4 måter å ta bilder av deg selv for å se bra ut

Innholdsfortegnelse:

4 måter å ta bilder av deg selv for å se bra ut
4 måter å ta bilder av deg selv for å se bra ut

Video: 4 måter å ta bilder av deg selv for å se bra ut

Video: 4 måter å ta bilder av deg selv for å se bra ut
Video: How to Convert Raster Image to Vector (New Method) - Photoshop Tutorial 2024, Kan
Anonim

Å ta bilder av deg selv kan være en morsom måte å uttrykke humøret på, ta opp et øyeblikk du vil huske eller dele en hendelse i livets vei. Å ta bilder selv kan være irriterende hvis du ikke liker hvordan du ser ut i dem alle. Ikke bekymre deg. Hvis du endrer noen få ting om måten du tar bilder, kan du hjelpe deg med å ta mer interessante bilder av deg selv.

Steg

Metode 1 av 4: Sammensetning

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 1
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 1

Trinn 1. Marker kameraet ovenfra

Å ta bilder ovenfra gir et synspunkt eller en vinkel som får deg til å se mer attraktiv ut. Denne vinkelen vil mest sannsynlig fremheve øynene dine og få ansiktet og halsen til å virke mindre.

  • Å ta bilder nedenfra kan få en person til å se veldig sterk ut, men det får vanligvis haken og nesen til å skille seg ut, og dette utseendet ser ikke bra ut på de fleste.
  • Vi anbefaler at kameraposisjonen ikke er for høy, slik at bildene ikke blir forvrengt.
  • Hold kameraet ut og litt over øyehøyde. Ta deretter bildet.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 2
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 2

Trinn 2. Finn siden av ansiktet som er skygge

Se på ansiktet ditt i speilet eller kameraet (eller ta et prøvebilde) og finn siden av ansiktet ditt som ser mørkere ut fordi det er lenger fra lyskilden. Ta bilder fra den skyggelagte siden for en kunstnerisk, strømlinjeformet effekt. Denne tilnærmingen fungerer kanskje ikke i direkte sollys.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 3
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 3

Trinn 3. Bruk en kunstnerisk tilnærming

I stedet for tradisjonelle selvportretter, kan du prøve å ta bilder på en annen måte. Her er noen skytealternativer du kan vurdere:

  • Profilbilde fra siden
  • Halvparten av ansiktet ditt-enten høyre eller venstre side.
  • Zoom inn på øynene, munnen eller kinnene.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 4
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 4

Trinn 4. Ikke sett deg selv midt i bildet

De beste bildene så langt følger det som er kjent som tredjedelsregelen. Dette betyr at øynene dine skal være en tredjedel ned fra toppen av bildet og mot den ene siden. Denne regelen resulterer i mer interessante bilder og gir kanskje en mer fengslende vinkel.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 5
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 5

Trinn 5. Hold kameraet borte fra ansiktet ditt

Objektivet fra kameraet vil fysisk forvride alt i nærheten av det. En selfie - fordi den vanligvis er laget ved å holde kameraet en armlengdes avstand fra ansiktet ditt - får ofte nesen til å se større ut enn den egentlig er, og dette er et blikk som mange er nøye med.

  • Hvis du vil ha et nærbilde, kan du zoome inn eller zoome ut litt på kameralinsen og deretter holde det vekk fra deg eller plassere det lenger unna. Etter det beskjær bildet for å få det til å se ut som om det var tatt på nært hold.
  • Hvis kameraet ditt har en timer, også kalt timer, plasserer du kameraet på noe, setter timeren og slår den av. Det resulterende bildet vil mest sannsynlig bli mye bedre.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 6
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 6

Trinn 6. Bruk hovedkameraet på telefonen

Selv om frontkameraet er lettere å bruke for å ta bilder av deg selv, er smarttelefonens hovedkamera vanligvis mye høyere kvalitet og gir bedre bilder.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 7
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 7

Trinn 7. Plasser et speil foran kameraet

Det er lettere å se hvordan du ser ut i et speil, så hvis du setter et speil bak kameraet eller telefonen, kan du forhåndsvise bildet du skal ta mer effektivt. Pass på at du ikke viser et falskt smil!

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 8
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 8

Trinn 8. Be noen om å ta bildet ditt

Selv om dette ikke alltid er mulig, er det vanligvis bedre å be noen andre om å ta bildet ditt. Sjansen er stor for at du kan fokusere mer på det du gjør og hvordan du skal posere når du ikke trenger å bekymre deg for å holde kameraet og trykke utløserknappen heller.

  • Be en venn om å ta bildet ditt. Det kan være han erter deg litt, men det kan også være at han vil at du skal ta et bilde av ham.
  • Hvis du er på et arrangement eller gjør en aktivitet, kan du be noen andre der om å ta et bilde av deg (og venner hvis du er der sammen med andre mennesker). Bare sørg for at personen er pålitelig, slik at kameraet eller telefonen ikke blir stjålet.

Metode 2 av 4: Ulike stillinger

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 9
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 9

Trinn 1. Unngå utseende av en dobbel hake

En av de mest uattraktive ansiktstrekkene på et bilde er utseendet til en dobbel hake. Vanligvis kan det doble utseendet unngås hvis du strekker nakken og beveger haken litt bort fra kroppen din. Dette trinnet vil føles rart og klumpete, men det vil se mer interessant ut på bilder.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 10
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 10

Trinn 2. Trekk skuldrene bakover

Slakkede skuldre og dårlig holdning ser aldri bra ut, så sørg for å trekke skuldrene ned og tilbake. Dette vil få deg til å se mer våken ut, forlenge nakken og forbedre bildene dine. Du kan også prøve å vippe skulderen fra side til side for bildet i stedet for å ha det vinkelrett på kameraet.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 11
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 11

Trinn 3. Angi holdningen din

Hvis du tar og deler for mange bilder av deg selv som alle virker for seriøse, får du deg til å lyde seriøs eller spent. Prøv å ta bilder i en tøff stil i stedet. Ofte når du slapper av og har det litt moro, vil du ved et uhell ta et mer fengslende bilde av deg selv.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 12
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 12

Trinn 4. Vipp ansiktet eller kroppen

I stedet for å ta bilder som er vinkelrett på kameraet, kan du prøve å vippe ansiktet eller kroppen litt. Eksperimenter med begge sider av kroppen din for å finne ut om du har "hands on". Ved å vippe deg selv i et helkroppsfoto får du deg til å se slankere ut og fremheve kurvene dine.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 13
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 13

Trinn 5. Hold blikket unna kameraet

Selv om øynene dine er din beste ansiktsfunksjon, kan du prøve å ikke se på kameraet for et mer interessant bilde.

  • Du kan fortsatt definere øynene dine ved å sørge for at øynene dine er vidt åpne og ser opp eller til siden av kameraet.
  • Sørg for at blikket ditt er helt borte fra kameraet. Hvis blikket ditt bare ser litt vekk fra linsen, vil resultatet se ut som om du ikke vet hvor kameraet er. Hvis du ser minst en meter fra kameraet, vil dette bli et bevisst valg.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 14
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 14

Trinn 6. Vis følelser

Sanne følelser viser vanligvis på ansiktet ditt. Et falskt smil er vanligvis ikke et vakkert smil, så hvis du vil ha et bilde av deg selv som smiler, kan du tenke på noe som gjør deg virkelig glad eller morsom før du klikker det.

  • Hvis du vil se glad ut, må du sørge for at øynene dine smiler også, ikke bare munnen. Trikset er å være virkelig glad.
  • Det er også greit å vise andre følelser hvis du foretrekker bilder av deg selv som er dystre, ertende, triste, funderende, frustrerte eller som de er. Bare prøv å være ærlig.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 15
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 15

Trinn 7. Tilpass klærne du har på med ønsket tema

Hvis du tar et bilde av deg selv for et spesielt formål, tenk på hvordan du skal kle deg for bildet.

  • For et forretningsfoto eller en profil for et bedriftsnettverksnettsted, velg enkelt profesjonelt antrekk og en slank frisyre.
  • For et datingside vil du kanskje ha på deg noe fargerikt eller morsomt, men ikke se for sexy ut (fordi du vil se ut som om du prøver for hardt å være sexy). Style håret uformelt slik at det viser at du bryr deg om utseendet ditt.
  • For nettsteder på sosiale medier, tenk på hvordan du vil at verden skal se deg. Det er mange antrekkalternativer for bilder som dette, men en tattered t-skjorte er ikke det ideelle valget for en selfie med mindre du viser at du nettopp har avsluttet en tur på 32 km.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 16
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 16

Trinn 8. Unngå andefoten

Pose-leppeposen, kjent som duckface, har blitt en klisje og et foraktet valg for et bilde. selv. Prøv et annet, mer fengslende ansiktsuttrykk i stedet.

Metode 3 av 4: Miljø

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 17
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 17

Trinn 1. Se etter naturlig lys

Naturlig lys er alltid bedre for fotografering. Imidlertid gir direkte sollys - spesielt ved middagstid når solen er direkte over hodet - ofte ikke et flott bilde.

  • Ta bilder på en overskyet dag hvis du kan.
  • Hvis du er innendørs, kan du prøve å ta bilder nær et vindu der naturlig lys (men ikke direkte sollys) kommer inn.
  • Hvis du må bruke en unaturlig lyskilde, må du unngå lysrør og overlys. Hvis du er innendørs, vil du kanskje slå av taklyset og slå på bordlampen for en bedre lyseffekt.
  • Hvis direkte overlys (naturlig eller kunstig) er uunngåelig, kan du bruke blitsfunksjonen på kameraet for å fylle ut lyset slik at det ikke er skygger under nesen eller øynene.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 18
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 18

Trinn 2. Sjekk bakgrunnen din

Ikke vær en skammelig internettartist for å ta og dele bilder av deg selv med pinlige ting bak deg.

  • Rotete bad og soverom er ofte ikke de beste alternativene for å ta selfies, men de gjøres ofte der. Et bilde ser aldri tiltalende ut hvis det er et toalett i bakgrunnen.
  • Hvis du er innendørs, kan du se etter en nøytral bakgrunn som en tom vegg eller et vindu.
  • Hvis du er utendørs eller på et arrangement, må du inkludere deg selv og omgivelsene dine slik at bildet forteller noe.
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 19
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 19

Trinn 3. Tenk på innramming

Du kan legge til visuell interesse for bildene dine ved å lage visuelle rammer (eller visuelle rammer). Her er noen forslag til innramming av bildene dine:

  • Poserer ved inngangen.
  • Bruk begge armene utstrakt til å holde kameraet i stedet for bare en hånd.
  • Stå mellom to gjenstander, for eksempel trær eller busker utendørs.
  • Bruk hånden under eller på haken til å ramme bunnen av bildet ditt.

Metode 4 av 4: Redigeringsprosess

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 20
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 20

Trinn 1. Zoom inn på et område

Hvis det er en bestemt kroppsdel du vil markere, bruker du en fotoredigeringsapp for å zoome inn på den delen, og deretter lagrer du redigeringen. De fleste smarttelefoner og datamaskiner har fotoredigeringsprogramvare, hvorav de fleste er veldig enkle å bruke.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 21
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 21

Trinn 2. Klipp ut de tingene som ikke ser attraktive ut

Eventuelle uattraktive deler av bildet kan beskjæres. Hvis du tar et bilde med en hånd, er det vanligvis best å beskjære bildet av armen, da den kan se større ut. Hvis du synes håret ditt ser rotete ut, klipp det av. Ingen trenger å se bildene dine som de er: ikke vær redd for å redigere før du deler dem.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 22
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 22

Trinn 3. Bruk filtre

Mange nettsteder for deling av bilder har filteralternativer innebygd i dem. Disse filtrene vil endre utseendet på bildet ditt, få frem forskjellige farger og endre lysstyrke og kontrastnivå. Eksperimenter med forskjellige filtre til du finner det som får bildet til å se best ut.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 23
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 23

Trinn 4. Forskjønne bildene dine

Bortsett fra programvare og programmer for redigering av bilder generelt, er det også applikasjoner laget spesielt for å forskjønne bilder. Med disse programmene kan du fjerne ansiktsskader, fjerne røde øyne og utføre andre skjønnhetstrinn for å jevne ut hudtoner og forbedre bildene dine.

Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 24
Ta smigrende bilder av deg selv Trinn 24

Trinn 5. Uklarhet (uskarpe) bildet ditt. Selv om mange skulle ønske at bildene deres ikke var "uskarpe", kan noen ganger litt uskarphet eller selektiv uskarphet forbedre utseendet på bildene dine. Ved å holde deler av bildet ditt i fokus og uskarpe resten, kan du lede seeren til å fokusere på det du vil markere, og du kan redusere utseendet på andre ting, for eksempel en merkelig fotobakgrunn eller en uattraktiv kroppsdel.

Tips

  • Prøv å skyte i en rekke forskjellige rom, slik at du vet hvilket rom som har den beste belysningen for deg.
  • Bruk fotoredigeringsprogrammer, spesielt de med en "myk berøring" -effekt. Dette vil forhåpentligvis dekke bakgrunnen til bildet og få huden din til å se mer feilfri ut.
  • Det er ingenting mer klisjé enn å se armene strekke seg ut for å ta et bilde. Vurder å bruke en tidtaker og sette kameraet. Du kan også prøve å eksperimentere med forskjellige vinkler eller forskjellige vinkler for å unngå det utstrakte håndutseendet.
  • Ta flere bilder, slik at du kan velge det du liker best
  • La føttene dine snakke. Et fotografi av føttene foran et vakkert bakteppe kan dokumentere ditt oppmøte på et interessant arrangement uten å måtte bekymre deg for utseendet ditt.
  • Se deg i speilet før du tar bildet og korriger alt du vil endre om utseendet ditt.
  • Hvis du ikke liker visse deler av ansiktet ditt, må du fokusere mer på andre deler. For eksempel, hvis du ikke liker leppene dine, bruk en lys øyenskygge.
  • Vær glad som du er. Ingen andre er egentlig akkurat som deg. Du er uten sidestykke og unik, så godta deg selv.

Anbefalt: