3 måter å markedsføre virksomheten din

Innholdsfortegnelse:

3 måter å markedsføre virksomheten din
3 måter å markedsføre virksomheten din

Video: 3 måter å markedsføre virksomheten din

Video: 3 måter å markedsføre virksomheten din
Video: 5 Top Tips to Clean Microfiber Cloths 2024, Kan
Anonim

Markedsføring av en bedrift er noe som vil ta mye tid for unge gründere. De fleste forretningsfolk føler behovet for å ha flaks eller stor kapital for å annonsere og markedsføre virksomheten sin. Dette er ikke sant, og dette er den riktige måten å markedsføre en virksomhet på.

Steg

Metode 1 av 3: Finne markedsføringsmetoder

Markedsfør en virksomhet Trinn 2
Markedsfør en virksomhet Trinn 2

Trinn 1. Sørg for at du har et nettsted

Et nettsted er et viktig forretningsverktøy for de fleste virksomheter i dag, så du bør ha et. Ingen annen form for reklame har større rekkevidde enn et nettsted, og å bygge et nettsted er billig og gir virksomheten din legitimitet. Du kan bruke et nettsted til å formidle grunnleggende informasjon om virksomheten din (åpningstider, beliggenhet, kontaktinformasjon, etc.), og i noen tilfeller kan du til og med bruke nettstedet ditt til å gjøre forretninger, selge produkter og tjenester over hele verden!

  • Du kan koble nettstedet ditt til en Amazon -butikk for å selge produkter hvis du vil redusere bryet med å håndtere bestillinger og frakt.
  • Sørg for at du fokuserer på å bygge god SEO eller søkemotoroptimalisering. God SEO vil sikre at internettbrukere kan finne deg!
Markedsfør en virksomhet Trinn 3
Markedsfør en virksomhet Trinn 3

Trinn 2. Prøv å bruke sosiale medier

Sosiale medier er et flott markedsføringsverktøy. Du kan be kontaktene dine på Facebook og Twitter om å dele informasjon om virksomheten din. Du kan også bruke interne annonseringsfunksjoner på sosiale medier, for eksempel reklame eller sponsede innlegg på Facebook.

Trinn 3. Prøv å annonsere på internett

Bannere på internett er et annet flott markedsføringsverktøy. Annonsen din kan vises på toppen, siden eller bunnen av andre nettsteder, avhengig av midlene du har tilgjengelig og målgruppekriteriene dine. Disse annonsene kan trekke besøkende til nettstedet ditt, og lar deg fortelle potensielle kunder om virksomheten din.

Sørg for at du bruker en pålitelig tjeneste når du plasserer annonser på internett! Ikke betal for mye og ikke la deg lure. Tjenester som Project Wonderful er kjente og rimelige tjenester

Trinn 4. Prøv en e -postmarkedsføringskampanje hvis du har et nettsted

Send en e -post til kundene dine om hvorfor de bør bruke tjenesten din, hvor de kan finne deg, og gi noe som kan interessere dem (for eksempel rabatt). Imidlertid må du ikke sende spam, fordi søppelpost kan drive kunder bort.

Prøv å samle e -postadressene til alle du gjør forretninger med. Adressen kan være et godt utgangspunkt

Markedsfør en virksomhet Trinn 11
Markedsfør en virksomhet Trinn 11

Trinn 5. Prøv trykte eller digitale kuponger

Kuponger og rabatter er en fin måte å tiltrekke seg førstegangskjøpere. Vis dem hvor god virksomheten din er, så kommer de tilbake som kunder. Du kan bruke en QR -kode, en numerisk/bokstavkode eller en tradisjonell trykt kupong.

Trinn 6. Prøv å bruke flygeblad, flygeblad og postkort

Den gamle metoden skader ikke, men den er bare effektiv for markedsføring i nærområdet. Sørg for at flygebladet ditt er lett å forstå, ser tiltalende ut og gir forbrukerne en grunn til å komme.

Trinn 7. Prøv en utskriftsannonse

Du kan også annonsere i lokalaviser eller andre trykte medier. Annonsering på trykk er veldig enkelt: du trenger bare å kontakte reklameavdelingen til utgiveren av avisen, telefonboken eller annen publikasjon du vil annonsere.

Trinn 8. Prøv å annonsere på TV

Fjernsyn er en fin måte å markedsføre virksomheten din til et bredt publikum, men du trenger mye penger for å lage gode annonser. TV -reklame er egnet for lokale bedrifter, og du kan bare annonsere på lokal -TV i løpet av dagen, ettersom annonsering på nasjonal TV eller om natten er veldig dyrt.

Trinn 9. Prøv en kombinert kampanje

Hvis du eier en bestemt type virksomhet, kan du vurdere felles kampanjer med lignende virksomheter. For eksempel, hvis du har en restaurant i nærheten av en kino, kan du prøve å koble deg sammen med kinoen for å gi en rabatt til publikum som spiser på restauranten din etter å ha sett den. Denne kombinerte kampanjen vil tiltrekke seg forbrukere.

Metode 2 av 3: Designe grafikk og merker

Trinn 1. Bruk tjenestene til en grafisk designer

Ikke lag dine egne forretningslogoer og annonser, med mindre du har tilstrekkelig designerfaring. Annonsen din må være feilfri og profesjonell, så det er best å overlate annonseringsspørsmål til ekspertene. Betal en grafisk designer for å lage de nødvendige designene. Du kan finne rimelige designere på din nærmeste kunsthøyskole.

Trinn 2. Design din logo, skilting og andre visuelle krav

Du trenger en logo for virksomheten din hvis du ikke allerede har en. Sørg for at logoen din er lett å skrive ut, lett å lese, lett å huske og fleksibel. Du trenger også skilting, menyer, hefter, samt andre visuelle verktøy, og de må alle være enkle å lese, glede for øyet og lette å huske.

Trinn 3. Kontroller at grafikken din er oppdatert

Ingen vil gå inn i en datamaskinbutikk med et 80 -tallsskilt eller kjøpe fra et nettsted som ser ut som et nettsted fra 1996, ikke sant?

Metode 3 av 3: Forbedre virksomheten din

Markedsfør en virksomhet Trinn 14
Markedsfør en virksomhet Trinn 14

Trinn 1. Undersøk markedet ved å finne målgruppen din og finne ut hvordan konkurrentene fungerer

Ikke tro at du er den eneste forretningsmannen i markedet bare fordi du gjør ting litt annerledes. Forbrukerne vil overse mindre forskjeller av forskjellige årsaker. Du må være den beste virksomheten kundene dine kan finne.

Test alltid forretningsstrategien din når du har noen grunnleggende ideer. Juster strategien hvis strategien ikke er perfekt

Markedsfør en virksomhet Trinn 13
Markedsfør en virksomhet Trinn 13

Trinn 2. Avgrens virksomheten din slik at den passer til markedet

Forbrukerne har alltid rett fordi forbrukere lett kan gå hvor som helst. Hvis du får lignende råd fra flere forbrukere, bør du vurdere å endre virksomheten din for å holde tritt med markedet. Ellers vil du ha vanskelig for å lykkes.

Trinn 3. Se på pengene dine

Tenk på hvor mye penger du har satt av til den første markedsføringen av virksomheten din. Markedsføringsbudsjettet ditt vil avgjøre hvordan den første markedsføringen av virksomheten din blir. Balanse markedsføringsfond med godt salg og en sterk forretningsplan. Det kan ta litt tid å finne den perfekte balansen, men investorer ser ikke på virksomheten din før du har et klart budsjett.

Trinn 4. Ikke forsøm PR

PR, også kjent som PR, er den viktigste delen av å drive en virksomhet. Du må sørge for at virksomheten din er kjent for gode ting. Negative problemer kan hjelpe noen mennesker, men ikke vær en del av dem, du må sørge for at kundene dine tror på det du gjør og renheten i intensjonene dine. Gode intensjoner vil bygge forbrukerlojalitet.

Bygg gode PR ved å plassere forbrukere som konger, håndtere problemer raskt og være aktive i samfunnet og gjøre veldedighet og filantropi

Trinn 5. Samhandle med forbrukere

En god måte å bygge en lojal kundebase på er å få forbrukerne til å føle at virksomheten din er en del av familien deres. Samhandle med forbrukere i den virkelige verden eller på internett ved å svare raskt på spørsmål og sikre at det alltid er dialog.

Tips

Advarsel

Ikke bli for hengende av ideen din. Forbrukere kan ha bedre ideer, og hvis du ikke kan tilpasse deg forbrukerideer, vil virksomheten din mislykkes. Ta for eksempel en titt på Microsoft og dets produkt, Xbox One

Tips

Anbefalt: