3 måter å overtale foreldrene dine til å skaffe hund

Innholdsfortegnelse:

3 måter å overtale foreldrene dine til å skaffe hund
3 måter å overtale foreldrene dine til å skaffe hund

Video: 3 måter å overtale foreldrene dine til å skaffe hund

Video: 3 måter å overtale foreldrene dine til å skaffe hund
Video: Спасение новорожденного котенка. Полная версия (English subtitles) / SANI vlog 2024, Kan
Anonim

Du kan føle deg klar til å oppdra en hund, men noen ganger kan det være vanskelig å få foreldrenes godkjenning. For å overtale foreldre til å skaffe seg en hund, begynn med å påpeke fordelene ved å eie en hund, for eksempel selskap og kjærlighet. Vis deretter din modenhet og ansvarsfølelse ved å delta i rengjøring av huset. Vis at du er klar til å oppdra en hund ved å begynne å tenke på hva som skal til for å oppdra en.

Steg

Metode 1 av 3: Øk ønsket om å ha et nytt kjæledyr

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 1
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 1

Trinn 1. Nevn hunder som "familie" kjæledyr

Fortell foreldrene dine at det å eie en hund gir deg lyst til å være mer hjemme, noe som betyr mer tid med familien din. Si at det å ha hund vil være morsomt for alle i huset: Du kan gå til parken sammen, eller grille på gården mens du leker Frisbee med hunden.

Be dem tenke seg å spise middag med en kjæledyrhund, eller se en film som en familie mens hunden ligger på fanget

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 2
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 2

Trinn 2. Si at det å ha hund vil få deg mer ut av huset

Er foreldrene dine opprørt over at du fortsetter å spille video- eller dataspill? Forteller de deg alltid å gå ut og gjøre aktiviteter utenfor huset? Si i så fall at det å ha hund vil tillate deg å tilbringe mer tid i parken, sole deg og fysisk aktivitet i stedet for å henge på telefonen eller spise hurtigmat.

Si at det å ha hund vil hjelpe deg å unnslippe fristelsene til elektroniske enheter og ha en sunn ungdom med din furrige venn

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 3
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 3

Trinn 3. Vis at det å eie en hund kan forbedre din mentale helse

Å eie en hund har terapeutiske egenskaper, og folk som eier hunder pleier å være lykkeligere og leve lenger. Hunder kan fortelle når eieren deres er trist og prøve å muntre deg når de er stresset. Hunder er intuitive dyr som vet nøyaktig hvordan de skal underholde sine herrer. Hvis foreldrene dine sjelden er hjemme på grunn av travelt arbeid, kan du si at det å ha hund hjemme ikke bare vil roe alle ned, men også holde deg med selskap når ingen andre er hjemme.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 4
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 4

Trinn 4. Si at hunden vil gjøre huset tryggere

Hunden er beskytter av flokken, og vil handle for å ivareta sikkerheten til alle han anser som familie. Du vil føle deg tryggere hjemme hvis du har en hund med deg. Med nøye opplæring kan hunder lære hvem som får komme inn i huset.

Tyver vil ikke bryte seg inn i et hus som ser skjermet ut av en hund. Vis at hunden din, når den er trent, ikke bare vil være din livslange følgesvenn, men også din beskytter. Hvis du er gammel nok til å reise på en ledsaget tur, kan du si at du vil føle deg tryggere hvis du har en hund som følger deg

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 5
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 5

Trinn 5. Forklar at det å ha hund lærer ansvarsfølelse

Selv om du trenger å vise foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å oppdra en hund, må du også si at det å eie en hund vil gjøre deg til en mer ansvarlig og forsiktig person. Her er hvorfor:

  • Å ha hund lærer deg å følge en rutine. Du må mate, gå og leke med hunden etter en bestemt tidsplan.
  • Å ha en hund vil holde deg fra å holde sent oppe, slik at du kan stå opp tidlig og ta hunden din en tur. Si farvel til å spille spill hele natten til morgenen.
  • Å oppdra en hund vil lære deg verdiene av ansvar overfor andre skapninger.
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 6
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 6

Trinn 6. Oppgi hunderasen du ønsker

Gjør litt research for å finne ut hvilken hunderase du vil ha, og hvorfor. Enten du vil ha en liten hunderase, for eksempel en miniatyrschnauzer, eller en stor hund som en Labrador, forklar hvorfor du vil ha en bestemt rase. Dette viser at du er seriøs med å ta deg tid og krefter til å oppdra en hund. Når du diskuterer hunderasen du vil ha med foreldrene dine, bør du også:

  • Forteller fordelene og egenskapene til visse hunderaser. Er rasen lett å trene, veldig lojal eller veldig søt?
  • Forklar hva som er best for å trene denne hunderasen. Vis at du vet hva som må gjøres for å trene hunden din til å kaste og lære grunnleggende kommandoer som "sitt" og "hold kjeft".
  • Vis bilder av hunder eller hunderaser. Å vise et bilde av hunden du vil ha, vil hjelpe foreldren til å føle seg mer sympatisk. Hvem kan motstå fristelsen til søte hundebilder?

Metode 2 av 3: Å vise en ansvarsfølelse

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 7
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 7

Trinn 1. Sørg for at du er klar til å klappe hunden

Det er lett å ville skaffe seg hund, spesielt etter å ha sett en god hundefilm. Imidlertid er virkeligheten ikke så lett. Selv om du vil ha en hund, er du sikker på at du er klar til å legge ned all den tid, penger og krefter det krever? Vil du gi opp litt sosial tid å tilbringe med hunden din?

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 8
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 8

Trinn 2. Finn måter å hjelpe med kostnadene ved å oppdra en hund

Kostnaden for å holde hund kan være dyr fordi du må kjøpe mat, stell, dyretjenester og leker. Tenk på måter du kan hjelpe med å lette byrden for foreldre når det gjelder å oppdra en hund. Deretter tilbyr du å betale for hele eller deler av kostnaden for å holde hunden. Du må holde dette løftet, så sørg for at ideen om å få pengene du har er realistisk nok.

Du kan tilby å jobbe underlige jobber rundt i huset, levere aviser eller bruke sparepengene dine eller bursdagsgavepenger for å dekke kostnadene ved å kjøpe hund

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 9
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 9

Trinn 3. Delta i å fullføre lekser

Hvis du vil vise at du kan gjøre en flott hundeeier, må du sørge for at du kan gjøre det grunnleggende, for eksempel å lage sengen, holde rommet rent, vaske oppvasken og gjøre alt annet som er nødvendig. Deretter kan du gå opp og gjøre mer husarbeid, lage middag, klippe plenen, vaske og kanskje lage kaffe når foreldrene ser ut til å trenge det, eller gjøre noe som går utover det som forventes av deg.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 10
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 10

Trinn 4. Forbedre skolekarakterer

Hvis du vil at foreldrene dine skal føle at du kan håndtere det ekstra ansvaret for å ha hund, må du sørge for å holde skolekarakterene høye mens du fortsetter å overtale foreldrene dine. Hvis du kan, kan du prøve å forbedre prestasjonene dine på skolen for å vise foreldrene dine at du jobber hardt og er villig til å gjøre alt for å få en kjæledyrhund.

Hvis du bestemmer deg for å gi et muntlig løfte til foreldrene dine, vær spesifikk. Du kan si: "Jeg kommer til å fortsette å få A i matematikk", eller "jeg kommer til å fortsette å få A på alle vitenskapelige testene mine."

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 11
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 11

Trinn 5. Vis at du kan ta vare på kjæledyr

Be foreldrene dine om å gi deg noe å ta vare på en stund. Dette kan være et egg (ikke bryt det!), En pose med mel, en plante eller til og med en hamster. Gjennomgå denne prøveperioden godt for å vise at du er seriøs med å oppdra en hund. Så dumt det høres ut, må du ta det veldig seriøst.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 12
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 12

Trinn 6. Gjør en prøvekjøring

Hvis du har en venn som trenger noen som kan ta vare på hunden sin i noen dager, kan du tilby hjelp. Behandle hunden din godt i noen dager for å vise foreldrene dine at du er klar til å ha en hund. De vil også se hvor glad du er for å leke med disse søte dyrene.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 13
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 13

Trinn 7. Gi foreldrene dine tid til å tenke

Husk, ikke be om det hver dag fordi det bare vil irritere dem. Hvis foreldrene dine nekter, fortsett å vise modenhet, vær flittig med å hjelpe hjemme, og av og til ta opp hunden din slik at dine ønsker er innebygd i tankene deres. Å være tålmodig vil også vise at du er engasjert og villig til å vente.

Metode 3 av 3: Å håndtere foreldres bekymringer

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 14
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 14

Trinn 1. Angi at du vil ta hunden en tur

Foreldrene dine kan være bekymret for at når du får en hund, kommer du til å kjede deg, og de må ta vare på kjæledyret ditt. Si at du har valgt den beste tiden for en tur og lover å ta ham en tur hver dag; hvis du har søsken, vis at du vil dele arbeidet. For å bevise det kan du til og med gå en tur på egen hånd i henhold til en bestemt tidsplan hvis du har en hund.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 15
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 15

Trinn 2. Forsikre foreldrene om at hunden ikke vil skade huset

Foreldre kan bekymre seg for at hunden vil skade favorittmøblene sine, skitne huset og falle ut over hele rommet. Din jobb er å sørge for at disse tingene ikke skjer. Når du diskuterer foreldres bekymringer, si:

  • Si at du kommer til å kjøpe masse tyggeleker for hunden å bite i, slik at den ikke bite i møblene. Pluss at du skal beskytte og dekke viktige kabler, noe som til slutt bare vil gjøre dem ryddigere.
  • Forklar hvordan du vil forhindre at hunden din søppel i huset. Du kan si at du vil rense hundens poter i garasjen eller terrassen før hunden kommer tilbake i huset.
  • Forklar hvordan du vil forhindre at hunden din feller for mye hår. Hundens hår vil falle ut, men du kan forklare at du vil lage en tidsplan for rengjøring.
  • Si at du planlegger å bade hunden din ukentlig, eller rengjør den så ofte som nødvendig, avhengig av rasen.
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 16
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 16

Trinn 3. Lag et spis- og drikkediagram

Nye hunder må spise minst en gang, men vanligvis to ganger om dagen. Gjør noen undersøkelser for å finne ut om du trenger å gi hunden din våt, tørr eller kombinert mat. Velg mat som er næringsrik, men også i henhold til innholdet i lommen. Deretter tegner du et diagram som viser hundens fôringsplan, og hvor mange porsjoner det er. Du kan også estimere kostnaden for fôring av hund over tid.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 17
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 17

Trinn 4. Vurder tarmøvelser

Hvis du planlegger å ha en voksen hund, kan det hende at han allerede er utdannet. Imidlertid er det annerledes med valper eller unghunder. Vær forberedt på å snakke med foreldrene dine om hvordan du ikke bare skal plukke opp hundebukk, men også rengjøre og skifte tisseunderlag hjemme.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 18
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 18

Trinn 5. Gi en liste med anbefalinger

Vis at du vil kunne dekke hundens medisinske utgifter. Gjør undersøkelser på forhånd og finn den beste veterinæren i nærheten av hjemmet ditt. Be en venn om en henvisning, eller slå opp det selv. Prøv å finne en veterinær innen gangavstand, slik at du ikke trenger å kjøre til klinikken. Vis foreldrene dine at du har gjort undersøkelsen din og kan ta vare på dette kjæledyret.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 19
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 19

Trinn 6. Planlegg ferier og andre utendørsaktiviteter

Vis at du har planer for hunden din når du er på reise og må være hjemmefra i noen dager. Moren din kan spørre: "Hva skal du gjøre når vi går ut i noen dager?" Ikke bli overrasket og gjør noen undersøkelser på forhånd. Finn en barnehage i nærheten av hjemmet ditt, der du kan la kjæledyret ditt, eller finn en nær venn eller nabo som vil ta vare på hunden din en stund.

Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 20
Overtale foreldrene dine til å få en hund Trinn 20

Trinn 7. Vær villig til å vente

Vis at du ikke kommer til å kjede deg med hunden. Foreldre kan være bekymret for at når du får en hund, slutter du å ta vare på den etter noen uker. For å dempe disse foreldrenes bekymringer fra starten, si at du er villig til å vente noen måneder og fortsette å snakke om å få en hund til å vise at ønsket ditt ikke er en midlertidig fase; Du er veldig opptatt av å få en kjæledyrhund som er villig til å vente med å vise hvor mye engasjement du har.

Tips

  • Se etter hunden fra nærmeste ly. Hunder er vanligvis billigere her enn fra oppdrettere eller dyrebutikker, og du hjelper hunder som trenger et nytt hjem.
  • Vurder å få informasjon om hundetrening i byen for å inkludere ting du kan vise foreldre. Foreldrene dine vil sette pris på at du ikke bare vil skaffe deg hund, men også vil trene den slik at den oppfører seg godt.
  • Mens du venter på foreldrenes godkjenning, finner du et hundehus i nærheten og melder deg frivillig der for å hjelpe hunden, eller finn et hjem som trenger hjelp til å ta vare på hunden.
  • Gjør noen undersøkelser om hundehytter og vær tilgjengelig hvis foreldre vil ha en annen rase eller fra et annet ly.
  • Frivillig på et dyrehjem for å vise at du vil ta vare på hunden. Gjør det regelmessig (f.eks. En gang i uken) for å vise at du er pålitelig.
  • Foreldre har vanligvis grunner til å nekte dine ønsker. Så, hør på forklaringen deres! Be dem angi alle årsakene til at du nekter å ha hund, og prøv deretter å finne en god løsning på hvert problem som tas opp.
  • Ta ansvar! Ta vare på søsteren din! Vask oppvasken! Ta vare på ditt lille kjæledyr! Gjør leksene dine og la foreldrene passe på deg! De vil bli imponert hvis du plutselig er veldig hjelpsom hjemme.
  • Vær tålmodig! Foreldrene dine trenger tid til å tenke på beslutningen om å skaffe hund. Å eie en hund er et stort ansvar. Ikke vær for påtrengende.
  • Vis din ansvarsfølelse ved å fullføre lekser eller frivillig for å hjelpe deg hjemme.
  • Hvis du allerede har en hund, kan du bruke den til å vise at du er ansvarlig nok til å oppdra en ny hund.
  • Hvis du ikke har venner, vil hunder hindre deg i å være ensom.
  • Gjør så mange løpsrelaterte stigerør som du ønsker. Prøv å velge en rase som alle i husstanden vil like.

Advarsel

  • Sørg for at du er villig til å ta vare på hunden og er ansvarlig for å være en god arbeidsgiver.
  • Hvis en person er allergisk mot hunder eller pelsen deres, ikke undervurder dette problemet. Se etter hunder som er allergivennlige (for eksempel pudler) og kan betale mer for hele rasen.

Anbefalt: