Hvordan feire foreldrenes sølvbryllup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan feire foreldrenes sølvbryllup
Hvordan feire foreldrenes sølvbryllup

Video: Hvordan feire foreldrenes sølvbryllup

Video: Hvordan feire foreldrenes sølvbryllup
Video: Pynte juletre - stylistens tips 2024, Kan
Anonim

Du vil sikkert være enig i at et bryllupsdag i sølv er et dyrebart øyeblikk for ethvert par. Derfor er det veldig vanlig å feire øyeblikket, som også er kjent som sølvfesten, spesielt hvis det lykkelige paret er dine egne foreldre. Har du problemer med å finne en spesiell og meningsfylt aktivitet for å feire foreldrenes kjærlighet? Prøv å lese denne artikkelen! Generelt kan du ha en feiring som er stor eller enkel. Hvis du ikke vil holde en fest, kan du også gi foreldrene dine en meningsfull og personlig gave, slik at de kan feire bursdagen på en morsom måte.

Steg

Metode 1 av 2: Planlegging

Feir foreldrenes 25 -årsjubileum trinn 1
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum trinn 1

Trinn 1. Planlegg en storslått feiring av alle som er nærmest familien din

En måte å feire foreldrenes bryllupsdag på er å holde en stor fest. For eksempel kan du invitere alle dine slektninger, venner og kjære til å delta på feiringen. Hvis du vil, kan festen holdes hjemme. Eller du kan leie en spesiell hall som er større slik at den kan romme alle inviterte gjester.

  • Hvis du vil, kan du be søsknene dine om å hjelpe til med planleggingen, spesielt hvis festen kommer til å bli en stor mengde. Husk at elementer som mat, drikke, stoler og bord må administreres godt før festen finner sted.
  • Var festen ment som en overraskelsesgave til foreldrene dine? Hvis foreldrene dine elsker overraskelser, kan du gjerne gjøre det. Hvis ikke, prøv å involvere foreldrene dine i planleggingsprosessen slik at resultatene er mer i tråd med deres ønsker.
  • Du og alle dine slektninger kan også dele oppgaven med å lede arrangementet, og introdusere familiemedlemmer som ønsker å gi en hilsen eller formell gratulasjon til foreldrene dine. Husk, gjør timeplanen fleksibel og ikke for stram, slik at feiringen ikke bare blir fylt med taler, men også forskjellige andre aktiviteter som er morsomme og ikke mindre meningsfulle.
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 2
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 2

Trinn 2. Planlegg en enkel, men intim feiring

Hvis du ikke vil holde en fest som er for stor, kan du prøve å planlegge en feiring som er enkel, men intim, spesielt hvis foreldrene dine virkelig vil ha den typen feiringskonsept. Hvis du har svært begrenset planleggingstid, kan du prøve å arrangere en liten fest med bare fem til ti gjester.

  • For eksempel kan du ha et cocktailfest hjemme hos foreldrene dine eller slektninger, som suppleres med en rekke deilige snacks og drikke. Eller du kan også holde en enkel middag med bare de nærmeste slektninger og venner på foreldrenes favorittrestaurant.
  • Tenk festkonsept. Var festen en overraskelsesgave til foreldrene dine? Hvis ikke, kan du gjerne involvere dem i planleggingsprosessen!
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 3
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 3

Trinn 3. Velg et festtema

Få foreldrene dine til å føle seg enda mer spesielle ved å feire en spesiell temafest. Velg for eksempel et tema som er morsomt og virkelig representerer foreldrenes forhold som et par som har vært gift i 25 år.

  • Til ære for dine kjære foreldres sølvbryllupsdag, prøv å ha en fest som er dominert av sølv. Velg for eksempel en rekke dekorasjoner som domineres av sølv og presenter en kake som også er dekorert med lignende fargede detaljer.
  • Velg et tema som foreldrene dine liker, og bruk temaet på bryllupsdagen. For eksempel, hvis foreldrene dine liker å reise sammen til forskjellige deler av verden, kan du prøve å legge bilder av ferien på hvert bord og velge konseptet "verdens underverk" som tema for feiringsfesten din.
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 4
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 4

Trinn 4. Spør foreldrenes vilje til å fornye ekteskapsløftene

For noen par er prosessen med å fornye løftene en meningsfull måte å feire det vellykkede forholdet de har oppnådd over en periode. Prøv derfor å formidle ideen til foreldrene dine for å feire bryllupsdagen deres. Stol på meg, å fornye bryllupsløftene dine foran dine nærmeste slektninger og venner er en morsom og meningsfull opplevelse, ikke bare for foreldrene dine, men også for alle gjestene som er tilstede.

Sjansen er stor for at ideen kommer ut av munnen til dine egne foreldre. Hvis dette er tilfellet, kan du prøve å invitere en religiøs leder eller annen relevant part til å lede prosessen med å fornye ekteskapsløftene

Metode 2 av 2: Gi meningsfylte gaver

Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 5
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 5

Trinn 1. Ta et bilde med søskenet ditt

Faktisk liker de fleste foreldre å se bilder av barna sine, spesielt hvis fotograferingsprosessen utføres profesjonelt og har et interessant tema. For det kan du prøve å invitere søsknene dine til å ta et bilde sammen, og gi resultatene til foreldrene dine som en gave til bryllupsdagen. Prosessen med å ta bilder kan utføres av en profesjonell fotograf hvis ferdigheter er godt kjent i området der du bor, eller utført uavhengig av hverandre ved hjelp av et kamera og et stativ.

Ingen søsken? Prøv å ta bilder med kjæledyret ditt. For eksempel, poser med din kjære kjæledyrhund, katt, fisk eller kanin, og gi portrettet til foreldrene dine. Stol på meg, foreldrene dine vil elske det og vil sannsynligvis henge det på veggen

Feir foreldrenes 25 -årsjubileum trinn 6
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum trinn 6

Trinn 2. Prøv å skrive et dikt for foreldrene dine

Tro meg, poesi er et eksempel på en veldig meningsfull gave til foreldrene dine, vet du! Selv om aktiviteten kan virke vanskelig i begynnelsen, med innsatsen for å samle ideer og revidere det ferdige diktet, vil sikkert et stykke av diktet ditt være en meningsfull gave til dine kjære foreldre.

  • Hvis du vil, kan du invitere dine slektninger eller kjære til å skrive et dikt sammen. Med deres hjelp kan du prøve å diskutere ideer, minner og følelser knyttet til foreldrene dine. Velg deretter et poesiformat (for eksempel gratis eller rimende poesi), og prøv å passe alle ideene du har samlet inn i det formatet.
  • For å gjøre prosessen med å finne ideer enklere, kan du prøve å lese dikt med bryllupstema skrevet av andre diktere for å berike inspirasjonen din. Du kan finne noen eksempler på www.poetryfoundation.org -siden.
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Steg 7
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Steg 7

Trinn 3. Prøv å lage en fengende video

Hvis foreldrene dine liker å ta bilder av seg selv og resten av familien, kan du prøve å sette bildene sammen til en interessant videoserie. Få om nødvendig hjelp fra en venn eller slektning som har talent for å lage eller redigere videoer, eller lær hvordan du bruker videoredigeringsprogramvare, slik at du kan utføre prosessen på egen hånd.

Et alternativ du kan gjøre er å kombinere flere bilder til en kronologisk video. For eksempel kan en video starte med et bilde av foreldrene dine da du først møttes, etterfulgt av et bilde av dem da du nettopp ble født, og et bilde av deg og dem som en hel familie. Hvis du vil, kan du også søte utseendet på videoen ved å legge til tekst i den

Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 8
Feir foreldrenes 25 -årsjubileum Trinn 8

Trinn 4. Gi foreldrene dine en reise- eller feriebillett

Prøv å tenke på hvilken type tur eller aktivitet foreldrene dine alltid har ønsket å gjøre sammen. Etter å ha funnet den, kjøp den aktuelle reisebilletten og legg den i en konvolutt med et attraktivt gratulasjonskort. Stol på meg, de vil definitivt sette pris på gaven av en mulighet til å feire bryllupsdagen på en interessant og meningsfull måte.

  • For eksempel, hvis de alltid vil reise på ferie sammen i de grumsete skogene i Costa Rica, kan du prøve å be søsknene dine om å slå seg sammen for å kjøpe billetter til en ferie til Costa Rica.
  • Vil du gi en billig, men meningsfull gave? Prøv å gi dem billetter til en morsom aktivitet som de kanskje bare kan gjøre en gang i livet, for eksempel en luftballongtur eller ridning i fjellet.

Anbefalt: