3 måter å spørre en jente på en date med tekstmelding

Innholdsfortegnelse:

3 måter å spørre en jente på en date med tekstmelding
3 måter å spørre en jente på en date med tekstmelding

Video: 3 måter å spørre en jente på en date med tekstmelding

Video: 3 måter å spørre en jente på en date med tekstmelding
Video: 3 Rules for Texting Girls (MAKE HER CHASE YOU!) 2024, April
Anonim

Ideelt sett vil de fleste jenter si at de heller vil bli spurt ut ansikt til ansikt. Men hvis du mangler mot eller tror at du vil ha større suksess med å spørre en telefondato, må du bruke den beste tekstetiketten du kan for å øke sjansen for at jenta sier "ja". Enten du vil be henne ut på en date, til skoledansen eller til og med be henne om å være kjæresten din, er det respektfullt og ærlig det som betyr noe.

Steg

Metode 1 av 3: Ta en jente ut på en date

Spør en jente ut over tekst Trinn 1
Spør en jente ut over tekst Trinn 1

Trinn 1. Kom på en idé for en date

Hvis du kjenner personen godt nok, bør du vurdere hans eller hennes interesser eller interesser når du har en date -idé. Hvis datoen høres mer interessant ut, så er det mer sannsynlig at han vil si "ja". Videre får du en konkret plan om sted og tid til å virke mer avgjørende enn at du bare sier "La oss gå en tur en gang" eller "Jeg vet ikke, hva skal du gjøre?" Her er noen ideer du bør vurdere før du spør:

  • Hvis du har samme musikksmak, kan du invitere ham til å gå på en konsert eller et show som vil bli arrangert.
  • Vurder å ta ham til lunsj eller is. Hvis du liker å lage mat, kan du invitere ham til middag du lager. Husk at dating ikke alltid dreier seg om en invitasjon til å spise; Gå på tur eller til bowlingbanen!
  • Prøv å finne en aktivitet som innebærer samtale og bli kjent med hverandre. Unngå invitasjoner til å se filmer, der du vil sitte stille og ikke ha en sjanse til å snakke med ham. Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å se en film på forhånd, kan du ta ham med ut på middag eller iskrem etterpå, slik at du har en sjanse til å bli kjent med hverandre.
Spør en jente ut over tekst Trinn 2
Spør en jente ut over tekst Trinn 2

Trinn 2. Send ham en velkomsttekst

Hilsen ham først for å få samtalen i gang. Hvis du nettopp har møtt henne og ikke er sikker på om hun har lagret nummeret ditt, må du kanskje minne henne på hvem du er. Si noe sånt som; "Hei, her (si navn og så videre), vi møttes i går." Hvis du er sikker på at hun har nummeret ditt, kan du sende henne en tekstmelding og si noe sånt som "Hei, hvordan har du det?" eller "Hei, hva gjør du?"

  • Hvis du bare har sett ham nylig, kan du prøve å starte en chat basert på din siste interaksjon. For eksempel, hvis du nylig var på en fest sammen, send ham en tekst som: "Hei, hvordan var festen i går?" Hvis du går i samme klasse, kan du prøve å si noe sånt som "Er du klar for testen i morgen mandag?"
  • Vent til han svarer på din første tekstmelding før du spør ham. Husk at han kan være opptatt og ikke i telefonen, så vær tålmodig.
Spør en jente ut over tekst Trinn 3
Spør en jente ut over tekst Trinn 3

Trinn 3. Spør ham ut på en date

Når chatten fortsetter, er det på tide å be ham på en date. Det kan være lurt å starte med å spørre hva planen er for dagen eller helgen. Hvis han sier at han ikke har noen planer, så gi et tilbud om å gå ut på en date. Send en tekstmelding som sier "Vil du (nevne aktiviteten eller hva er planene dine) med meg?"

  • Ikke vent for lenge med å be henne ut. Du vil definitivt ikke at samtalen skal komme av sporet og gjøre deg for vanskelig eller uventet til å be ham på en date. Du trenger ikke å snakke for lenge når du sender tekstmeldinger til hverandre.
  • Hold samtalen kort og enkel. Bare si noe som: "Er du interessert i å se en film?" eller "Vil du spille bowling i kveld?"
  • Tenk på et konkret sted og tidspunkt hvor du ønsker å møtes. Hvis du bare sa: "Vil du se en film en gang?" da høres du overbevisende ut. Det er viktig å nevne tiden slik at han vet at du er seriøs og har tenkt på alt.
  • Gi ham muligheten til å gjøre noe annet. Kanskje han vil gå på date med deg, men han er en forferdelig bowler, kanskje han vil gå ut å spise middag, men han dro til stedet du foreslo. Gjør det klart at du har en plan, men at du også er åpen for andre aktiviteter.
Spør en jente ut over tekst Trinn 4
Spør en jente ut over tekst Trinn 4

Trinn 4. Svar på svaret hans

Hvis han sier ja, gå deretter over detaljene; bestemme hvor/når du skal møtes og lage reiseplaner om nødvendig. Når du har bestemt deg for en dato, avslutt uformelt samtalen med å si noe sånt som "Flott, vi sees lørdag!" Ikke fortsett å sende for mye tekst etter det, ellers ser du for aggressiv ut. Men hvis han begynner å sende deg en tekstmelding hele tiden, kan du svare på ham også.

  • Sørg for å gi ham beskjed om at du gleder deg til datoen hvis han sier ja. Dette vil få ham til å føle seg spesiell og få ham til å glede seg til datoen også.
  • Hvis han nekter tilbudet ditt, må du la ham få vite at du ikke er skuffet eller fornærmet, og avslutt samtalen. Du må holde hodet høyt og avslutte ting på en god måte.

Metode 2 av 3: Be ham om å være kjæresten din

Spør en jente ut om tekst Trinn 5
Spør en jente ut om tekst Trinn 5

Trinn 1. Kontroller om han er interessert i deg eller ikke når det gjelder romantikk

I de fleste tilfeller bør du be en jente om å være kjæresten din først etter at du har vært på noen date med henne og funnet ut at hun er tiltrukket av deg som mer enn bare en venn. Hvis du er en ung person som er vant til å be jenter om å være kjæresten din før du går på date, så se etter tegn på at han liker deg. For eksempel blir ansiktet rødt når du snakker, eller det faktum at han venter på deg når han kommer hjem fra skolen. Å tenke på om han liker deg eller ikke, kan øke sjansene for å be ham om å være kjæresten din.

  • Hvis du aldri har snakket med ham, ikke kjenner ham godt, eller vet at han allerede har et forhold til en annen mann, så ikke spør ham på en date. Det er fortsatt mange fisk i sjøen!
  • Du trenger ikke å være 100% sikker på om han liker deg eller ikke. Prøv imidlertid å lese kroppsspråket og ordene hans neste gang du er sammen med ham. Vender han seg for å se deg, ser litt nervøs ut i ditt nærvær, eller ser han spent ut når han ser deg? I så fall er dette gode tegn på at han også kan være interessert i deg.
Spør en jente ut over tekst Trinn 6
Spør en jente ut over tekst Trinn 6

Trinn 2. Send en velkomstmelding

Start med å hilse ham som "Hei, du", "Hei, hvordan har du det?" eller "Hvordan var dagen din?". Dette vil bidra til å lette samtalen og forberede ham til å svare på spørsmålene dine. La samtalen gå naturlig. Det er ikke nødvendig å være ekstra smart først eller komme med uttalelser du synes er morsomme. Bedre å være ærlig og holde seg til temaet; han vil bli imponert over tilliten din, hvis du ikke kaster bort for mye tid.

Selv om du kanskje ikke vet hvordan dagen hans er hvert sekund, kan du prøve å sende en melding når han ikke virker for opptatt. For eksempel, hvis du vet at han har en fotballtreningsplan etter skolen, kan du sende ham en melding noen timer etter det

Spør en jente ut over tekst Trinn 7
Spør en jente ut over tekst Trinn 7

Trinn 3. La ham få vite hvordan du føler om ham først

La ham få vite at du liker å tilbringe tid med ham, og kompliment ham med tingene som gjør ham unik, og forklar hvorfor du liker å tilbringe tid med ham så mye. Prøv noe sånt som "Jeg har virkelig likt å tilbringe de siste ukene med deg", eller "Du får meg virkelig til å føle meg spesiell" eller "Jeg har aldri følt det slik før med noen andre." Uansett hva du vil si, vær ærlig og bare si det du virkelig vil si. Kort sagt, du trenger ikke å gå for langt med komplimenter.

  • Vent på svaret hans før du ber ham om å være kjæresten din. Hvordan han reagerer på utsagn som disse, vil hjelpe deg med å avgjøre om han er interessert i et forhold til deg, uten å be ham svare eksplisitt.
  • Se om han svarer. Hvis han sier at han føler det på samme måte som deg, så fortsett og spør om han vil være kjæresten din. Hvis han ikke svarer, eller bare sier "takk" uten å fortelle deg hvordan han har det, så er han sannsynligvis ikke interessert i deg.
  • Ikke dusj ham med komplimenter, for dette kan formidles, men det virker oppriktig og overdreven.
Spør en jente ut over tekst Trinn 8
Spør en jente ut over tekst Trinn 8

Trinn 4. Spør ham om han vil være kjæresten din

Det er flere måter å spørre dette på. Du kan stille et direkte spørsmål ved å si noe som: "Vil du være kjæresten min?" eller "Kan jeg kalle deg kjæresten min?" eller "Vil du være min partner?" Ikke vent for lenge med å stille dette spørsmålet. Jo før du spør, jo raskere går du fremover.

Alternativt kan du stille ham et mer åpent spørsmål, for eksempel "Så, hvor langt tror du dette forholdet vil gå?" eller "Er du åpen for ideen om å ha en kjæreste?" Denne typen åpne spørsmål viser ham at du virkelig bryr deg om hans ønsker og ønsker, og er villig til å inngå kompromisser for å gjøre ham lykkelig. Dette kan redusere trykket, selv om du kanskje ikke får svaret du ønsker

Spør en jente ut over tekst Trinn 9
Spør en jente ut over tekst Trinn 9

Trinn 5. Reager på riktig måte

Hvis han vil være kjæresten din, så er det flott! Det første du kan gjøre er å foreslå en morsom, men enkel aktivitet du kan gjøre sammen. For eksempel, gå til et show, eller gå på bowling, og velg også et tidspunkt og sted å møtes. Dette kan la ham se at du virkelig mener ham og at du har tenkt dypt på forholdet ditt.

Hvis han ikke er interessert, vær så snill og takk for at du tok deg tid til å chatte med deg. Det er best å la alt være i god form, slik at du kan være stolt av din modne reaksjon

Metode 3 av 3: Ta henne med på skoledansen

Spør en jente ut over tekst Trinn 10
Spør en jente ut over tekst Trinn 10

Trinn 1. Kontroller om mulig om han allerede har en dato eller ikke

Hvis han har en kjæreste, kan du anta at han skal på dans med kjæresten sin. Hvis du ikke er sikker på om han har en kjæreste eller ikke, er det ikke noe galt i å spørre ham! Du kan spørre vennene dine om de vet det, eller til og med spørre vennene deres om de allerede har en date. Imidlertid må det innse at avgjørelsen kommer tilbake til ham, så du trenger ikke å bekymre deg.

  • Ikke be en jente om å forlate datoen hvis hun allerede har en. Det er urettferdig overfor andre menn og vil vise hvor stor bekymring du har.
  • Sørg for å spørre henne på forhånd, slik at du har en bedre sjanse til å få svaret du ønsker. Hvis det du snakker om er en ball, bør du minst spørre en måned eller to på forhånd. Hvis det bare er en vanlig dans, er det best å ta det noen uker i forveien for å være trygg.
Spør en jente ut over tekst Trinn 11
Spør en jente ut over tekst Trinn 11

Trinn 2. Send først en kjent kort melding

Start en chat ved å sende en melding som "Hei, hvordan har du det?" eller "Hei, hva gjør du?" Vent til hun svarer før du ber henne ut, og la samtalen flyte naturlig. Hvis han ikke har nummeret ditt, fortell ham hvem du er og hvordan du fikk nummeret hans; Du vil ikke at han skal føle seg ukomfortabel eller ignorere meldingene dine fordi han ikke vet hvem den er fra.

Spør en jente ut over tekst Trinn 12
Spør en jente ut over tekst Trinn 12

Trinn 3. Inviter henne til dans

Du kan gjøre dette enten ved å sende en direkte melding som sier "Vil du gå på dans med meg?" eller spør først om han har noen planer for dansen eller ikke. Hvis den andre personen sier nei, så si noe sånt som: "Jeg vil gjerne at du følger med meg", eller "jeg tror det ville være flott hvis vi gikk sammen."

Hvis du vil, kan du til og med spøke om dansekunnskapene dine eller si noe sånt som hvordan han kan vise deg hvordan du skal rocke dansegulvet. Du trenger ikke å være så alvorlig om dette

Spør en jente ut over tekst Trinn 13
Spør en jente ut over tekst Trinn 13

Trinn 4. Lag de nødvendige planene

Hvis han sier ja, gratulerer! Nå må du avtale tid og sted for å møtes, bli enige om klær, om nødvendig, og bestemme transporten - den vanskeligste delen er gjort nå, og nå kan du bare slappe av og nyte.

  • La ham få vite at du er spent på å gå på date med ham, og tenk at denne datoen kommer til å bli en flott tid. Dette vil få ham til å føle seg spesiell og vente på å kunne gå med deg.
  • Hvis han sier nei, eller allerede har planer, så gi ham beskjed om at det ikke er noen skuffelser, og avslutt samtalen. Prøv å være rolig og si noe som "Det er greit, ha det gøy."

Anbefalt: