Hvordan velge animasjonsprogrammer for barn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge animasjonsprogrammer for barn (med bilder)
Hvordan velge animasjonsprogrammer for barn (med bilder)

Video: Hvordan velge animasjonsprogrammer for barn (med bilder)

Video: Hvordan velge animasjonsprogrammer for barn (med bilder)
Video: Easily Add Subtitles To Any Video In Minutes 2024, Kan
Anonim

Mange barn vil se anime -show. Men hvis du ikke er en anime -ekspert eller en stor fan selv, vil det være vanskelig for deg å finne et show som passer for din lille! Anime sjangre som shonen, shojo og kodomo passer for barn, men noen andre sjangere som hentai er bare for voksne. Lær hvordan du finner programmer, velg upassende innhold og velg riktig anime for barna for å holde den lille glad og trygg.

Steg

Del 1 av 3: Finne anime til din lille

Velg Anime for Children Trinn 1
Velg Anime for Children Trinn 1

Trinn 1. Vurder den lille ens alder

Tenk på alder og modenhetsnivå når du velger et inntrykk. Noen 12-åringer er ikke klare til å se skole-romantikk-anime, men noen 10-åringer kan like det samme.

Velg Anime for Children Trinn 2
Velg Anime for Children Trinn 2

Trinn 2. Finn anime som gjenspeiler barnets interesser

Tenk på ting den lille liker, og finn ut på nettet eller be om anbefalinger om anime som dekker lignende emner. For eksempel, hvis barnet ditt liker racerbiler, kan han være interessert i Speed Racer -anime.

Velg Anime for Children Trinn 3
Velg Anime for Children Trinn 3

Trinn 3. Spør den lille om det er noen programmer han vil se

Foreldre ser vanligvis etter show fordi barna deres starter chatten! Spør den lille om det er et bestemt show han vil se. Hvis det er alderssvarende, kan du kjøpe eller gi anime til barnet ditt. Hvis ikke, kan du prøve å lete etter andre, lettere og sikrere show med lignende sjangere.

For eksempel, hvis din 10-åring ønsker å se Hellsing, en vampyr-anime fra synet, kan han eller hun nyte et alderssvarende shonen-vampyrshow (f.eks. Owari no Seraph)

Velg Anime for barn Trinn 4
Velg Anime for barn Trinn 4

Trinn 4. Velg kodomo -sjangerprogrammer for yngre barn

Hvis du har barn under syv år, kan du gi kodomo anime -sjanger. Disse showene tilbys for yngre barn og inneholder vanligvis lett komedie med verdifulle verdier eller leksjoner. Jenter elsker ofte jentete anime som Hello Kitty, mens tegneserier som Doraemon er blant de mest populære showene for både gutter og jenter.

Velg Anime for Children Trinn 5
Velg Anime for Children Trinn 5

Trinn 5. Velg en shojo- eller shonen -anime for unge tenåringer

Shojo er en sjanger av anime som tilbys for tidlige tenåringer og tenåringsjenter, mens shonen er en lignende sjanger, men for tenåringsgutter. Anime som dette er vanligvis satt på skolen og har overnaturlige, eventyrlige eller romantiske temaer. Sailor Moon er en av de mest populære shojo -seriene noensinne, og Naruto kan være et godt valg for gutter.

  • Disse sjangrene er også noen ganger skrevet som "shoujo" og "shounen".
  • Vær forsiktig! Det er flere relaterte kategorier kalt "shojo-ai" og "shonen-ai". Disse kategoriene inneholder mer seksuelt innhold og tilbys eldre tenåringer.
Velg Anime for barn Trinn 6
Velg Anime for barn Trinn 6

Trinn 6. Prøv et anime -tema spill

Utvalget av anime laget for yngre barn inkluderer ofte kort- eller videospill som kan spilles utenfor skjermen. Anime eller tegneserier som Pokemon og CardCaptor Sakura kan være det riktige valget hvis du vil involvere den lille i sosiale aktiviteter.

Velg Anime for Children Trinn 7
Velg Anime for Children Trinn 7

Trinn 7. Se Studio Ghibli -filmer med familien din

Studio Ghibli lager anime -filmer som passer for barn i alle aldre, så vel som morsomme for voksne å se. Disse filmene kan være en "introduksjon" til anime, og kan nytes sammen med familien. Du kan se Spirited Away, Kiki's Delivery Service eller My Neighbor Totoro.

Del 2 av 3: Velge uanstendig anime

Velg Anime for Children Trinn 8
Velg Anime for Children Trinn 8

Trinn 1. Sjekk visningsvurderinger

Anime som selges på DVD vil vise en aldersklassifisering på esken, og hvis du ser anime gjennom en strømmetjeneste, er rangering eller aldersinformasjon vanligvis oppført i beskrivelsen av showet. Hvis du er interessert i en anime som ikke inneholder rangeringer eller aldersinformasjon, kan du se etter vurderinger fra nettbutikker. Vær oppmerksom på vurderingene og sørg for at du vet hva de betyr!

Poengsystemet er vanligvis forskjellig for hvert land og strømleverandør. Imidlertid passer programmer som er gitt “G”, “Y7” og “TV-Y” for barn. I mellomtiden kan anime med "MA", "R" og "NC-17" karakterer bare nytes av voksne

Velg Anime for barn Trinn 9
Velg Anime for barn Trinn 9

Trinn 2. Les anmeldelser fra internett

Hver forelder har en annen oppfatning om hvilke forestillinger som er passende, og vurderingen som er gitt er kanskje ikke i tråd med dine egne meninger eller verdier. Sørg for at du ser på nettet etter anmeldelser av anime som du synes den lille bør se.

Velg Anime for Children Trinn 10
Velg Anime for Children Trinn 10

Trinn 3. Be om meninger fra venner

Hvis du har en venn som vet mye om anime, kan du be dem om anbefalinger eller meninger. Dette trinnet er nyttig, spesielt hvis vennen din kjenner din lille. Hvis barnet ditt for eksempel er redd for edderkopper, er det ikke sikkert at anime med angrep av edderkoppangrep passer ham eller henne, selv om barnet ditt er eldre enn aldersgrensen for vurdering/visning. Hvis du ikke kjenner noen som liker anime, kan du be en ansatt i en anime -butikk i nærheten eller anime -forumbrukere om råd.

Velg Anime for Children Trinn 11
Velg Anime for Children Trinn 11

Trinn 4. Vær oppmerksom på voksen anime sjangre som hentai

Noen anime -sjangere er kun for voksne! Hvis du ser ordene "skrekk", "hentai" eller "seinen" i beskrivelsen, må du ikke kjøpe eller gi forestillingen til barn. Seinen er en sjanger av anime som tilbys voksne menn og har ofte et veldig voldelig tema, mens hentai er pornografisk anime og ikke bør sees, selv av eldre tenåringer.

Vær oppmerksom på hver showtittel i andre sjangere. Fruits Basket og Beelzebub ble tilbudt som komedieshow, men bare Fruit Basket ble ansett som egnet for barn

Velg Anime for barn Trinn 12
Velg Anime for barn Trinn 12

Trinn 5. Se på din valgte anime selv

Se alltid på anime etter eget valg hvis du ikke er sikker på om den passer for barn, spesielt hvis den lille er veldig ung eller du ikke vet noe om anime. Se etter voldelige scener, seksuelt innhold, bilder av usunne forhold eller noe annet som barnet ditt ikke burde se.

Velg Anime for Children Trinn 13
Velg Anime for Children Trinn 13

Trinn 6. Kjøp anime fra en anerkjent selger

Hvis du kjøper programmer fra ukjente nettsteder eller laster ned noe ulovlig, kan du ende opp med å få programmer som ikke er egnet for barn. Bare kjøp innhold fra butikker du har besøkt, eller ha en god vurdering/anmeldelse fra internett. Hvis du trenger å laste ned anime, må du se den først.

Del 3 av 3: Kjøpe anime

Velg Anime for Children Trinn 14
Velg Anime for Children Trinn 14

Trinn 1. Finn ut stedet eller stedet du kan kjøpe anime på

De fleste ser på anime gjennom online streamingtjenester, men du kan også kjøpe programmer fra fysiske butikker. Hvis du vil kjøpe anime -kopier eller CD -er, kan du handle i anime -spesialforretninger eller shoppingsider som Tokopedia. Hvis du ikke vet noe om anime, kan du prøve å besøke den nærmeste underholdningsmediebutikken eller søke på internett for informasjon om anime -butikker i byen din. Personalet på vakt vil gjerne finne showet du ønsker.

Du kan også laste ned anime, men sørg for å sjekke videofilen før du lar den lille se den

Velg Anime for barn Trinn 15
Velg Anime for barn Trinn 15

Trinn 2. Abonner på en strømmetjeneste

Tjenester som Netflix, Hulu og Amazon Video tilbyr et bredt utvalg av anime -programmer. Imidlertid kan du også abonnere på anime-bare streaming-nettsteder som Crunchyroll. Velg et abonnement som passer for familien din.

Velg Anime for Children Trinn 16
Velg Anime for Children Trinn 16

Trinn 3. Finn ut om internasjonal frakt og tollavgifter

Hvis du kjøper anime fra et selskap eller en butikk i Japan, må du kanskje betale ganske høye frakt- og tollavgifter. Spør om disse kostnadene før du gjør et online kjøp eller bestiller fra posten.

Velg Anime for Children Trinn 17
Velg Anime for Children Trinn 17

Trinn 4. Sjekk anime -tittelen før du kjøper den

Det er mange anime med samme tittel eller med flere bind, og det er ikke uvanlig at anime -butikker ikke godtar retur. Derfor, sjekk anime av valg før du kjøper den eller streamer den!

Tips

  • Vanligvis liker fansen anime med bildetekster. Imidlertid kan showene som er dubbet til indonesisk være mer egnet for barn som ikke kan lese raskt.
  • Diskuter alternativer med barnet ditt. Forklar for ham at han ikke er gammel eller moden nok til å se ting. Derfor er det viktig for deg å sjekke og finne ut informasjon relatert til anime etter eget valg.
  • I det originale showet (ikke en tilpasning) kan noen barns anime inneholde innhold som ikke er egnet eller tvilsomt i indonesiske verdier og kultur på grunn av forskjeller i japanske verdier når det gjelder anstendighet/høflighet og alder. Av den grunn blir imidlertid noen lokaliserte versjoner vanligvis sensurert, slik at du ikke trenger å bekymre deg.
  • Ecchi-anime er her for et mer modent publikum og har vanligvis komedie-tema. Dette showet er imidlertid ikke egnet for barn.

Anbefalt: