3 måter å bruke loven om tiltrekning

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bruke loven om tiltrekning
3 måter å bruke loven om tiltrekning

Video: 3 måter å bruke loven om tiltrekning

Video: 3 måter å bruke loven om tiltrekning
Video: Hvordan fungerer loven om tiltrekning? 2024, April
Anonim

Loven om tiltrekning sier at du kan tiltrekke deg positive eller negative ting ved å bruke tankene og handlingene dine. Den er basert på teorien som sier at alt består av energi. Så når du kanaliserer energi, vil den samme energien komme tilbake til deg. Hvis du vil bruke loven om tiltrekning for å formidle dine ønsker til universet, begynn med å danne en positiv tankegang. Ta deretter grep for å få det til å skje, og vær forberedt på å møte hindringer ved å alltid være positiv.

Steg

Metode 1 av 3: Forming a Positive Mindset

Bruk loven om tiltrekningstrinn 1
Bruk loven om tiltrekningstrinn 1

Trinn 1. Fokuser på det du vil, ikke det du ikke har

I stedet for å tenke på at en bil går i stykker ofte, tenk deg at du kjører en ny bil. Dette trinnet holder deg fokusert på det du vil ha, ikke det du ikke vil. Ved å gjøre det, sender du en melding til universet om at du venter noe godt!

  • Det er basert på ideen om at det du tror er det du vil. Så hvis du tenker "jeg skulle ønske jeg hadde en bil som aldri gikk i stykker", betyr det at du fremdeles er fokusert på den nåværende bilen, ikke på den nye bilen.
  • Et annet eksempel, i stedet for å tenke: "Forhåpentligvis mislykkes jeg ikke dette semesteret," si til deg selv, "jeg studerer hardt for å bestå eksamen med en A."
Bruk loven om tiltrekning trinn 2
Bruk loven om tiltrekning trinn 2

Trinn 2. Angi ønsket ditt ved å bruke positive setninger

Når du formulerer et ønske, må du ikke lage setninger med negative ord, for eksempel "nei" eller "ikke". Eksempel på en negativ setning: "Jeg vil ikke miste jobben min". Velg ord som uttrykker det du vil, slik at du ikke tiltrekker deg feil. For eksempel uttrykker et ønske med setningen: "Jeg vil ikke tape" formidler et budskap om "å tape", mens setningen: "Jeg vil definitivt vinne" formidler et budskap om "å vinne".

Loven om tiltrekning sier at universet plukker opp meldinger i henhold til ordene du bruker, ikke intensjonene som ligger til grunn for meldingene. For eksempel vil du kanskje si "ikke vil være i gjeld", men universet mottok bare en melding om "å gå i gjeld"

Bruk loven om tiltrekningstrinn 3
Bruk loven om tiltrekningstrinn 3

Trinn 3. Tenk deg at drømmen din går i oppfyllelse

Lukk øynene og forestill deg at du lever det livet du vil leve. Tenk deg at du gjør en jobb du vil, viser frem talentene dine eller kjører en ny bil. Gjør dette hver dag for å styrke din vilje og fremskynde realiseringen av alle drømmene dine.

Tenk at du alltid lykkes. Tenk deg for eksempel at du får en kampanje på jobben i stedet for bare å gjøre dine daglige gjøremål. I stedet for å bare bli ansatt, tenk deg at du ble forfremmet til direktør

Bruk loven om tiltrekningstrinn 4
Bruk loven om tiltrekningstrinn 4

Trinn 4. Vær takknemlig for alt du har

Å sette pris på det gode du opplever gjør hverdagen hyggeligere. Denne tilstanden gjør det lettere for deg å tenke positivt. Skriv ned tingene du er takknemlig for i en dagbok. Takk også til menneskene som gjør livet ditt bedre.

For eksempel, hver morgen før du reiser deg, skriv ned 3 ting du er takknemlig for. Dette vil hjelpe deg med å starte dagen i et positivt humør

Bruk loven om tiltrekningstrinn 5
Bruk loven om tiltrekningstrinn 5

Trinn 5. Gjør det til en vane å meditere minst 5 minutter om dagen for redusere stress.

Stress er vanlig i hverdagen, men alvorlig stress kan tære på deg. Avlast stress ved å meditere kort for å slappe av sinn og kropp. For å meditere, sitte komfortabelt med lukkede øyne og fokusere på pusten. Bare la tankene som dukker opp passere.

Du kan meditere i henhold til en guide lastet ned fra nettstedet eller bruke en app, for eksempel Calm, Headspace eller Insight Timer

Bruk loven om tiltrekningstrinn 6
Bruk loven om tiltrekningstrinn 6

Trinn 6. Tenk på suksess for å eliminere tanker som utløser bekymring

Bekymring kan tiltrekke seg uønskede ting fordi du kanaliserer negativ energi. Så når du innser at du er bekymret, kan du utfordre det ved å spørre deg selv hvor sannsynlig det er at det du er bekymret for vil skje. Prøv deretter å huske en gang du var bekymret. Etter det, kom med et verst tenkelige scenario som kan skje hvis bekymringene dine gikk i oppfyllelse. Etter hvert vil du innse at bekymringen din er ubrukelig.

  • Du kan for eksempel få oppgaven med å holde en presentasjon, men er bekymret for å bli flau når du står foran et publikum. Som en løsning, spør deg selv: må dette skje? har du opplevd det? Hvis presentasjonen din mislyktes, var denne hendelsen veldig viktig for deg? tenker du fortsatt på denne opplevelsen etter 1 år? Til slutt innser du at bekymringene dine er meningsløse.
  • Hvis du ikke kan kvitte deg med bekymringene, skriver du ned disse følelsene i en journal og oppbevarer dem på et lukket sted for å frigjøre deg fra dem.
  • Tenk deg leveforholdene om 5 eller 10 år fra nå. Er tanker som utløser angst fortsatt et viktig tema? Sannsynligvis ikke. For eksempel, når du tar en eksamen, føler du deg bekymret fordi du tenker på fiasko, selv om du om fem år har glemt denne hendelsen.
Bruk loven om tiltrekningstrinn 7
Bruk loven om tiltrekningstrinn 7

Trinn 7. Ta deg tid til å lære å være positiv fordi denne ferdigheten er vanskelig å mestre

Til å begynne med kan du ikke kontrollere tankene dine for å forbli positive. Det er normalt å ha negative tanker, men prøv å fokusere tankene dine på positive ting ved å motsette deg negative tanker. Innrøm at du tenker negative ting, ignorer dem, erstatt negative tanker med positive tanker. Du kan bli en positiv person hvis du øver flittig.

For eksempel, når du våkner og tenker: "Jeg har jobbet hardt, men jeg føler meg alltid som en fiasko," spør deg selv hvorfor du tenker slik. Skriv deretter ned positive ting du opplever mens du prøver å oppnå arbeidsmål, for eksempel å lære en ny ferdighet eller forbedre din evne. Etter det, prøv å se den positive siden av denne hendelsen. Til slutt kan du si til deg selv: "Min kunnskap fortsetter å bli bedre, og jeg føler meg stolt over å bli forfremmet."

Metode 2 av 3: Handling

Bruk loven om tiltrekningstrinn 8
Bruk loven om tiltrekningstrinn 8

Trinn 1. Lag et visjonstavle som beskriver livet du drømmer om

Samle bilder eller klipp ut inspirerende meldinger og bilder fra blader eller aviser for å lage en collage av tingene du vil ha. Heng en collage på soverommet ditt, slik at du kan se det hver dag og bruke det som en kilde til motivasjon for å oppnå livsmålene dine.

  • For eksempel, for å lage et visjonstavle, lim inn bilder av drømmehuset ditt, drømmebilen, ønsket jobbtittel og et par som elsker hverandre.
  • Husk at et visjonstavle ikke er en tryllestav. For at drømmer skal gå i oppfyllelse, må du gjøre noe for å få dem til å gå i oppfyllelse.
Bruk loven om tiltrekningstrinn 9
Bruk loven om tiltrekningstrinn 9

Trinn 2. Gjør tiltak som støtter oppnåelse av mål konsekvent

Lag først en plan for å bruke 15 minutter om dagen for å nå målene dine, og deretter gjøre det hver dag. For å overvåke fremdriften, lag en liste over handlingsplaner som støtter oppnåelse av mål, og merk deretter av dem hvis de er implementert. Realisering av handling er en måte å realisere målet som skal nås!

Utfør handlingsplanen til samme tid hver dag. Prøv for eksempel å stå opp 15 minutter tidligere hver dag, slik at planen din kan fungere. En annen måte, dra nytte av pausen etter lunsj for å iverksette tiltak som støtter oppnåelse av mål

Bruk loven om tiltrekningstrinn 10
Bruk loven om tiltrekningstrinn 10

Trinn 3. Gjennomfør handlingsplanen ansvarlig

Bestem målet som skal nås og innrøm hvis målet ikke er nådd. Finn deretter ut årsaken og finn ut hva som må endres eller fikses. I tillegg belønn deg selv for å jobbe hardt for å nå målet.

For eksempel angir du et mål om å jobbe 1 time hver dag for å nå et mål, men denne planen utføres bare den første 1 dagen. Innrøm at du ikke jobber som planlagt, og vurder deretter å endre arbeidsmålene dine. Start med å justere målet ditt til 15 minutter om dagen for å finne ut om du kan oppnå det

Bruk loven om tiltrekningstrinn 11
Bruk loven om tiltrekningstrinn 11

Trinn 4. Del dine ønsker og behov med andre

Dette er den eneste måten å dele dine forventninger med andre. Del tankene dine med andre mennesker fordi de ikke kan lese tankene dine. Fortell meg ærlig hva du trenger og ønsker for å få det.

  • For eksempel vil du nyte helgen med venner. I stedet for å si: "Jeg har ingen planer denne helgen", si: "Skal vi gå på kino fredag kveld?"
  • Hvis du forventer at samboeren din holder ting ryddig, i stedet for å fortelle ham: "Jeg vil at huset skal være ryddig", kan du like godt si "Hvorfor legger du ikke de skitne klærne dine i vaskekurven og legger dine personlige ting på rommet ditt?"
Bruk loven om tiltrekningstrinn 12
Bruk loven om tiltrekningstrinn 12

Trinn 5. Ha en positiv mental dialog for å motivere deg selv til å handle

Å tenke negativt om deg selv kan føre til at du ikke oppnår målene dine. Når du innser at du tenker negativt, still spørsmål ved sannheten og erstatt den med positive tanker. Si også positive mantraer til deg selv hele dagen for å holde deg fokusert på målene dine.

  • For eksempel, når en tanke oppstår som sier: "Jeg kan ikke snakke foran et publikum", utfordrer du denne tanken ved å gi bevis på at alle starter noe uten erfaring og praksis kan bli bedre. Si deretter til deg selv: "Jeg blir flinkere til å snakke foran et publikum hver gang jeg gjør det."
  • Når du går om dagen, sier du positive mantraer til deg selv, for eksempel "Drømmen min vil gå i oppfyllelse", "jeg vil definitivt lykkes" eller "jeg er alltid glad."

Metode 3 av 3: Å overvinne hindringer

Bruk loven om tiltrekningstrinn 13
Bruk loven om tiltrekningstrinn 13

Trinn 1. Husk at du ikke trenger å klandre deg selv for en ulykke, sykdom eller ukontrollerbar hendelse

Alle opplever forskjellige problemer, for eksempel å miste jobben, bli syk eller bli skadet. Ikke klandre deg selv hvis du opplever det fordi det skjer med alle.

  • For eksempel, mens du kjører bil, treffer noen bilen din. Dette er en ulykke, og du er ikke årsaken. Ikke skyld på deg selv!
  • Til tross for å bruke visse metoder, for eksempel loven om tiltrekning, har ingen et perfekt liv uten problemer.
Bruk Law of Attraction Trinn 14
Bruk Law of Attraction Trinn 14

Trinn 2. Endre måten du svarer på et problem, i stedet for å unngå det

Det er umulig å forhindre at dårlige ting skjer. Du kan imidlertid gi et klokt svar for å overvinne det. I stedet for å føle deg skuffet, lær å akseptere at problemer er en normal del av hverdagen. Be også om støtte fra støttende mennesker.

For eksempel klarte du ikke å bestå et jobbintervju på et veldig potensielt selskap. I stedet for å føle deg skuffet, aksepter det faktum at du ikke ble ansatt. Dra nytte av denne erfaringen for å forberede deg så godt du kan på ditt neste jobbintervju

Bruk loven om tiltrekningstrinn 15
Bruk loven om tiltrekningstrinn 15

Trinn 3. Lær leksjoner eller lærdom av hindringene eller vanskelighetene du opplever

Denne opplevelsen hjelper deg å forstå den gode siden ved hver hendelse. Ta deg tid til å reflektere over hvor godt du har utviklet deg selv. Når du er klar, tenk på hvordan du kan bruke opplevelsen til å hjelpe andre.

  • Ikke tving deg selv til å lære eller lære av dårlige erfaringer hvis du ikke er klar.
  • For eksempel får opplevelsen av å ikke bestå en eksamen deg til å studere hardere og hjertesorg lærer deg hvordan du bygger varige relasjoner.
Bruk loven om tiltrekningstrinn 16
Bruk loven om tiltrekningstrinn 16

Trinn 4. Ta kontroll over tankene dine etter en feil eller problemer med å gjenopprette tilliten

Noen ganger kan hindringer gjøre at du mangler selvtillit og har vanskelig for å tenke positivt, men du kan hoppe tilbake ved å ta kontroll over livet ditt. Bestem trinnene som må tas for å overvinne hindringer, og løp så godt du kan, slik at du kan nå målene dine.

  • Be om hjelp om nødvendig! Å be om hjelp fra andre er en måte å ha kontroll på for å sikre at mål oppnås.
  • For eksempel, i stedet for å føle deg skuffet fordi du ikke ble akseptert for en jobb, kan du se etter andre ledige stillinger og deretter sende inn en jobbsøknad. Mens du venter på en samtale, kan du forbedre jobbferdighetene dine ved å ta gratis kurs via nettstedet.

Tips

  • Loven om tiltrekning er ikke det samme som å gjøre et ønske til universet. Du trenger bare å fokusere på å kanalisere positiv energi for å tiltrekke deg mer positiv energi.
  • Gjør ting som utløser positive følelser for å få deg til å tenke positivt, for eksempel å lytte til favorittsangen din, nyte en hobby eller trene med venner.
  • For å finne ut hvor effektiv loven om tiltrekning er, må du sette et mål som ikke er for høyt, slik at du kan måle prestasjonen. For eksempel, for å synliggjøre vellykket anvendelse av tiltrekningsloven, fokuser du tankene dine på å skaffe deg A eller skaffe deg et nytt kjæledyr.
  • Vær tålmodig fordi endring er en prosess som tar tid og krefter. Hvis du lett blir frustrert, sender du negative tanker inn i universet og forsinker å nå målene dine.

Advarsel

  • Ikke bekymre deg fordi bekymring sender en melding til universet om at du tror at noe ille kommer til å skje slik at det faktisk skjer. Tenk deg heller at du lever et godt liv nå og i fremtiden.
  • Ikke fokuser på en bestemt person eller ting. For eksempel, i stedet for å fokusere tankene dine på å få noen til å elske deg, kan du prøve å bygge et sunt og morsomt forhold ved å være en kjærlig person.
  • Ikke slå deg selv hvis noe ille skjer! Du kan ikke klandres for å ha problemer på grunn av helseproblemer eller andres handlinger.

Anbefalt: