Hvordan bygge en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygge en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)
Hvordan bygge en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)

Video: Hvordan bygge en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)

Video: Hvordan bygge en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)
Video: Я забыл свой пароль Windows: взлом Windows! 2024, Kan
Anonim

Clash of Clans er et morsomt og dynamisk spill der spillere kan bygge landsbyer og angripe landsbyer til andre spillere. Du kan også slå deg sammen i klaner med andre spillere, noe som gjør spillet morsomt og har et samarbeidende element. Du kan også donere tropper til andre medlemmer i klanen din, motta troppsdonasjoner fra dem for å angripe eller forsvare, og dominere spillet. For å danne en god klan må du kanskje lede en klan. Føler du deg verdig til å være en klanleder?

Steg

Del 1 av 4: Forming a Clan

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 1
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 1

Trinn 1. Spill lenge nok før du lager din egen klan

Det anbefales ikke at du oppretter en klan før du er dyktig nok, rundt nivå 60. Hvis du ikke er avansert nok, vil ingen spiller bli med, og du blir bare mobbet og ledd av. Dette er en uheldig del av Clash of Clans -fellesskapet, men du kan unngå nettmobbing ved å bli med i en klan for å komme i gang og bygge statusen din. Når du har lært det grunnleggende i spillet og blitt en ganske dyktig spiller, danner du din egen klan, så kom med en plan for å dominere verden av Clash of Clans og sette den planen i verk.

En god grunnregel å følge er å danne en klan når du har rådhuset nivå 7 eller 8. Siden du er en klanleder, bør forsvaret ditt se sterkt ut med store morterer og mange andre forsyninger. Når rådhuset er på nivå 7 eller 8, låses mange nye ting opp, for eksempel Barbarian King, som gjør deg til en sterkere og mer interessant leder

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 2
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 2

Trinn 2. Bestem hvilken type klan du vil danne

I utgangspunktet er det tre typer klaner - Hardcore, Farming og Casual. Det er mye lettere å lage klanplaner og få folk interessert i å bli medlemmer av din nye klan hvis du har en plan for hvordan klanen din fungerer og din generelle strategi.

  • Hardcore -klanen, bedre kjent som Trophy Pushing -klanen, er en betegnelse for en klan som er i konstant krig. De fleste Hardcore -klaner kjemper alltid uten hvile og stopper aldri, så vær forberedt på å bruke mye dyrebar tid.
  • Farming -klanen er generelt det motsatte av Hardcore -klanen. Jordbruksklaner kjemper sjelden, og "som navnet antyder" driver de bare konstant. Poenget med å bli med i en Farming-klan er å skaffe tropper på høyt nivå som kan brukes til oppdrett.
  • Casual eller Hybrid -klaner er i utgangspunktet bare en kombinasjon av Hardcore- og Farming -klaner. Casual -klanen kjemper ofte, men ikke alltid, og gårder når de ikke kjemper.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 3
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 3

Trinn 3. Velg et godt klannavn. For å få nye medlemmer inn i klanen din, må du velge et klanavn som vil appellere til folk, slik at de kan velge å bli med i klanen din fremfor andre klaner når de leter etter en klan de vil bli med i. Et unikt navn er et som vises alene når noen søker etter et bestemt ord, så det er viktig å unngå ord som er mye brukt eller vanlige ordtyper når de navngir klaner.

  • Prøv å bruke et nytt og morsomt navn, og unngå kjedelige klanavn som "The Clash Clan" eller "The Great Clan" eller "Ducks are Cool". Nei takk.
  • Ta en titt på de mest populære klanavnene og finn på et helt annet navn, for eksempel et som ligner navnet på en piratklan under vikingene. Prøv et kraftig, spesifikt navn, for eksempel "Witchsmoke" eller "Dragon Eye". "Grønne Valkyries"? det er en god ide.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 4
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 4

Trinn 4. Lag et fint symbol for klanen din

Prøv å bruke symboler som matcher klanavnet. For eksempel, hvis klannavnet ditt er Fireworks Ahead, kan du bruke et symbol med rød bakgrunn og oransje striper. Sørg for at symbolene dine er minneverdige og slående, slik at andre kan kjenne dem igjen med en gang. Et godt symbol kan være en viktig faktor for å tiltrekke seg oppmerksomheten til nye rekrutter og hjemsøke motstandere med frykt.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 5
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 5

Trinn 5. Legg til en overbevisende klanbeskrivelse

Ta deg tid til å skrive en vennlig klanbio. I din klanbio kan du beskrive klanen din. For eksempel, hvis du vil bli en Trophy Hunting -klan, så skriv det ned i biografen din. Hvis du vil danne en vennlig klan eller en Farming -klan, kan du skrive det ned i bioen din. Du bør fylle ut klanbeskrivelsen helt nok, slik at det er noe som passer for potensielle medlemmer, men ikke skriv det for lenge og få casual spillere til å ikke bli med.

Noen spillere velger å skrive klanreglene i biobeskrivelsen, mens det også er andre spillere som velger å forklare reglene gjennom klanmedlemmer. Alt avhenger av ditt valg som klanleder

Del 2 av 4: Samle medlemmer

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 6
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 6

Trinn 1. Sett opp en klan slik at alle kan bli med

Først vil du synes det er vanskelig å finne nok medlemmer på den tiden du har tilgjengelig, men din tålmodighet og utholdenhet vil lønne seg senere. Den beste måten å fylle en klan med medlemmer er å sette klanen til "Alle kan bli med", slik at hvem som helst kan bli med og bli medlem uten å gå gjennom screeningsprosessen først. Klanen din vil bli fylt med mange medlemmer av dårlig kvalitet, men du kan alltid få dem ut.

Mest sannsynlig vil klanen din bare ha fem til ti medlemmer en stund, avhengig av rekkefølgen til mestere i klanen din. Jo høyere rangeringen av klanmesterne er, desto lettere blir det for deg å invitere andre til å bli med. Hvis du har problemer med å få medlemmer, vær tålmodig og sakte samle opptil 20 medlemmer mens du øker klanivået, som vanligvis er et brytepunkt. Mange vil begynne å bli med, og du vil snart ha en klan på 50 medlemmer

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 7
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 7

Trinn 2. Godta sterke medlemmer

Når du har startet klanen din med et godt grunnlag, kan du endre innstillingene og begynne å godta sterke spillere som kan forbedre kvaliteten på klanen din. Sørg for at spilleren du godtar har en sterk nok landsby og nok poeng. Hvis du tillater alle å delta, vil tallgrensen nås og klanen vil ikke være på den høye rangeringen av mestere. Det er bedre å starte en liten klan med gode spillere enn en stor klan fylt med nye spillere som ønsker å bli med i klanen.

Noen spillere vil begynne med å tilby eldste status til de første medlemmene, mens for noen er dette en dårlig måte. Denne metoden tiltrekker seg ofte oppmerksomheten til "hoppere", eller spillere som bare blir med midlertidig og blir inaktive. Det er bedre hvis du bare godtar og markedsfører sterke spillere som kan forbedre kvaliteten på klanen din, ikke forlate dem

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 8
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 8

Trinn 3. Bruk global chat for å søke etter medlemmer

Du vil finne mange spillere som ennå ikke har sluttet seg til klanen. Inviter dem og be dem bli med i klanen din ved å forklare formålet med klanen og fordelene med å bli med i klanen din.

  • Inviter så mange spillere fra pokalligaen din som mulig for å få en best og størst mulig start. Om nødvendig kan du også invitere dine virkelige venner til å bli med deg før de sprer seg. Det ville være fint hvis du kunne slåss med vennene dine.
  • Prøv å ikke rekruttere hoppere eller folk som bare har en negativ innflytelse på klanen, med mindre du virkelig mangler medlemmer. De fleste i den globale chatten vil ha Elder eller Co-Leader-status i klanen, og dette kan gjøre spillet mindre morsomt fordi de kan mishandle motspillere ved å bruke sin makt.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 9
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 9

Trinn 4. Prøv å annonsere klanen din

Det er vanlig å annonsere klanen din i kommentarstrømmer, meldingstavler og andre typer chat for å tiltrekke seg oppmerksomhet og få nye medlemmer. Hvis du er klanleder, er jobben din å annonsere for klanen og få nye medlemmer. Du kan også vurdere en regel, som er at hvert nylig medlem må annonsere klanen flere steder slik at informasjon om klanen din fortsetter å spre seg og nye medlemmer fortsetter å bli med regelmessig.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 10
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 10

Trinn 5. Bli kvitt de uforskammede menneskene i klanen

Clash of Clans skal være et morsomt spill, og hvis du har brydd deg med å starte din egen klan, vil du sørge for at den er fylt med folk som er morsomme og flinke i spillet, ikke en haug med frekke og uerfarne mennesker som bare vil gjøre andre mennesker late for å leke. Hvis et medlem er irriterende, inkonsekvent eller bryter reglene, fjern medlemmet fra klanen.

Del 3 av 4: Styrking av klanen

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 11
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 11

Trinn 1. Skriv ned strenge, men gode regler for klanen

Regler er veldig viktige i klanen, slik at alle medlemmer har samme tankesett, og du har en konkret grunn til å sparke ut et dårlig medlem. Gi en advarsel om at alle som bryter reglene vil bli utvist, og følg deretter opp med konkrete handlinger hvis det er medlemmer som gjør det. Å la et brudd forekomme en gang vil sikre at det blir begått en annen gang. Du må håndheve reglene strengt.

  • Sørg for at reglene er håndhevbare og spesifikke. Å si at du kommer til å sparke ut et "lat" medlem er vanskelig å forstå, og kan undergrave autoriteten din hvis noen definerer lat annerledes enn noen andre. Lag spesifikke regler og advarsler.
  • Den generelle regelen er ingen fornærmende tale, hver spiller må bruke begge mulighetene de har til å angripe, og alle medlemmer må delta på bestemte tidspunkter for at klankrigen skal lykkes.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 12
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 12

Trinn 2. Utvikle en sterk defensiv strategi

Alle gode klaner hadde en ting til felles: et sterkt defensivt utvalg. Sett opp forsvar først, og kontroller at alle ressursreservoarer er forsvarlig beskyttet. Mørtelen må være i nærheten av rådhuset og kanonen må være utenfor mørtelen. Sørg for at du bare angriper landsbyer som du kan beseire. Enkeltspillermisjonene gir deg en uforholdsmessig mengde penger sammenlignet med ressursene du må bruke for å fullføre dem.

Plasser våpenbygninger og vegger rundt de mest verdifulle bygningene. Du kan også sette murer rundt fortet for å styrke forsvaret ditt når du blir angrepet av andre mennesker. Du kan plassere hærleirer, brakker og bygghytter rundt defensive bygninger, og husk å ta deg tid til å stadig oppgradere bygningene dine

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 13
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 13

Trinn 3. Markedsfør medlemmer klokt

Det er viktig å promotere medlemmer en gang i blant, ettersom medlemmene blir lei av å spille i klanen din og vil være en del av en annen gruppe med større ansvar hvis du ikke gjør det. Markedsfør medlemmer for eldste hvis de er aktive og ærlige og har vært i klanen i minst en måned. Markedsfør eldste til medleder igjen hvis de kan stole på deg, eller hvis du kjenner dem i virkeligheten. Gi noen oppgaver til medlemmer som har blitt forfremmet.

  • Ikke gi tilbud gratis, med mindre du virkelig mangler medlemmer. Noen pranksters liker å bli med i klaner og bli medleder, for så å sparke alle ut. Det er ikke morsomt. Sørg for at du bare gir kampanjer til folk du kjenner i virkeligheten for å redusere risikoen for et statskupp.
  • Fjern inaktive medlemmer. Fjern medlemmer som er inaktive og ikke deltar i klankriger 2 til 3 ganger på rad eller ikke bidrar med tropper.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 14
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 14

Trinn 4. Sett opp et godt troppedonasjonssystem

Be medlemmene donere et minimum antall tropper på en uke og donere tropper som er lik troppene de mottok for å møte klanens forventninger.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 15
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 15

Trinn 5. Start en krig du kan vinne

Det viktigste for å lede en klan er å organisere klankriger på riktig måte. Hvis klanen din blir slått til en masse, vil mange medlemmer forlate og lete etter andre klaner. Det er ikke noe morsommere enn å slå den motsatte klanen til ruiner, og du kan beordre medlemmene dine til å plyndre (prosessen med å angripe bare for å få rikdom, ikke for å lete etter krigsstjerner), slik at alle medlemmer får en rikdomsbonus på opptil til 600 tusen.

Noen av tingene du kan gjøre er å kommunisere effektivt for å planlegge sammen før du kjemper, be alle klanmedlemmer om å ta to angrepsmuligheter og litt mer spesifikk strategiplanlegging

Del 4 av 4: Vær en god leder

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 16
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 16

Trinn 1. Vær en chat -leder

Vær en vennlig leder og diskuter klanregler med medlemmer så vel som andre ting, for eksempel sport. Be alle medlemmer om å bruke en bestemt meldingsapp, for eksempel GroupMe, slik at alle medlemmer kan diskutere klankriger uten å måtte gå inn i chatten i spillet. En meldingsapp kan være et nyttig verktøy for å lede.

Sørg for at du også lytter til innspill fra klaner, spesielt fra Elders. Prøv ditt beste for å komme til enighet, men ikke glem at det er du som skal ta den endelige avgjørelsen, hvis det er nødvendig

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 17
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 17

Trinn 2. Led klanen med et godt eksempel

Du vil miste medlemmer raskt hvis du ikke praktiserer det du lærer. Hvis du har en regel mot harde ord, men du fortsetter å si det, så er opprør nært forestående. Vis deg selv til rett tid, gjør ting i henhold til ordene dine, og følg reglene du har satt for å vise deg selv som en god leder.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 18
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 18

Trinn 3. Bestem om du vil utnevne en medleder eller ikke

Noen spillere har strenge regler som forbyr utnevnelse av andre spillere til medleder og velger å beholde absolutt makt i klanen. Ved å implementere en regel som denne, kan du eliminere muligheten for et statskupp, som er tilfelle av at noen tar over klanen og utviser alle for å starte klanen fra bunnen av. Som et annet alternativ, trodde noen spillere at å heve tre eller fire pålitelige medledere som bare var 10 nivåer fra hverandre, kunne være en god klanstyringsstrategi.

Hvis du velger å oppdra en medleder, må du kontrollere at du har spilt med dem lenge og donert nok tropper til klanen. Skriv dette ned i regler slik at alle er tydelige på hvordan kampanjer fungerer

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 19
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 19

Trinn 4. Vær en aktiv og støttende leder

For at en klan skal holde seg i live, må du være aktiv. Prøv å spille hver dag og sjekk klanen godt.

Gi konstruktiv tilbakemelding. Etter advarsel kan du spille angrep på nytt som ikke fungerte bra, og deretter gi medlemmene tilbakemelding om mer effektive måter å gjøre det på. For eksempel, hvis noen bruker en hær fylt med P. E. K. K. A, fortell dem å prøve en hær fylt med drager, da den vil være mer effektiv

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 20
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 20

Trinn 5. Vær tålmodig

Klanen din vil ikke angripe andre klaner direkte og dominere spillet i bare femten minutter. Du må være forberedt på en lang periode og vente mens du samler nye medlemmer. Gi klanen din tid og fokuser på å bygge effektive festningsverk og få nye klanmedlemmer før du skynder deg ut i noe annet. Det er morsomt å starte en krig, men det gjelder ikke hvis du ikke har bygget en effektiv festning og har nok medlemmer til å gjøre krigen verdt.

Ikke hast med å oppgradere rådhuset. Nye spillere har en tendens til å skynde seg å oppgradere rådhuset, så feil tidlig i spillet kan ha en dårlig innvirkning på slutten av spillet. I stedet for å skynde deg, kan du oppgradere alle bygningene i butikken, og deretter gå opp Rådhuset når du er ferdig

Tips

  • Gi kampanjer til medlemmer som donerer mye og er aktive
  • Å vinne klankriger vil hjelpe deg med å få klanopplevelse, slik at klanivået kan økes.
  • Gi medlemmer forslag til oppgraderinger og byggestrategier.
  • Vær en aktiv leder og fortsett å rekruttere nye medlemmer. På denne måten vil klanen din vokse raskt.
  • Å invitere venner til klanen din er den beste måten å vokse klanen din på.
  • Se etter spillere på høyt nivå. De ville sannsynligvis samarbeide veldig godt innenfor klanen.
  • Bruk et godt og unikt navn for å være attraktiv for andre.
  • Prøv å være en interessant person og oppfordre alltid til klanmedlemmer.
  • Hvis klanen din blir veldig kjent, opprett en klan "mater" (gren) for å huse mindre avanserte spillere slik at de kan vokse i den for å konkurrere med klanen din.
  • Før du legger til grunn antagelser om et klanmedlem, må du alltid sjekke profilen for donasjoner, erfaringsnivåer og annen informasjon om medlemmet.
  • Prøv å gjøre klanen din internasjonal. Sørg for at menneskene du rekrutterer kommer fra forskjellige deler av verden, slik at klanen din kan følge med i utviklingen.
  • Bruk også klistremerker i globale chatter når du inviterer andre spillere til å se mer modne ut.
  • Bruk klistremerker i klanbeskrivelsen for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre spillere.
  • Det ville være bedre hvis du sendte et klanbrev med riktig innhold hver dag.
  • Bestem hvor ofte du vil jage trofeer og drive oppdrett.

Advarsel

  • Ikke gjør alle medledermedlemmene - klanen din vil være bølle og uprofesjonell.
  • Gi aldri kampanjer til upålitelige eller inaktive medlemmer.
  • Sørg for at du ikke spam den globale chatten når du annonserer klanen din, ellers blir kontoen din slettet.
  • Aldri ekskluder viktige, pålitelige eller aktive medlemmer.

Anbefalt: