3 måter å lese linjer på håndflaten

Innholdsfortegnelse:

3 måter å lese linjer på håndflaten
3 måter å lese linjer på håndflaten

Video: 3 måter å lese linjer på håndflaten

Video: 3 måter å lese linjer på håndflaten
Video: Komikernes skole-hjem-samtaler 2024, Kan
Anonim

Vitenskapen om håndflatelesing, også kjent som palmistry, er en måte å observere former og linjer på håndflatene for å forutsi en persons liv og personlighet. Selv om det ikke er noen bevis for at håndflatelinjer påvirker livet, er palmistry fortsatt morsomt å øve på. Når du vil tolke håndlinjen, ser du etter hovedlinjen i midten av håndflaten. Mens du sjekker, begynner du å ta hensyn til de sekundære eller mindre linjene for å se hvordan de påvirker livet ditt. Jo mer du lærer, jo mer vil du kunne lese andres håndflater og fortelle dem resultatet.

Steg

Metode 1 av 3: Tolke hovedlinjer

Les Palm Lines Trinn 1
Les Palm Lines Trinn 1

Trinn 1. Velg en dominerende hånd, eller en aktiv hånd

Sjekk hånden som brukes oftest fordi det er det som regnes som en aktiv hånd. Den ikke-dominerende hånden er en passiv hånd og blir vanligvis ikke undersøkt fordi linjene ikke er veldig klare. Vend håndflaten mot ansiktet ditt for å gjøre det lettere å lese.

Sammenlign aktive og passive hender og se om det er en forskjell. Linjen på den passive håndflaten er en medfødt egenskap, mens linjen på den aktive håndflaten indikerer hvor hardt du prøver å utvikle deg selv

Les Palm Lines Trinn 5
Les Palm Lines Trinn 5

Trinn 2. Les livslinjen for å bestemme trivsel og lidenskap for livet

Livslinjen er en lang buet linje som går fra håndleddet til tommelen. Livslinjen viser hendelsene du har vært gjennom og hvordan disse opplevelsene påvirket måten du ser på livet. Lengden viser hvordan andre mennesker påvirker livet ditt, mens dybden viser hvor enkelt det er å leve i fremtiden.

  • Hvis livslinjen din er kort eller grunne, betyr det at du ofte er syk eller føler deg svak. En lang, dyp linje indikerer at du er ved god helse og sjelden blir syk.
  • Sjekk om livslinjen din forgrener seg opp eller ned. En gren oppover mot fingeren indikerer at det vil være en positiv endring, og en nedadgående gren indikerer en negativ hendelse.
  • Livslinjen indikerer ikke alder. Så ikke bekymre deg hvis linjen er kort.
Les Palm Lines Trinn 4
Les Palm Lines Trinn 4

Trinn 3. Se på overskriftslinjen for å finne ut læringsstilen din og ønsket om å øke kunnskapen din

Plasser hodelinjen like over livslinjen, over håndflaten. Lange linjer indikerer at du tenker gjennom situasjoner metodisk, mens korte linjer indikerer at du er mer impulsiv. Kontroller dybden fordi dype linjer betyr at du har et sterkt minne og grunne linjer betyr at det er vanskelig å fokusere.

  • Hvis hodelinjen er avskåret i midten, betyr det at du vil oppleve psykiske problemer eller at du har opplevd mye læring eller opplysning om livet.
  • Se om hodelinjen din er rett eller bølget. Bølgete linjer indikerer at du håndterer problemer kreativt, mens rette linjer betyr at du tradisjonelt løser problemer.
  • Hvis hodelinjen er koblet til livslinjen, betyr det at du er innadvendt og klok. Jo flere deler av hodelinjen som møter livslinjen, jo lettere blir det å bekymre seg og gjøre det vanskelig for deg å ta beslutninger.
Les Palm Lines Trinn 3
Les Palm Lines Trinn 3

Trinn 4. Tolk hjertelinjen for emosjonell stabilitet

Hjertelinjen, også kjent som kjærlighetslinjen, er over hodelinjen og går over håndflaten. Hvis hjertelinjen starter fra bunnen av pekefingeren, betyr det at du er fornøyd med forholdet. Hjertelinjen fra basen på langfingeren indikerer imidlertid at du ikke er rolig i et forhold. En dyp hjertelinje indikerer at dine personlige forhold er viktige i livet.

  • Lengden på hjertelinjen indikerer forholdets lengde, og en gren eller brudd i midten indikerer flere forhold samtidig.
  • Hvis hjertelinjen er buet, betyr det at du er flink til å kommunisere med partneren din. En rett linje indikerer at du er stabil og tilgjengelig, men kan være sjenert eller passiv i forholdet.

Tips:

Hvis hjertelinjen og hodelinjen overlapper eller er i slekt, kalles det en Simian -linje. Hvis du har en Simian -linje, betyr det at du har vanskelig for å skille handling fra følelser.

Les Palm Lines Trinn 6
Les Palm Lines Trinn 6

Trinn 5. Sjekk skjebnelinjen for å finne ut hvordan livet ditt påvirkes av eksterne faktorer

Skjebnelinjen er en vertikal linje som går nedover midten av håndflaten. Skjebnelinjen representerer hvordan andre mennesker eller hendelser som er utenfor din kontroll påvirker livet ditt. Hvis skjebnen din er dyp, betyr det at du har stor evne til å starte en karriere eller drive en bedrift. En grunne linje betyr at du er en hard arbeider, men karrieren din har endret seg flere ganger.

Kløende hender antyder at endringer er overhengende i livet ditt

Metode 2 av 3: Lesing av sekundærlinjen

Les Palm Lines Trinn 6
Les Palm Lines Trinn 6

Trinn 1. Se etter sollinjen for å finne ut potensialet for berømmelse og arv

Sollinjen, også kjent som Apollo -linjen, er en vertikal linje som vanligvis ligger under ringfingeren. Hvis linjen er dyp, kan du være veldig vellykket og berømt. Grunne linjer betyr at du fremdeles utvikler ferdighetene dine og fortsatt jobber hardt for å oppnå suksess. Hvis sollinjen er brutt, vil du kanskje oppnå suksess etter å ha krysset hindringer.

Tips:

Sollinjen eksisterer kanskje ikke. Hvis du ikke har en sollinje, er du en hard arbeider, men du må huske å nyte livet en gang i blant.

Les Palm Lines Trinn 10
Les Palm Lines Trinn 10

Trinn 2. Les relasjonslinjen for å se hvordan du ville reagere på engasjement

Forholdslinjen, også kjent som ekteskapslinjen, er den lille horisontale linjen som går på håndflaten, under lillefingeren. En lang eller dyp relasjonslinje betyr at du vil ha et langsiktig engasjement, mens en grunne eller korte linje betyr at du er i flere forhold eller gjentar en gammel forpliktelse.

Hvis det er flere relasjonslinjer i håndflaten din, betyr det at du brenner for et kjærlighetsforhold

Les Palm Lines Trinn 8
Les Palm Lines Trinn 8

Trinn 3. Tolk intuisjonslinjer for å bestemme din evne til å lese folks karakterer

Intuisjonslinjen er en buet linje som starter nær bunnen av pinky mot håndleddet. Hvis din intuisjonslinje er klar, betyr det at du raskt kan identifisere andres følelser og fornemme om de er positive eller negative. Når denne intuisjonslinjen brytes, betyr det at du føler med den andre personen, men må fokusere på dine egne stemninger og følelser.

Du har kanskje ikke en intuitiv linje, men du kan fortsatt føle og forstå andres følelser

Les Palm Lines Trinn 8
Les Palm Lines Trinn 8

Trinn 4. Sjekk helselinjen for å bestemme din evne til å ta vare på andre

Helselinjen er en diagonal eller buet linje som starter fra siden av håndflaten nær lillefingeren mot håndleddet. En lang og dyp helselinje betyr at du er en støttende og omsorgsfull person. Ikke alle har en helselinje, men hvis du ikke har en, betyr det ikke at du ikke kan ta vare på andre.

Den ødelagte delen på helselinjen representerer en sykdom som du eller dine nærmeste har lidd

Les Palm Lines Trinn 10
Les Palm Lines Trinn 10

Trinn 5. Se etter en finansiell linje hvis du vil sjekke om du skal være rik

Den økonomiske linjen er en kort diagonal linje som går fra foten av lillefingeren. En dyp og rett finanslinje betyr at du er smart å investere og vil bli rik. Bølgete og grunne linjer indikerer at du må jobbe hardere for å bli rik.

Metode 3 av 3: Kontroll av mindre linjer

Les Palm Lines Trinn 11
Les Palm Lines Trinn 11

Trinn 1. Sjekk Venusbeltet for å finne kjærlighetsangst

Belte til Venus er en buet linje langs midten og ringfingrene. Hvis linjen er klar, lever du livet komfortabelt og lett føler med andre. En litt uskarp linje indikerer at du ikke føler deg trygg i forholdet og kan plage det ved å bygge tillit til den andre personen.

Beltet til Venus representerer også et tidligere traume som gjorde at du mistet troen på andre mennesker, men du kan jobbe med å kunne stole på igjen

Les Palm Lines Trinn 12
Les Palm Lines Trinn 12

Trinn 2. Se om det er en Jupiter -ring for ledelsesattributter

Se om det er en linje under pekefingeren, hvis det er, er det Jupiters ring. Hvis linjen er klar, betyr det at du er godt respektert og vellykket i en lederstilling. Hvis linjen er tynn, må du kanskje fortsette å bygge ferdigheter til du lykkes.

Hvis du ikke har en Jupiter -ring, kan du bære ringen på pekefingeren for ekstra lykke

Les Palm Lines Trinn 13
Les Palm Lines Trinn 13

Trinn 3. Se etter Saturns ringer for å se om du lett blir frustrert

Saturnringen er ved foten av langfingeren og betyr en pessimistisk holdning. Kanskje du blir frustrert raskt eller føler at det er mange hindringer i livet ditt. Hvis du har en Saturnring, kan du prøve å være optimistisk, kommunisere godt og ha empati med andre fordi en positiv holdning kan bidra til å fjerne linjen.

Les Palm Lines Trinn 14
Les Palm Lines Trinn 14

Trinn 4. Sjekk Apollo -ringene for å se om du er kreativ

Apollo -ringen er en buet linje ved foten av ringfingeren og kan være sjelden. Hvis du har Ring of Apollo, betyr det at du undertrykker kreativitet og gjør mange ting med en negativ holdning. For å slette denne linjen kan du prøve å alltid være positiv og frigjøre kreativitet.

Hvis du har Ring of Apollo, kan du prøve å starte en kunstnerisk eller kreativ hobby, for eksempel tegning, maling eller skriving

Les Palm Lines Trinn 15
Les Palm Lines Trinn 15

Trinn 5. Tolk armbåndslinjene for å finne en balanse mellom fysisk og psykisk

Armbåndslinjen er på håndleddet og bestemmer fysisk, mental og åndelig balanse. Dype og solide linjer betyr at du er balansert og har et velstående liv, mens grunne linjer indikerer selvbalanse.

Hvis du leser armbåndslinjen på en mann, kan du se på venstre håndflate. Hvis du leser en kvinnes armbåndslinje, bruker du høyre hånd

Anbefalt: