3 måter å kjøpe noe uten foreldretillatelse

Innholdsfortegnelse:

3 måter å kjøpe noe uten foreldretillatelse
3 måter å kjøpe noe uten foreldretillatelse

Video: 3 måter å kjøpe noe uten foreldretillatelse

Video: 3 måter å kjøpe noe uten foreldretillatelse
Video: TJENT $ 7895 $ ? LAGER BILDER GRATIS (INGEN BETALING KREVET) Tjen penger online over hele verde... 2024, Kan
Anonim

Vil du ha noe som foreldrene dine misliker, eller nøler du med å be foreldrene dine om noe i visshet om at de vil nekte? Selv om du har dine egne penger, er det noen ting som foreldre er forbudt å kjøpe. Lær hvordan du kjøper tingene du vil ha i nettbutikker eller uformelle butikker, og hvordan du skjuler dem for foreldrene dine.

Steg

Metode 1 av 3: Kjøpe varer i butikken

Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 1
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 1

Trinn 1. Spar penger

Se etter prisen på varen du vil ha i nettbutikker eller vanlige butikker. Spar penger tjent med en månedlig tildeling eller deltidsjobb for å betale for det selv.

  • Husk at skatter vanligvis legges til når du kjøper en vare, så den totale kostnaden vil være litt mer enn den opprinnelige prisen.
  • Hvis du ikke finner pengene selv, kan du be en venn eller slektning om å gi eller låne ut litt penger. Imidlertid vil de sannsynligvis ikke gi penger uten å be om noe i retur. Du kan også prøve å klippe naboens lange plen, rydde snø om vinteren eller barnevakt for ekstra penger.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 2
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 2

Trinn 2. Gå til butikken

Spør en venn, et eldre søsken eller en annen som kan kjøre deg til destinasjonsbutikken. Sørg for at personen er pålitelig. Hvis du ikke får lov til å gå ut, ikke forlat huset. Unngå å bruke online transport fordi du ikke vet om sjåføren som kommer ikke er en dårlig person.

  • Hvis du vil ta buss eller tog, sjekk ruten og finn ut den raskeste måten å komme deg til destinasjonen. Google Maps er en god måte å gjøre dette på.
  • Sørg for at du har en historie som er fornuftig hvis foreldrene dine spør deg hvorfor du er sen, for eksempel “Jeg savnet bussen og neste buss tok for lang tid. Jeg sovnet også på toget!” Hvis det er en oppfølgingseksamen på skolen og du ikke trenger å ta den, kan du gå på eksamensdagen.
  • Sørg for at du har nok penger!

    Foreldrene dine vil være mistenksom hvis du kommer sent hjem to dager på rad.

  • Hvis du vil kjøpe en ettertraktet vare etter skolen, må du gå så snart som mulig, kjøpe varen og skynde deg hjem for å unngå mistanke.
  • Hvis du kan reise alene: kom hjem fra skolen med en venn som kan kjøre bil eller et eldre søsken som kan hente deg. Så mye som mulig, ikke lyv for foreldrene dine om dine mål. Hvis den aktuelle butikken er nær nok, ta en sykkel eller bare gå dit, spesielt hvis det ikke er noen i nærheten som kan kjøre deg eller du ikke vil at andre skal vite om hva du kjøper.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 3
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 3

Trinn 3. Kjøp det du vil

Kjøp ønsket vare fra butikken med kontanter eller et handlekort, hvis tilgjengelig.

  • Ikke betal for noe med debet- eller kredittkort, spesielt hvis kortet bruker foreldrenes konto fordi kjøpet vil vises på regningen og kontoudskriften.
  • Husk at det er en aldersgrense på visse varer, og butikkinnehaveren kan be om ID før du lar deg kjøpe dem. For eksempel må du vise at du er over 17 år for å kjøpe en M-klassifisert spillkassett (voksen), og du må være minst 21 år for å kjøpe alkohol. Hvis du ikke er gammel nok til å kjøpe det du vil, kan du be en eldre person kjøpe det med pengene dine.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 4
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 4

Trinn 4. Legg varen i posen

Skjul de kjøpte elementene i sekken eller posen du vanligvis bærer, slik at du kan ta dem med hjem uten å gjøre foreldrene dine mistenksomme.

  • Kast shoppingposer eller andre bevis som du ikke trenger.
  • Hvis varen du kjøper er så stor eller klumpete at den ikke kan gjemmes i vesken, må du sørge for å ha en venn som kan hjelpe deg med å bære den. Ta det med deg når foreldrene dine ikke er hjemme, så de ikke ser det.

Metode 2 av 3: Kjøpe varer på nettet

Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 5
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 5

Trinn 1. Kjøp et handlekort (gavekort)

Kjøp et handlekort fra en nettbutikk som selger varen du leter etter. Du kan finne forskjellige typer handlekort på kjøpesenteret eller i butikken du vil besøke. De fleste handlekort kan brukes til online kjøp.

  • Hvis du ikke kan kjøpe et handlekort for en bestemt nettbutikk som selger drømmevarene dine, kan du kjøpe et Visa-handlekort eller lignende brukskredittkort som kan brukes hvor som helst. Du kan også prøve å bruke et Amazon -handlekort for å kjøpe alt fra Amazon.com.
  • Husk at når du bestiller varer på nettet, vil det bli lagt til avgifter, frakt og ekspedisjonsgebyrer til totalprisen, så du må betale litt mer enn varens salgspris. Hvis du vil unngå ekstra kostnader for frakt og håndtering, kan du kjøpe varen direkte i butikken. Vær imidlertid oppmerksom på at noen nettsteder som Amazon og Best Buy frafaller frakt- og håndteringsgebyrer for visse varer. Så sjekk først forsendelses- og håndteringspolicyene for varen før du kjøper den på nettstedet.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 6
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 6

Trinn 2. Skriv inn nødvendig informasjon for å legge inn en bestilling

Besøk varen du leter etter i nettbutikken, og skriv inn all informasjonen du ber om før du kjøper, inkludert navn og adresse. Skriv inn koden på handlekortet når du blir bedt om å angi en betalingsmåte. Ikke bruk debet- eller kredittkortet som foreldrene dine brukte til å betale for online bestillinger, da disse kjøpene vil vises på kortets transaksjonsrapport.

  • Sørg for at du bruker en e -postadresse som bare du har tilgang til for å få bekreftelses -e -poster og oppdateringer fra selgeren.
  • Unngå å sende varer gjennom forsendelsestjenester som ber deg signere når du mottar dem. Velg vanlig frakt, for eksempel post, hvis du kan.
  • Vurder å be en venn om tillatelse til å få pakken din levert hjem, så foreldrene dine ikke ser den. Hvis du bruker denne metoden, angir du personens navn og adresse når du legger inn bestillingen, men behold din personlige e -postadresse.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 7
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 7

Trinn 3. Spor forsendelser med jevne mellomrom

Gå tilbake til nettstedet der du kjøpte, eller sjekk bekreftelses -e -posten som ble sendt med "spor pakken din" eller noe sånt. Følg med på pakkene dine på denne måten for å vite når de kommer hjem til deg eller til en venns hus.

Hvis det ikke er noe alternativ for å spore pakken, må du ta hensyn til den estimerte leveringstiden som er tilgjengelig i nettbutikken. Vær oppmerksom på om de sender en e-post om varene som har blitt sendt sammen med estimert leveringstid, for eksempel innen 7-10 dager, eller i henhold til tidsintervallet angitt i e-posten

Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 8
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 8

Trinn 4. Sjekk postkassen regelmessig

Prøv å merke av i boksen foran foreldrene dine den dagen pakken kommer. Når du får den, legg pakken i ryggsekken eller en annen veske du vanligvis bruker, og ta den med til rommet ditt.

  • Vær oppmerksom på ankomsttiden for pakken hver dag, slik at du kan vente foran huset eller sjekke postboksen på det tidspunktet. Du kan til og med spørre pakkens beliggenhet til leveringspersonen som passerer foran huset.
  • Hvis pakken vanligvis blir sendt mens du er på skolen eller gjør noe annet, må du kanskje sende den til adressen til en venn eller en annen klarert person og hente den selv.

Metode 3 av 3: Skjule kjøp

Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 9
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 9

Trinn 1. Skjul hjemme

Finn et godt sted å skjule de kjøpte varene dine og ta dem ut når foreldrene dine ikke er hjemme eller ikke tar hensyn. Se etter steder med små åpninger, for eksempel under møbler.

  • Vær forsiktig og ikke velg steder der foreldre kan gå for å rengjøre, hente skitne klær eller av andre årsaker, for eksempel garderober, skuffer eller andre lagringsområder.
  • Hvis varen du kjøpte er for stor eller vanskelig å skjule, bør du vurdere å ha den hjemme hos en pålitelig venn og bruke den der, eller flytte den forsiktig hjem til deg når det er mulig.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 10
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 10

Trinn 2. Skjul kjøpsbevis

Skjul kjøpsbevis eller andre bevis, slik at foreldrene dine ikke finner det, og spør om det.

  • Du må fortsatt beholde kjøps- og emballasjebevis i tilfelle varen må returneres eller byttes.
  • Hvis du bestiller det online, må du beholde kjøpsbeviset som følger med produktet, men kast forsendelsesemballasjen når foreldrene dine ikke ser. Å kaste det i søpla på skolen eller på et offentlig sted er mye tryggere enn hjemme.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 11
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 11

Trinn 3. Fjern søkeloggen

Hvis du kjøper en vare på nettet eller søker på internett før eller etter at du har kjøpt den, må du slette søkeloggen din, spesielt hvis du bruker en datamaskin som foreldrene dine bruker ofte.

Åpne innstillingene i historikkolonnen eller nettleseren du bruker, og fjern deretter all nylig historikk eller besøkte nettsteder. Du kan også velge og slette historien du vil skjule for foreldrene dine

Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 12
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 12

Trinn 4. Bruk tingene dine diskret

Ta varen ut av gjemmestedet når foreldrene dine ikke er hjemme eller ikke kan fange deg. Du kan også bruke den hjemme hos en venn eller på skolen.

Sørg for at du beholder varen i en ryggsekk eller en lukket beholder når du flytter den fra et sted til et annet

Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 13
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 13

Trinn 5. Si at objektet er en gave til foreldrene

Hvis foreldrene dine finner en vare du har kjøpt og mistenker opprinnelsen, men du ikke vil innrømme det, si at det er en gave fra et program eller en annen konkurranse, for eksempel å samle flaskehett eller finne en gavekode på et drikkevare.

  • Du må kanskje utarbeide en samling flaskehett eller andre bevis for å vise at du faktisk deltok i konkurransen.
  • Du kan også fortelle at varen er en gave fra en venn eller klassekamerat.
  • Husk at det ikke er en god idé å lyve for foreldrene dine. Så unngå dette trinnet og ikke komme med unnskyldninger. Hvis en forelder spør om et kjøp, er det beste alternativet å snakke ærlig om varens opprinnelse.
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 14
Kjøp noe uten foreldrenes tillatelse Trinn 14

Trinn 6. Bekreft varen du kjøpte

Du kan bestemme deg for å godkjenne kjøp til foreldre. Tenk på at de kan være sinte hvis de finner ut sannheten, men å skjule den er ubrukelig fordi den til slutt vil bli funnet ut.

  • Hvis du har bedt foreldrene dine om lov til å kjøpe noe, og de nekter, kan du si "Hei, jeg vet at dere sa at jeg ikke skulle kjøpe dette, men jeg kjøpte det for mine egne penger. Beklager at jeg kjøpte den i hemmelighet, men jeg vil være ærlig på dette tidspunktet og vil ikke skjule det."
  • Hvis du ikke tidligere har spurt foreldrenes tillatelse, kan du tilfeldigvis nevne kjøpet for foreldrene dine og håpe at de ikke har noe imot det hvis du er gammel nok til å eie varen og kjøpe den for dine egne penger.

Tips

  • Noen nettsteder gir deg muligheten til å hente pakken selv på nærmeste postkontor. Bare ta med bevis på identitet når du vil hente den.
  • Fjern også historien til denne artikkelen fra nettleseren din, slik at foreldrene dine ikke vet det.
  • Dette er en flott måte å kjøpe gaver til foreldrene dine, ikke bare til deg selv!
  • Hvis du bor sammen med begge foreldrene dine og ønsker å gi en av dem en gave, kan du be den andre foreldren overraske deg!
  • Ikke bruk andres kredittkort.
  • Du kan kjøpe tingene dine og tro at det er en gave til dem. Du kan imidlertid ikke bruke denne unnskyldningen til å kjøpe ulovlige ting, som alkohol eller narkotika.
  • Hvis du og din voksne partner ikke vil ta risikoen (logisk sett er dette usannsynlig), ikke kjøp alkohol eller narkotika som kan forårsake juridiske problemer, og vent til du er myndig før du bruker disse produktene.
  • Hvis du gjør et online kjøp og er bekymret for at foreldrene dine vil se kjøpshistorikken din eller fange en pakke som har kommet, kan du be en venn om å kjøpe den for deg og få den ettertraktede varen levert hjem til deg. Han kan deretter levere pakken til deg på skolen, eller du kan gå til en venns hus for å hente den selv.

Anbefalt: