Hvordan holde en jente for alltid: 12 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan holde en jente for alltid: 12 trinn
Hvordan holde en jente for alltid: 12 trinn

Video: Hvordan holde en jente for alltid: 12 trinn

Video: Hvordan holde en jente for alltid: 12 trinn
Video: VICTOR BRYTER LOVEN #3 2024, Kan
Anonim

Når du endelig finner jenta du elsker, vil hennes lykke og glede bli din prioritet. Du kan enkelt få en jente til å forelske seg, men å holde henne forelsket er en annen sak. Nøkkelen er å finne en balanse for å få ham til å føle seg spesiell og være den beste matchen for ham. Forhold må jobbes med, men lykken du føler vil være uforlignelig.

Steg

Del 1 av 2: Få ham til å føle seg spesiell

Behold en jente for alltid Trinn 1
Behold en jente for alltid Trinn 1

Trinn 1. Sett pris på ham

For å få ham til å føle seg spesiell, må du ikke behandle ham som en vanlig venn. Ikke endre personligheten din, men prøv å være høflig og behold den høflige holdningen når du er sammen med ham. Verdsettelse er faktisk ikke med overdreven behandling, men heller med små bevegelser. Mens du er sammen med ham, kan du prøve noen av følgende:

  • Åpne døren slik at han kommer inn eller går først.
  • Lån meg jakken din hvis han er kald.
  • Kle deg riktig og sørg for at du holder kroppen ren.
  • Unngå støtende oppførsel i offentligheten, for eksempel forbannelse eller burping.
  • Tar med seg bøkene og sekken etter skolen.
Behold en jente for alltid Trinn 2
Behold en jente for alltid Trinn 2

Trinn 2. Kompliment ham oppriktig

Komplimenter som er spesifikke og meningsfulle vil være mye mer effektive. Ikke ros ham hele tiden, fordi du kan oppleve at du er upriktig og trenger ham. Ikke bare kompliment en ting, spesielt ansiktet, for det får henne til å føle at du bare liker ansiktet hennes. Gi i stedet meningsfulle og unike komplimenter flere ganger om dagen. For eksempel:

  • "Jeg vil få deg til å le sånn hele tiden. Din latter er herlig."
  • "Du er så støttende, ikke rart at alle liker deg."
  • "Lesingen din er imponerende. Du må være veldig smart."
Behold en jente for alltid Trinn 3
Behold en jente for alltid Trinn 3

Trinn 3. Vis at han alltid tenker på deg

Du må få ham til å føle at du fortsatt tenker på ham selv om du ikke er sammen. Han vil føle seg trygg og trygg på at du virkelig liker ham. Du trenger ikke å ringe hvert 5. minutt, men sørg for at du ringer ham en gang om dagen for å si hei og spør hvordan han har det den dagen.

Behold en jente for alltid Trinn 4
Behold en jente for alltid Trinn 4

Trinn 4. Gi en romantisk overraskelse

Spontanitet og overraskelse er viktig for å holde forholdet lidenskapelig og interessant, og selvfølgelig å få ham til å føle seg flytende. Dette betyr ikke at du må bruke mye penger. Som med komplimenter, gi gaver som er unike og meningsfulle. Få ham til å føle seg spesiell og elsket med en av disse ideene:

  • Gi en CD med blandede kjærlighetssanger som får deg til å tenke på ham.
  • Forbered lunsj og tepper, og ta ham med på en piknik i parken.
  • Skriver kjærlighetsmeldinger for deretter å sette i skapet når han ikke ser.
  • Kjøp noe han kan bruke hver dag for å minne ham om at du virkelig elsker ham.
Behold en jente for alltid Trinn 5
Behold en jente for alltid Trinn 5

Trinn 5. Ha det gøy og få ham til å le

Gode forhold trenger ikke alltid å være seriøse. Sørg for å alltid gjøre morsomme aktiviteter både i de tidlige stadiene og etter et langt forhold. Ikke glem å glede deg over firmaet ditt ved å gjøre aktiviteter du begge liker eller prøve noe nytt og gal. Flørt med ham hver dag og kyss ham hver gang du fullfører et konkurransedyktig spill.

Behold en jente for alltid Trinn 6
Behold en jente for alltid Trinn 6

Trinn 6. Behandle ham ømt

Du må vise kjærlighet i hver handling og hvert ord. De fleste kvinner liker å bli overøst med kjærlighet fra partneren sin fordi det beroliger ham med at han er elsket. Men ikke klem eller kyss dem på upassende tidspunkter. Rør i stedet ham litt alene, og følg reaksjonen hans.

  • Kyss ham på kinnet når du møter ham eller uten grunn.
  • Klem hendene innimellom for å understreke kjærligheten når du holder hendene.
  • I stedet for å holde hendene, kan du prøve å hekte armen rundt hans eller plassere hendene bak hodet.

Del 2 av 2: Vær den beste partneren for ham

Behold en jente for alltid Trinn 7
Behold en jente for alltid Trinn 7

Trinn 1. Hold ditt løfte

Du må være en pålitelig og pålitelig partner for at han skal føle seg trygg og rolig med deg. Å være en fast partner er en av de beste måtene å vise at du er forpliktet til å være sammen med ham på lang sikt og ta forholdet på alvor. Du kan prøve noen av følgende for å vise at du alltid holder ordet:

  • Hold løftene dine til ham, og sørg også for at du holder løftene dine til andre mennesker. På denne måten vil han se deg som noen han kan stole på.
  • Ansvarlig for skolearbeid og arbeid.
  • Alltid i tide og kom faktisk når du sa at du skulle se ham.
Behold en jente for alltid Trinn 8
Behold en jente for alltid Trinn 8

Trinn 2. Fortell ham mange ting

En annen måte å vise at du er en god partner på, er å være åpen om noen av tingene du holder for deg selv. Hvis du elsker ham, kan du vise ham at du stoler på ham ved å fortelle ham ting du normalt ville holde hemmelig. Dette er en effektiv måte å bygge tillit og følelsesmessig nærhet i et forhold, noe som igjen vil få forholdet til å vare.

Behold en jente for alltid Trinn 9
Behold en jente for alltid Trinn 9

Trinn 3. Forstå følelsene hennes

Du bør alltid prøve å vite hvordan han har det, og vær forsiktig så du ikke skader ham. Hver kvinnes sensitive punkt er annerledes, men vær oppmerksom på emner hun ikke vil snakke om eller negative ting hun sier om seg selv. For eksempel kan det være en del av ansiktet hans som han ikke liker, eller som blir irritert hvis han føler seg glemt. Vær forsiktig når du velger ordene dine og respekter ham.

Behold en jente for alltid Trinn 10
Behold en jente for alltid Trinn 10

Trinn 4. Ikke vær redd for å inngå kompromisser

Meningsforskjeller vil alltid eksistere, selv i de mest intime forholdene, og må løses modent. Prøv å ikke se på meningsforskjeller som et spørsmål om "vinn" eller "tap", men søk en mellomting.

  • Hvis du ikke vil se filmen han valgte, kan du prøve å bestemme deg for en film som du begge vil se eller være enig i at du vil velge filmen neste gang.
  • Hvis han vil møte foreldrene dine når du synes det er for tidlig, vær ærlig og foreslå at du møter din bror eller søster i stedet.
Behold en jente for alltid Trinn 11
Behold en jente for alltid Trinn 11

Trinn 5. Kommuniser effektivt

God kommunikasjon er ikke alltid det samme som å chatte ofte. Kommunikasjon mellom to personer i et forhold handler ikke bare om å chatte. Å kommunisere betyr å være en aktiv lytter og dele frykten, frustrasjonene og håpene dine. Når han snakker om et problem eller når dere to ser etter en løsning på en uenighet, må du lytte til det han har å si før du svarer. Hvis du er sint på noe, bør du også snakke, men prøv å være rolig og sette pris på det. Unngå aggressive kroppstegn som å krysse armene eller unngå øyekontakt. Prøv alltid å løse problemet, men husk at noen viktige emner kan kreve flere samtaler før de kan løses.

Behold en jente for alltid Trinn 12
Behold en jente for alltid Trinn 12

Trinn 6. Balansere tiden sammen

Når du er forelsket, er det helt naturlig at du vil være sammen. Imidlertid, ikke la hver av dere ta opp hverandres tid eller legge ham ned. Å gi muligheter og plass til å være alene er veldig viktig. Vis at du har et sosialt liv bortsett fra ham, så han ikke føler seg forpliktet til å være hovedkilden til din lykke, og så verdsetter han din bedrift mer.

Tips

  • Respekt og takknemlighet er veldig viktig. Hvis en jente ikke er interessert, og hun gjør det klart, gå tilbake og la henne være i fred. Du kan ikke tvinge noen til å like deg bare fordi du liker dem.
  • Hvis forholdet ikke fungerer, reflektere over det og lær av erfaringen. Spor hva som gikk galt, og bruk det du har lært i fremtidige forhold.

Anbefalt: