan si noe du tror på deg selv eller noe du vil tro om deg selv. Noen eksempler på bekreftelser inkluderer:

  • "Jeg er smart".
  • "Jeg er en kjærlig venn."
  • "Folk elsker å tilbringe tid med meg."
Image
Image

Trinn 6. Vær en optimist

Å være optimistisk kan hjelpe deg til å føle deg lykkeligere, enten du er singel, gift, skilt eller tapt av partneren din. Å praktisere optimisme vil hjelpe deg med å holde fokus på de tingene du liker om deg selv og situasjonen din, og slutte å dvele ved tingene du ikke liker med deg selv eller situasjonen din.

  • For eksempel, i stedet for å dvele ved de tingene du ikke liker å være singel, må du minne deg selv på alt du liker å gjøre når du er singel, som å kunne flørte med noen uten å føle deg skyldig og gjøre hva du vil med din gratis. tid.
  • Prøv å føre dagbok over ting du er takknemlig for. Prøv å tenke på tre ting du er takknemlig for hver kveld, og skriv dem ned. Å gjøre dette hver dag vil hjelpe deg med å utvikle et mer positivt syn over tid og kan til og med hjelpe deg med å få bedre søvn og nyte bedre helse.

Tips

  • Sett pris på alt du har, for eksempel kreativitet, intelligens, venner eller kjæledyr og din nyvunne uavhengighet.
  • Vær oppmerksom på støtten du får fra andre, og ikke føl at alle er imot deg. Vennene dine er sannsynligvis de som forstår dine følelser best.
  • Sett pris på alt det gode du har akkurat nå, for eksempel gode venner og familie, og god helse.
  • Hvis du virkelig føler deg nede, kan du prøve å distrahere deg selv ved å tilbringe tid med vennene dine.
  • Unngå romantiske filmer. Prøv heller å se på action-, komedie- eller skrekkfilmer! Netflix er en flott ressurs for å se disse filmene!

Advarsel

  • Vær forsiktig med å inngå et nytt forhold. Hvis du er i et nytt forhold, må du sørge for at du har glemt ditt tidligere forhold. Det vil ikke være rettferdig for din nye kjæreste, og det vil absolutt ikke være rettferdig for deg.
  • Når du flørter med andre mennesker, må du ikke overdrive det. Å gi falsk håp til andre er ikke en attraktiv egenskap hos en person.
  • Hvis du virkelig føler deg deprimert over å være singel, bør du vurdere å snakke med en psykolog. Du kan ha depresjon eller annen medisinsk tilstand som krever behandling.

Anbefalt: