Hvordan uttrykke følelser for forelskelsen din via en kort melding

Innholdsfortegnelse:

Hvordan uttrykke følelser for forelskelsen din via en kort melding
Hvordan uttrykke følelser for forelskelsen din via en kort melding

Video: Hvordan uttrykke følelser for forelskelsen din via en kort melding

Video: Hvordan uttrykke følelser for forelskelsen din via en kort melding
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Teksting er en fin måte å snakke med forelskelsen din hvis du er for sjenert eller nervøs for å nærme seg dem personlig. Dette vil gi deg kontroll over ordene dine og hjelpe deg til å føle deg mer modig. Før du uttrykker følelsene dine, begynn med å be om noe for å bli bedre kjent med forelskelsen din. Send ham en kort, flørtende melding og ikke vær redd for å forføre ham. Når den tid kommer, send en søt kort melding for å uttrykke din kjærlighet - det kan være spennende, men du vil føle deg stolt av deg selv!

Steg

Metode 1 av 2: Start en samtale

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 1
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 1

Trinn 1. Si "Hei" og still spørsmål for å lette stemningen

I stedet for å bare si hei, planlegg samtalen. For eksempel kan du si noe sånt som “Hei Brian, skrev du ned leksene dine på engelsk? Jeg glemte å skrive det ned "eller" Hei, daggry! Jeg hørte at du fikk en rolle for et dramashow. Trenger de hjelp bak scenen?"

Du kan også kommentere i stedet for å spørre. I stedet for å si "Hva syntes du om dagens historietime?" du kan si noe sånt som “Jeg trodde jeg skulle dø av kjedsomhet i timene. Pak Budi gjør historien kjedelig. " Denne metoden vil provosere en samtale og vise din sanne natur til din forelskede

Tips:

Tør å være den første som sender beskjed! Det var ingen grunn til å vente på at han skulle gjøre det første trekket.

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 2
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 2

Trinn 2. Få deg til å åpne opp med åpne spørsmål

Åpne spørsmål er spørsmål som ikke kan besvares med et enkelt “ja” eller “nei”. Dette er en fin måte å bli bedre kjent med forelskelsen din og holde samtalen levende. Spør om han har noe han liker, som filmer, bøker, spill, TV -programmer, Youtube -kanaler, steder eller noe annet du kan tenke deg.

  • For eksempel, i stedet for bare å spørre "Liker du å se filmer?" spør "Hva er de tre beste filmene du har sett?"
  • I stedet for å spørre “Hadde du en flott helg?” spør "Hva gjorde du i helgen?"
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 3
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 3

Trinn 3. Gi et detaljert svar i stedet for et ett-ordssvar

Ikke vær redd for å dele din mening! Den raskeste måten å drepe en samtale på er å sende en "K" eller "Ja" melding. Hvis du har noe til felles med forelskelsen din, snakk om det. Ikke vær redd for å være uenig - noen ganger kan forskjellige meninger holde samtalen levende.

  • For eksempel, hvis forelskelsen din synes at en av Marvel -filmene er den beste, men du ikke er enig med ham, fortell ham hvorfor! Du kan fortsette å chatte om forskjellige karakterer og historier.
  • Hvis du ikke er sikker på hva du liker, er det bare å spørre. For eksempel, hvis favorittbandet ditt er et band du aldri har hørt om før, si noe sånt som “Jeg har aldri hørt om sangene deres. Hvilket album er din favoritt? Jeg skal prøve å lytte senere!"
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 4
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 4

Trinn 4. Gi komplimenter for å smigre ham

Nøkkelen til et godt kompliment er å sørge for at det er oppriktig og kort. Send for eksempel en melding som sier "Du spilte veldig bra i kampen sist fredag!" eller “Jeg er imponert over klasseprosjektet ditt. Godt jobba!"

  • Ikke vær redd for å sende komplimenter selv om du ikke snakker med ham. Vent på svar fra forelskelsen din før du sender en annen melding.
  • Ikke si noe om hvordan du har det når du sender meldingen. Å si noe som "Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette fordi det kan høres rart ut, men jeg ser på deg som en kul baseballspiller" vil få meldingen til å høres rar ut! Bare si "Du er virkelig en kul baseballspiller!"

Sende forførende komplimenter:

“Jeg elsker Köln du har på deg! Hva er merket?"

“Jeg er glad du var i klassen da jeg holdt dagens presentasjon! 'Jeg er glad for å se deg der.'

“Jeg skjønte aldri hvor vakker øyenfargen din er. T-skjorten du har på deg i dag får den til å se glitrende ut!”

“Jeg lurer på hva du synes om den siste episoden av Stranger Things -serien!

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 5
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 5

Trinn 5. Bruk uttrykksikoner og film for å vise din humoristiske side

Se etter uttrykksikoner og film som er relatert til samtalen din. For eksempel, hvis du snakker om å kjede deg i helgene, kan du sende et filmbilde av noen som sover ved bordet, eller sende en melding med uttrykksikoner, slik at forelskelsen din må tenke godt på å lese den.

Vær kreativ og ha det gøy med samtalene dine! Dette er en kraftfull måte å begynne å føle deg komfortabel med forelskelsen din, slik at du vil kunne uttrykke følelsene dine senere

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 6
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 6

Trinn 6. Send morsomme memer og videoer til forelskelsen din, slik at de husker deg

Når du kommer over en morsom meme eller video som får deg til å le, kan du sende den til forelskelsen din med en melding som "Dette minner meg om deg!" Og inkludere et latteremikon. Du kan også si noe som "Jeg tenkte på deg. Håper du liker denne videoen!"

  • For eksempel, hvis forelskelsen din liker katter, kan du se etter en morsom videosamling om katter på YouTube, og deretter sende ham meldingen "For deg, katteelsker" og legge til et kattemosikon.
  • Å fortelle deg at du tenker på dem, er en fin måte å begynne å sende flørtende meldinger på.
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 7
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 7

Trinn 7. Flørt med ham etter hans smak eller basert på noe du ikke er enig i

Sørg for at det bare er en spøk, og ikke plag deg med noe som kan skade henne. For eksempel er det best å ikke gjøre narr av måten han snakker på hvis han har en funksjonshemming. Men hvis han sier at han fortsatt liker å se barnefilmer, kan du bruke det som materiale for å erte ham.

  • Send ham for eksempel et film fra hans favoritt -tv -program eller film, og si deretter noe sånt som "Jeg vet hva planene dine er for helgen!" med å blunke eller stikke ut uttrykksikoner.
  • Som et annet eksempel, hvis du tror Ron Weasley fra Harry Potter -serien er den beste karakteren, mens forelskelsen din foretrekker Hermione Granger, skriver du noe som "Jeg kan ikke tro din mening, HERMIONE LOVERS!" med latterlig uttrykksikon.

Tips:

Hvis du ved et uhell har skadet henne, beklager du umiddelbart. Skriv noe som Jeg beklager at jeg har såret deg. Jeg prøvde å være morsom, men det ser ikke ut til å fungere! Ups!” med sjenert ansikts uttrykksikon.

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 8
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 8

Trinn 8. Spør forelskeren din om meninger eller anbefalinger for kule aktiviteter

I tillegg til å rose ham, kan dette også være en invitasjon til å gå med forelskelsen. Prøv å skrive noe som "Min venn og jeg leter etter en koselig kaffebar å studere på. Har du noen anbefalinger? " eller “Jeg er så lei! Jeg vil ha et nytt show. Finnes det noen gode TV -serier?"

  • Den beste måten å fortsette denne samtalen på er å prøve det han anbefaler, og deretter sende en oppfølgende melding til forelskelsen din. For eksempel kan du si “Jeg begynte å se Riverdale og jeg ELSKET det. Jeg kan ikke vente med å se den neste episoden,”inkluderer deretter film fra serien.
  • Hvis han sier at du må komme til den nye kaffebaren i byen, kan du gå dit med en venn og sende en melding som sier “Jeg prøvde den nye kaffebaren og jeg elsker den! Kaffen er veldig god! Takk for rådet."
  • Hvis du vil prøve å spørre henne, vent opptil en uke og send henne en tekst som sier “Hei, jeg skal til kaféen du anbefaler. Vil du gå sammen for å studere?”

Metode 2 av 2: Å uttrykke følelsene dine

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 9
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 9

Trinn 1. Send en uformell tekst til forelskelsen din for å starte en samtale

Selv om du kan sende en melding som inneholder en kjærlighetserklæring, vil det bare gjøre deg gal mens du venter på svar. Hvis du sender en vanlig melding først og får svar, kan du i det minste fortelle at forelskelsen din holder telefonen hans. Prøv å spørre om noe eller gi en uttalelse om noe du har diskutert.

For eksempel kan du skrive noe sånt som “Jeg må studere til eksamen neste uke, men jeg har vanskelig for å fokusere! Jeg vil bare ta en lur!"

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 10
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 10

Trinn 2. Send meldingen flere ganger for å vurdere humøret hans

Hvis forelskelsen din ikke føler seg bra eller er ute med venner, er det best å holde igjen kjærlighetserklæringen. Prøv å spørre ham hva han gjør, om han planlegger å dra, eller hvordan han har det. Forelskelsens svar bør kunne gjøre deg kjent med følelsene hans på den tiden.

Hvis svaret hans er kort eller han ikke svarer på meldingene dine, er det best å ikke starte en seriøs samtale enda

Tips:

Hvis du venter på det "perfekte øyeblikket", hindrer deg i å uttrykke deg selv, gi deg selv en frist for å gjøre det. Noen øyeblikk er verdt å vente på, men til slutt er ingen øyeblikk virkelig "perfekt". Om nødvendig kan du velge en dato og gjøre det til fristen for å uttrykke kjærlighet.

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 11
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 11

Trinn 3. Skriv en kort melding som uttrykker ditt hjerte

Du trenger ikke legge til mange detaljer. En kort og søt melding er den beste måten å si det du vil formidle. Skriv noe som "Jeg liker deg, la oss gå ut sammen en gang!" eller “Jeg vil si at jeg liker deg. Det betyr ikke noe. Jeg vil bare at du skal vite."

  • Hvis du har tekstmeldt hverandre i noen uker, og du har flørtet med hverandre, er sjansen stor for at han ikke vil bli overrasket over uttalelsen.
  • En lang og detaljert melding om hjertet ditt vil forvirre ham. Du må gi plass til at forelskelsen din kan svare, og du må formidle at du vil respektere følelsene hans uansett.
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 12
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 12

Trinn 4. Ikke send oppfølgende meldinger før du får svar

Det er spennende å vente på svar, men å sende flere meldinger samtidig vil få deg til å se bortskjemt og håpløs ut og kan ødelegge situasjonen. Legg ned telefonen og gjør noe annet en stund, som å gå en tur, gå på kino eller rydde opp i skapet.

Hvis han ikke svarer i det hele tatt, er det sannsynligvis svaret. La oss bare håpe at han ikke gjør det og tør å svare selv om du ikke føler det på samme måte

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 13
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 13

Trinn 5. Tenk tilbake på forelskelsens vaner mens du leser svarene deres

Tar det vanligvis noen minutter, timer eller dager å svare på tekstmeldinger? Bruker han vanligvis uttrykksikoner og komplette setninger, eller bruker han bare korte setninger? Sammenligning av vaner og svar kan gi deg en ide om hva han tenker.

  • For eksempel, hvis du vanligvis mottar et raskt svar, men ikke får svar før noen timer etter at du har bekjent din kjærlighet, betyr det at han fortsatt tenker på riktig svar.
  • Hvis han vanligvis sender deg korte meldinger med uttrykksikoner og film, men reagerer kort på tekstene dine, betyr det at han er ukomfortabel og ikke føler det på samme måte.
  • Husk at alle har et annet svar på en kjærlighetserklæring. Noen mennesker trenger tid til å tenke på svaret hvis de ikke er sikre ennå.
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 14
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 14

Trinn 6. Feire en positiv respons ved å be forelskelsen din alene

Hvis det viser seg at forelskelsen din har de samme følelsene, gratulerer! Send en oppfølgende melding som sier noe sånt som “Wow, det var et nervepirrende øyeblikk! Jeg er glad du har den samme følelsen! La oss gå sammen på fredag for å se den nye filmen! Kanskje vi kan spise middag sammen tidligere?

Hvis du ikke får lov til å gå ut alene med kjæresten din, kan du prøve å gå ut med en vennegjeng, for eksempel å gå på kino, bowle, spille minigolf eller gå på et skolearrangement

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 15
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 15

Trinn 7. Håndter den negative responsen ved å gi forelskelsen din litt plass

Hvis han ikke reagerer positivt, er det greit å føle seg skuffet. Ikke send oppfølgende meldinger der du ber om grunner eller later som om du tuller. Bare si noe enkelt, for eksempel jeg ser. Jeg håper vi fortsatt kan være venner!”

Husk at det ikke er noe galt i å ta risiko. Bare fordi han ikke liker deg, betyr det ikke at det er noe galt med deg

Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 16
Fortell din knuse du liker ham over tekst trinn 16

Trinn 8. Vær stolt over å kunne gjøre noe vanskelig, uansett utfall

Uansett om forelskelsen din godtar eller avviser følelsene dine, har du gjort noe som ikke alle kan gjøre. Du må sette pris på din egen utvikling og ta lærdom av prosessen.

Du kan ta deg tid til å finne ut hvilke ting du bør endre i fremtiden. Benytt enhver anledning som denne til å lære en leksjon

Tips

  • Hvis du ikke kan åpne partnerens hjerte for å svare på tekstmeldinger, betyr det at han ikke er interessert, og du bør gå videre.
  • Prøv å slutte å bruke telefonen en gang i blant. Det kan være tøft å ikke bruke telefonen hvis du venter på svar, men prøv å legge den ned i en time nå og da, slik at du ikke blir besatt.

Anbefalt: