3 måter å bruke leggings på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bruke leggings på
3 måter å bruke leggings på

Video: 3 måter å bruke leggings på

Video: 3 måter å bruke leggings på
Video: Tøjeksperten guider - sådan stryger du en skjorte - stryg en skjorte hurtigt og nemt 2024, Mars
Anonim

Leggings er et allsidig klesplagg som finnes i hver kvinnes garderobe, selv om ikke alle kvinner vet hvordan de skal ha dem godt. Leggings er ment å brukes som en del av flere lag med klær. Det er vanskelig å være fasjonabel når du bruker leggings som bukser, og ikke som strømpebukser under andre klær. Ved å blande og matche farger og velge de riktige skoene, kan leggings brukes i alle sesonger og forbli fasjonable. Følg disse trinnene for å sørge for at du bruker leggings med stil.

Steg

Metode 1 av 3: Kjenn retningslinjene for bruk av leggings

Bruk leggings Trinn 1
Bruk leggings Trinn 1

Trinn 1. Ikke bruk leggings som er for stramme eller for løse

Leggings skal være tette nok til å vikle seg tett rundt beina, men ikke så tett at alle kan se hver lille kurve i lårene. Pass også på at de ikke er så løse at de ser brettede ut på beina, da dette også er stygge.

Selv om du kan bruke leggings i skinn, er de vanligvis vanskelige å ha på, de kan enkelt brettes og få noen kroppstyper til å se mindre vakre ut

Bruk leggings Trinn 2
Bruk leggings Trinn 2

Trinn 2. Leggings er ikke bukser

Du kan gå komfortabelt i bukser og en t-skjorte, men ikke leggings. Du vil se helt avkledd, vil avsløre for mye, uansett hvor vakker du føler deg.

  • Legg leggings med en lang topp eller jakke. Selv om toppen når bunnen din, ser du fortsatt ut som om du er ute av huset uten en full skjorte på.
  • Bruk leggings med kjeledress, skjørt eller shorts.
Bruk leggings Trinn 3
Bruk leggings Trinn 3

Trinn 3. Ikke bruk leggings med feil sko

Leggings ser bra ut med knehøye støvler, flip-flops og til og med korte støvler. Hvis du bruker leggings med høye hæler eller pumps, må du passe på at skoene matcher toppen din og ikke se for billige ut.

Leggings ser også bra ut med ballerina eller mokasiner, så lenge skoene matcher det generelle antrekket

Bruk leggings Trinn 4
Bruk leggings Trinn 4

Trinn 4. Sørg for at leggings er lange nok

Du har kanskje sett perfekt ut i svarte leggings for en stund siden, men etter noen vasker kan leggings krympe til noen centimeter over ankelen.

Hvis du er klar over dette, er det på tide å lagre leggings for de dagene du ikke kommer til å forlate huset

Bruk leggings Trinn 5
Bruk leggings Trinn 5

Trinn 5. Ikke forveksle jeggings med leggings

Jeggings er jeans leggings, som er en kombinasjon av bukser og leggings. Disse trange og smale buksene kan forskjønne vanlige klær, og du "kan" bruke dem som bukser.

  • Selv om leggings og topper som faller til livet er en dårlig ting; Du kan kombinere korte topper med jeggings.
  • Sørg for at du kan se bra ut i jeggings. De er veldig strenge og ikke for alle.

Metode 2 av 3: Leggings to Relax

Bruk leggings Trinn 6
Bruk leggings Trinn 6

Trinn 1. Bruk leggings med en søt topp

Bruk en sommer- eller vårstil med overalls i bomull som smigrer den generelle fargen. Overaller og leggings bør selvfølgelig ha forskjellige farger, men de skal være i harmoni. For eksempel, hvis overallene dine har fem farger, velger du leggings som matcher minst en av fargene i skjorten.

  • Hvis kjeledressen din er full av motiver, kan du prøve å legge til vanlige leggings.
  • Eller omvendt, du kan bruke kjeledress i vanlige farger med mønstrede leggings og et vanlig skjerf også.
Bruk leggings Trinn 7
Bruk leggings Trinn 7

Trinn 2. Match leggings med skjørtet

Velg et skjørt som ser bra ut med leggings. Pass på at fargen på skjørtet og materialet ikke kolliderer med leggings. Hvis du har på deg et løstsittende skjørt, bruk en topp som er stram så den ikke har for mye dingling.

Hvis skjørtet ditt har et mønster, bruk leggings uten mønster. Hvis skjørtet ikke er mønstret, bruk mønstrede leggings eller leggings i en annen farge nok til at de ikke blander seg for mye med skjørtet

Bruk leggings Trinn 8
Bruk leggings Trinn 8

Trinn 3. Bruk leggings med shorts

Det kan være et søtt og uformelt utseende. Gå for leggings i en vanlig farge og legg til et par jeans, hvite eller svarte, så er du klar. Ikke bruk shorts som er for trange, så de ser ut til å passe inn i leggings.

  • Bruk casual sko for dette utseendet. Flate sko, korte støvler, sandaler eller joggesko vil passe.
  • Bruk en lang jakke og en stram tank eller t-skjorte for dette utseendet.
  • Husk at når du kombinerer shorts med leggings, er klærne du har på deg allerede overfylte. Du kan legge til det, eller du kan holde det enkelt. Uansett hva du velger for dette utseendet, ikke vær halvhjertet.
  • Hvis genseren og støvlene er enkle og enkle, prøv å matche dem med mønstrede leggings.
Bruk leggings Trinn 9
Bruk leggings Trinn 9

Trinn 4. Se kult ut med mønstrede leggings

Leggings med sebra-, leopard- eller hypnotiske mønstre kan gi et morsomt og stilig utseende. Sørg for å kombinere den med enkle topper, skjørt, kjeledresser, bukser og sko. La leggings stjele showet og unngå at mønstrene kolliderer.

Hvis du har prangende leggings og en enkel topp, kan du kombinere dem med like prangende smykker

Metode 3 av 3: Bruk leggings på jobb

Bruk leggings Trinn 10
Bruk leggings Trinn 10

Trinn 1. Sørg for at du kan bruke leggings på jobb

Uansett hvor gode leggings du har, kan de formidle at du er avslappet og leken, så sjekk arbeidsmiljøet ditt før du bestemmer deg for å bruke de nye leggingsene til kontoret.

Sjekk også om andre i arbeidsmiljøet ditt bruker leggings eller skjørt sammen med leggings

Bruk leggings Trinn 11
Bruk leggings Trinn 11

Trinn 2. Bruk leggings laget av luksuriøst materiale

Det er ingenting galt med leggings i bomull, men hvis du må kle deg på jobb, kan du prøve å bruke leggings av semsket skinn, skinn eller mørk denim. Å ha flere varianter av leggings å velge mellom kan hjelpe deg med å mikse og matche for et fantastisk utseende.

  • Husk regelen om ikke å behandle leggings som bukser. Hvis du bruker leggings i skinn og en topp til kontoret, vil du fremstå som uprofesjonell og gjøre deg flau.
  • Hvis du fortsatt vil bruke leggings i bomull, gå for svart.
Bruk leggings Trinn 12
Bruk leggings Trinn 12

Trinn 3. Unngå mønstrede leggings

Hold deg til svarte eller ensfargede leggings i arbeidsmiljøet. Leggings med svarte blondermotiver kan for eksempel få deg til å se 'billig' ut for arbeidsmiljøet. Leggings med slike funky mønstre kan være morsomme etter jobb, men er for lekne for arbeidsmiljøet.

Hvis leggingsene dine har et lite subtilt prikkmønster på et mørkt materiale og ser nesten enkle ut, er dette et unntak

Bruk leggings Trinn 13
Bruk leggings Trinn 13

Trinn 4. Match leggings med høyre topp

Hvis du bruker en luksuriøs topp, kan du få leggings til å se bedre, mer luksuriøse og egnet for arbeid. Her er noen topper som kan brukes over leggings.

  • Bruk en designerjakke over en enkel overall og sett den sammen med leggings i bomull.
  • Bruk løse kjeledresser og vanlige skjørt med leggings. Pass på at skjørtet ikke er så kort at det ser provoserende ut. Toppen du bruker skal være god nok til å kunne forene hele utseendet til en helhet.
Bruk leggings Trinn 14
Bruk leggings Trinn 14

Trinn 5. Koble leggings med en lang genser

Hvis du har en tykk genser som er lang og ser for stor ut, kan du kanskje kombinere den med leggings. Legg til et belte rundt genseren og høye støvler for å matche genseren.

For å kunne bruke dette på kontoret må genseren se veldig bra ut også

Bruk leggings Trinn 15
Bruk leggings Trinn 15

Trinn 6. Bruk sko som matcher leggings

Sandaler ser vakre ut med leggings, men kan vanligvis ikke brukes i et arbeidsmiljø. Prøv å unngå sandaler i et profesjonelt arbeidsmiljø, spesielt med leggings, da de kan få deg til å se enda mer avslappet ut.

  • Legg leggings med lave eller høye svarte støvler.
  • Bruk sammen med sko med lukkede tå som er litt hælet.
Bruk leggings Trinn 16
Bruk leggings Trinn 16

Trinn 7. Prøv leggings i denimstil for en uformell fredag

Du kan kombinere den med en tunika -topp og ballerinasko. For å gjøre det mer egnet for arbeid, legg til et langt halskjede eller et dekorativt skjerf. Du kan se både trendy og uformell ut.

Unngå å bruke leggings og shorts på jobb. Selv om du kan se søt ut når du er ute med venner, er det best å unngå å bruke den på jobben, selv på uformelle fredager. Du ville ikke ha shorts på en uformell fredag, ville du? Det samme gjelder bruk av shorts og leggings

Tips

  • Tenåringer: leggings og lange topper som bare dekker baken, søte skjerf og nøytrale fargede støvler er perfekte for en uformell college-tur; og bytt ut skjerfet med et langt kjede hvis du vil fortsette å gå.
  • Sørg for at toppen dekker bunnen, spesielt hvis du bruker leggings til jobben.
  • Ikke bruk fargerike undertøy, selv om du har på deg en lang topp. Leggings er noen ganger gjennomsiktige hvis de er laget av bomull.
  • Sørg for at de svarte leggingsene ikke blekner til grå. Hvis den er falmet, kan du bare bruke den hjemme og kjøpe et nytt par.
  • Hvis du har på deg leggings, kan du legge til søte sokker over leggingsene med korte støvler. Du bruker også jeans, jakker og skjerf som matcher skoene dine.

Anbefalt: