Hvordan etterligne menn (for kvinner): 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan etterligne menn (for kvinner): 8 trinn (med bilder)
Hvordan etterligne menn (for kvinner): 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan etterligne menn (for kvinner): 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan etterligne menn (for kvinner): 8 trinn (med bilder)
Video: how to make it look like you weren't crying 5 seconds ago 2024, Kan
Anonim

Det er mange forskjeller mellom menn og kvinner, både når det gjelder fysisk, sosialt liv og daglig oppførsel. Selv om noen av disse forskjellene kommer fra biologiske faktorer (for eksempel forskjellige kroppsformer), er det noen ting som kan etterlignes. Du kan oppføre deg som en mann ved å adoptere noen atferd og vaner som er nært knyttet til dem. Det er mange grunner til at en kvinne vil oppføre seg som en mann, men de spiller ingen rolle så lenge du er glad for å være deg selv.

Steg

Metode 1 av 2: Oppfør deg som en mann

Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 1
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 1

Trinn 1. Vis tillit

En av egenskapene som antas å være assosiert med menn, er en holdning som fremstår som trygg og rolig i forskjellige situasjoner, selv om det faktisk bare later som om. Gjør følgende for å få deg selv til å se mer selvsikker ut:

  • Stå opp rett, løft haken og se rett frem, ikke ned
  • Få øyekontakt med andre mennesker
  • Snakk tydelig og sakte når du snakker
  • Ikke vær nervøs
  • La hendene være ved dine sider. Ikke kryss armene foran
  • Ikke vær redd for å dele dine gode ideer på jobben. Øv på teknikker for å virke selvsikker når du snakker med kolleger og sjefer.
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 2
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 2

Trinn 2. Delta i fysisk aktivitet

Menn liker vanligvis å trene eller være fysisk aktive. Så du kan etterligne det ved å gjøre det samme. Noen aktiviteter som ofte er assosiert med menn er:

  • Fiske
  • Ser på sportsbegivenheter
  • Sykkel
  • Camping og fjellklatring
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 3
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 3

Trinn 3. Ta risiko

Menn er generelt mer villige til å ta risiko, for eksempel gambling eller fritidsaktiviteter. Så en del av å etterligne en mann er å være villig til å ta risiko du normalt ikke ville være villig til å ta. Dette inkluderer:

  • Prøv å gjøre noe som kan forårsake problemer, som å tulle med venner og familie. Men ikke gjør ting som bryter loven, for risikoen er ikke verdt konsekvensene.
  • Delta i aktiviteter som er farlige, men ikke livstruende, for eksempel skateboard, terrengsykling eller prøve litt rar mat.
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 4
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 4

Trinn 4. Be om noe tydelig

Be gjerne om alt du ønsker eller trenger, og vær spesifikk om hva du mener. Du kan gjøre dette uten å være irriterende eller frekk ved å si "takk" og "takk". Du kan eksplisitt be om noe når:

  • Vær på restauranten. Ikke la andre bestille maten din, og si hva du vil spesifikt. For eksempel, hvis du vil at maten skal serveres på en bestemt måte, kan du si: “Jeg bestilte en veggieburger uten majones, med grønnsaker og saus på siden. Takk skal du ha."
  • Jobber med prosjekter med andre mennesker. Hvis du vet at det er en oppgave som må gjøres, ikke vær redd for å gi den videre til en venn, kollega eller klassekamerat. Sørg også for at du får samme arbeidsmengde som alle andre! For eksempel kan du si: “Dette prosjektet vil bli fullført raskere hvis vi deler oppgavene. Jeg skal lage mat. Cia, du tok deg av gjestelisten, ikke sant? og Dawn, kan du fullføre dekorasjonene? Takk til dere alle sammen!"
  • Å være i et forhold. Å si ønsket ditt tydelig betyr at du ikke bør nøle med å be venner og kjære om støtte. For eksempel, hvis du føler at kjæresten din bare slapper av hele dagen, kan du si: «Som om jeg er den eneste som bryr seg om å holde huset rent. Jeg trenger din hjelp. Jeg har delt arbeidet mellom oss to, og jeg ville bli veldig glad hvis du ville gjøre ditt."
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 5
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 5

Trinn 5. Vær selvsikker

Selvtillit er holdningen til å uttrykke seg selv uten å skade andre. Dette står i kontrast til passivitet, der du er villig til å ta ordre fra andre, og aggressivitet, der du liker å diktere til andre.

  • Du kan være selvsikker ved å forklare din tro, følelse og mening uten å anta at andres meninger er riktige eller gale. Under en klassediskusjon, for eksempel, kan du si til en venn "Jeg forstår din mening, men jeg tror at global oppvarming er reell og forårsaket av mennesker fordi dette faktum støttes av forskere."
  • Vær selvsikker i alle aspekter av livet ditt, inkludert når du jobber, er sammen med venner og familie, dating og samhandler med fremmede. For eksempel, hvis en venn er irriterende, kan du si: “Vi er venner og jeg setter virkelig pris på vennskapet vårt. Jeg ville være glad hvis du gjorde det samme og ikke snakket med meg igjen, for det er frekt og veldig støtende."
  • En del av å være selvsikker er å kunne si "nei" når du ikke er enig, og ha mot til å stå opp for det du synes er riktig. Hvis noen prøver å tvinge deg til å gjøre noe du ikke vil gjøre, si: “Jeg tror alle har rett til å bo i dette landet. Så jeg vil ikke bli med på dagens demo.”

Metode 2 av 2: Vedta maskulin oppførsel

Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 6
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 6

Trinn 1. Gå som en mann

Kvinner og menn har forskjellige måter å gå på grunn av biologiske, psykologiske og sosiale forskjeller. For å gå som en mann må du:

  • Sving skuldrene oftere og ikke rist på hoftene
  • Gå med lengre skritt enn vanlig
  • Spred albuene litt når du går
  • Skyv hodet og brystet litt fremover slik at du går med overkroppen foran
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 7
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 7

Trinn 2. Rist hånden til den andre personen godt

Et fast håndtrykk er en del av høflighet, men de fleste synes dette er viktigere for menn enn kvinner. For et fast håndtrykk, ikke la håndflatene halte mens du håndhilser. Hold hendene sterke og stramme.

  • Ikke glem å få øyekontakt når du håndhilser, da dette viser respekt og tillit.
  • Et fast håndtrykk er viktig når du håndhilser, inkludert når du blir introdusert for noen, i ferd med å si farvel eller gratulere.
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 8
Oppfør deg som en fyr for jenter Trinn 8

Trinn 3. Sitt på en annen måte

På grunn av biologiske forskjeller og sosiale faktorer sitter menn og kvinner vanligvis på forskjellige måter, enten de sitter på stoler, sofaer, benker eller på gulvet.

  • Hvis du vil krysse beina, ikke kryss dem helt. Bred imidlertid knærne litt og legg ankelen på den ene foten oppå kneet på den andre.
  • Hvis du ikke vil krysse beina, går du på gulvet og sprer bena fra hverandre slik at knærne er langt fra hverandre.
  • Når du sitter, legg håndflatene på knærne eller på håndtakene på en stol.
  • Menn legger vanligvis anklene på knærne mens de sitter i stedet for å krysse dem.

Anbefalt: