Hvordan pierce dine egne lepper: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan pierce dine egne lepper: 10 trinn (med bilder)
Hvordan pierce dine egne lepper: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan pierce dine egne lepper: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan pierce dine egne lepper: 10 trinn (med bilder)
Video: How to recognise, manage and treat an infected ear piercing | Doctor O'Donovan explains... 2024, April
Anonim

Å få hull i deg er billig og enkelt, men det kan være veldig farlig hvis du ikke vet hva du gjør. Selv om profesjonell hjelp alltid anbefales, vil visse steder være tryggere å få hull i deg enn andre; Lepper er en av dem. Hvis du vil få hull i dine egne lepper, må du passe på at du får riktig utstyr, følger de riktige metodene og holder alt sterilt.

Steg

Pierce Your Own Lip Trinn 1
Pierce Your Own Lip Trinn 1

Trinn 1. Bruk riktig utstyr

Vanligvis gjøres denne piercing med en profesjonell piercingnål. Synåler brukes til stoff og IKKE til huden din!

Pierce Your Own Lip Trinn 2
Pierce Your Own Lip Trinn 2

Trinn 2. Rengjør nålen

Dette er den viktige delen. Du vet ikke hvor nålen kom fra. Hvis du har en pakke med profesjonelle nåler, er de sannsynligvis trygt rengjort i en rengjøringsmaskin, så ikke bekymre deg.

Sørg for å rengjøre smykkene dine også. Selv om smykkene er nøye utformet, kan det ikke skade å være for forsiktig

Pierce Your Own Lip Trinn 3
Pierce Your Own Lip Trinn 3

Trinn 3. Gjør deg klar til å få hull i leppene:

Tørk dine indre lepper med et tørt vev eller en klut slik at spytten ikke fester seg til din piercing hånd. Merk først plasseringen av piercing slik at du vet hvor du skal stikke nålen. Sørg deretter for at piercingen din er veldig ren; ikke i den nedslitte vasken. Klargjør redskapene dine og legg dem på rene tørkepapir. Ikke utsett utstyret ditt for bakterier.

Pierce Your Own Lip Trinn 4
Pierce Your Own Lip Trinn 4

Trinn 4. Ta på deg rene gummihansker

Når du har tatt på deg gummihanskene, må du passe på at du ikke berører noe annet enn nålen og tangen.

Pierce Your Own Lip Trinn 5
Pierce Your Own Lip Trinn 5

Trinn 5. Start fra innsiden av leppene dine:

piercing muskelen på innsiden av munnen din vil være mye lettere enn å piercing huden først for å trenge inn i muskellaget. Når du piercerer utenfra, vil det gjøre mer vondt, fordi din ytre hud vil føle det. På den annen side vil det ikke gjøre så vondt hvis du stikker det fra innsiden, selv om det ærlig talt vil bli vanskeligere å gjøre. Hold området der du er klar til å pierce og pierce det første muskelaget med en nål. Sørg for at du når halvveis på leppene i den første sømmen, for å komme forbi muskellaget på innsiden og bare holde deg til huden på utsiden, noe som blir lettere å gjøre. Sørg også for at dette er stedet der du vil ha piercing og forberede piercing i riktig vinkel. I stedet for å tvinge nålen til å trenge gjennom leppene dine, skyv leppene mot nålen. Dette vil redusere smerten og få prosessen til å gå smidigere. En annen måte er å plassere fingeren bak leppen, hvor nålen kommer ut, og deretter skyve leppen. Dette vil gjøre det tynnere og lettere å se gjennom. En annen grunn til at det er nyttig å ha en pinsett, er at de ikke bare gir et godt grep, men de kan også redusere smerter og gjøre piercing lettere.

Pierce Your Own Lip Trinn 6
Pierce Your Own Lip Trinn 6

Trinn 6. Fortsett:

For profesjonelle nåler, sett inn smykkene dine på spissen og fjern nålen ved å trekke smykket gjennom hullet i leppen. Ferdig!

Pierce Your Own Lip Trinn 7
Pierce Your Own Lip Trinn 7

Trinn 7. Gå og flaunt leppepiercingene dine til vennene dine

Men ikke stopp der! Sørg for at du rengjør det og ikke fjern smykkene med mindre du må, for eksempel: foreldrene dine tvinger deg, jobben din krever deg, skolen din krever deg. Ikke fjern, da fjerning lett kan føre til infeksjon. En flott, effektiv og enkel måte å få piercing til å gro ordentlig på er å bruke en saltvannsløsning. Du trenger bare 220 gram destillert vann med en teskje ikke-jodisert salt. Ikke rør piercing med mindre du rengjør den. Bruk en alkoholfri munnvann og unngå krydret mat for å hjelpe helbredelsesprosessen. La piercing helbrede over tid. Noen mennesker tar lengre tid enn andre.

Pierce Your Own Lip Trinn 8
Pierce Your Own Lip Trinn 8

Trinn 8. Innen tre uker vil det være en klump på din nye piercing

Det er flott, og det viser at leppene dine helbreder skikkelig. Vær forsiktig hvis det er en gul eller grønn væske. Denne utslippet er vanligvis et tegn på infeksjon, og hvis du opplever det, ikke ta av smykkene dine, da det vil fange infeksjonen i huden. Du bør gå til en piercer og søke profesjonell hjelp. Du kan merke en klump den første dagen eller to etter at du har fått piercing, men hvis det varer lenger, kan det bety at du har en infeksjon. Så igjen, hold det rent! Unngå å drikke alkohol, røyking og svømming i noen uker til noen måneder etter at du har fått piercing. Legetiden er vanligvis 2 måneder, men vanligvis en og en halv måned.

Pierce Your Own Lip Trinn 9
Pierce Your Own Lip Trinn 9

Trinn 9. Ferdig

Pierce Your Own Lip Trinn 10
Pierce Your Own Lip Trinn 10

Trinn 10.

Tips

  • IKKE BRUK IS! Isen vil bare stive musklene dine og gjøre det mer smertefullt og vanskelig for nålen å trenge inn. Leppene dine skal være varme slik at nålen lettere kan trenge inn.
  • "" Sikkerhet må alltid komme først "". I dette tilfellet vil du planlegge hvordan du skal stikke hull på deg selv med riktig utstyr. Bruk aldri usterile nåler eller pins eller hullpistoler. Disse verktøyene, om ikke sterile, vil være fulle av bakterier og vil mest sannsynlig infisere piercing.
  • Bruk et sterkt lys på huden din for å se om det er noe som kan få deg til å blø, eller se i munnen din for å se venene dine.
  • Munnvann kan være skadelig for piercing. Så, hvis du vil bruke den, bland den med vann.
  • Å rengjøre piercing etter å ha spist er en god måte å unngå infeksjon.
  • Mens mange av de gamle og tradisjonelle piercinger (nese, leppe, øre, etc.) er trygge å gjøre, må du fortsatt være forsiktig! Leppepiercing er mindre utsatt for infeksjon fordi enzymer i munnen din kan hjelpe, men det betyr ikke at leppene er fri for infeksjon.
  • Du bør bruke titan, niob eller kirurgisk jern som base for piercing. Plast har porer og kan la infeksjon vokse. Sørg for at diameteren på smykkene dine er stor nok til å gi plass til hevelse.
  • Unngå å ha ubeskyttet oralsex (hos menn eller kvinner) til leppepiercing er grodd. Piercinger kan skape sår, og hvis de utsettes for væske, kan du sette deg i fare for alvorlige seksuelt overførbare sykdommer.
  • Når du prøver å skjule piercing, må du dekke den med tape hvis du bruker pigger.
  • Hvis du brukte pigger i stedet for labrets først, må du bytte dem ut. Gjør dette imidlertid bare hvis du har det vondt. La den stå i noen dager før du bytter til en labret hvis du ikke stikker den med pigger.
  • Ikke bytt smykker før piercing er helt helbredet. Dette kan irritere såret og føre til infeksjon.
  • Ikke bruk en Q-Tip, bomullspinne eller klut til å rengjøre hud og hull. Dette kan etterlate stoff eller partikler som kan komme inn i piercing og forårsake infeksjon.
  • Når du rengjør, bruk en g-spiss og dypp den i sprit, trykk deretter med tungen og rengjør piggene med en steril spiss.
  • Ikke gjør dette hvis du er ung og foreldrene dine ikke vet om det. Vær også forsiktig så du ikke punkterer venene!

Advarsel

  • Blod skal knapt komme ut. Hvis du blør voldsomt, er det sannsynligvis noe galt. Søk alvorlig hjelp umiddelbart hvis det oppstår alvorlig blødning! Du kan også ha punktert et blodkar. Søk medisinsk hjelp hvis det er skummelt.
  • Bruk aldri mikrobølgeovnen til å sterilisere nåler/smykker, da de er laget av metall.
  • Det ville være bedre hvis dette er gjort av en ekspert, hvis du har råd til eksperten.
  • Hvis du er infisert, "ikke" åpne piercing. Hvis du gjør dette, kan såret ditt gro, men infeksjonen er fanget inne i kroppen din. I stedet for å gå denne veien, besøk en lege umiddelbart.
  • Igjen, dette er ditt "personlige" ansvar. Gjør dette hvis du virkelig vil at leppene dine skal bli hullet, og ikke skjul dem for foreldrene dine. Til slutt vil de finne ut.
  • Ikke forvent at det skal gå like jevnt og raskt som om det var gjort av en profesjonell piercer. Siden du gjør det selv, må du ta det sakte og forsiktig. Det vil også gjøre vondt.
  • "Aldri" la vennen din pierce deg. Det er bedre å gjøre det selv, så du vet hva som føles riktig, kan gjøre det i ditt eget tempo, etc. Hvis noe går galt, kan vennen din ha store problemer - og ikke bare foreldrene dine (spesielt hvis du er tenåring).

Hva du trenger =

steril perforert nål

Øredobber

Utstyr for rengjøring

Gummihansker

Ren klut

Alkohol og blekemiddel (sterilisator)

Oragel stoff

Kokende vann (del av sterilisatoren)

Anbefalt: