Hvordan bli en modell i større størrelse: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en modell i større størrelse: 10 trinn (med bilder)
Hvordan bli en modell i større størrelse: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli en modell i større størrelse: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli en modell i større størrelse: 10 trinn (med bilder)
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2024, Kan
Anonim

I de siste tiårene har modellindustrien i pluss størrelse opplevd en rask utvikling. Dette er gode nyheter for en stor kvinne som alltid har ønsket å være modell. For å bli en modell i pluss størrelse, må du først finne ut hvilken type modellering du vil engasjere deg i. Etter det bør du begynne å ta alvorlige skritt ved å lære inn og ut av denne bransjen og byråene som jobber i den, og vite hvordan du kontakter dem. Du må også ta vare på din fysiske og psykiske helse, som er hovedstaden for å realisere drømmen din om å bli en pluss -modell.

Steg

Del 1 av 3: Justering til en modell i plusstørrelse

Bli en modell i pluss størrelse Trinn 1
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 1

Trinn 1. Kjenn høyde og kroppsstørrelse

Den ideelle høyden og kroppsstørrelsen i modelleringsverdenen varierer, avhengig av feltet du befinner deg i, for eksempel modellering av utskriftsmedier, sceneshow eller passformsmodeller. For modellering av utskriftsmateriale kreves det vanligvis at modellene har en minimumshøyde på 160 cm og størrelse 12 til 18 (X til XL). For et moteshow -stadium må modellene ha en minimumshøyde på 172 cm og en størrelse 10 til 20/22 (M til XL/XXL). For å montere modeller må modellen vanligvis være rundt 162 til 172 cm høy og størrelse 18 (XL). For kommersiell modellering er det ikke noe spesifikt høydekrav, men må ha en størrelse 12 til 18 (X til XL).

Selv om disse høyde- og staturkravene kan virke stive, er det alltid unntak. Hvis du ikke oppfyller kriteriene ovenfor, kan kommersiell modellering, montering av klær, bare visse kroppsdeler (delmodellering) og modellering for lokale butikker og spesialbutikker være gode valg

Bli en modell i pluss størrelse Trinn 2
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 2

Trinn 2. Ta vare på kroppen

Det kreves at modeller har sunn hud, hår, tenner og negler. Plussstørrelsesmodeller bør også ha en tonet og velproporsjonert kropp. Ta vare på kroppen din ved å spise mye vann, trene regelmessig og spise et balansert kosthold.

  • Det anbefales å drikke 8 glass vann om dagen, 250 ml hver eller 2 liter eller en halv gallon.
  • Den anbefalte treningsrutinen er 150 minutter med moderat intensitet eller 75 minutter med høy intensitetstrening per uke. Eksempler på trening med moderat intensitet inkluderer rask gange og svømming, mens høyintensiv trening inkluderer løping. Eller du kan også kombinere moderat og høy intensitet.
  • Prioriter å spise sunn frukt, grønnsaker, kjøtt og fullkorn fremfor bearbeidet, næringsfattig mat, fettrik kjøtt og sukkerholdig mat.
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 3
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 3

Trinn 3. Ha tillit til kroppen din

Å ha høy selvtillit er veldig viktig hvis du vil være en modell i pluss størrelse. Bli kjent med kroppsformen din og sørg for at du føler deg komfortabel, både med form og størrelse. Hvis du føler deg ukomfortabel med utseendet ditt, vil det stråle ut, noe som gjør det vanskelig for deg å realisere drømmen din om å bli en pluss -modell.

  • Ha tillit til kroppen din ved å praktisere positive bekreftelser. Bli kvitt negative bekreftelser, for eksempel "Jeg er feit" eller "Jeg er ikke attraktiv nok" med positive bekreftelser, for eksempel "Jeg elsker kroppen min", "Kroppen min kan gjøre fantastiske ting" eller "Jeg elsker kurvene mine.”
  • Fokuser på tingene du liker ved deg selv. Velg en kroppsdel, for eksempel hender, bryst, lår eller brunfarge. Si deretter komplimenter om den delen høyt, for eksempel: "Lårene mine ser vakre ut i disse jeansene."
  • Du kan også fokusere på hva kroppsdelen kan gjøre i stedet for hvordan den ser ut. For eksempel, i stedet for å forringe eller rose den fysiske tilstanden til føttene dine, si takk fordi de lar deg gå, trene, danse og kan ta deg overalt.

Del 2 av 3: Få materialene og ferdighetene som trengs

Bli en modell i pluss størrelse Trinn 4
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 4

Trinn 1. Gjør din forskning

Se etter informasjon om byråer som jobber med plus size -modeller. Ikke alle byråer gjør det, selv om flere og flere byråer har divisjoner for modeller i pluss størrelse. For eksempel målretter modellbyråer som Big Beauty Models Management plussmodeller. Se også etter pluss -størrelsesmodeller som jobber med byråer og lag statistikk om disse modellene, for eksempel høyde og størrelse, for å se om byrået passer for deg.

Det er ikke noe galt i å lære og bli kjent med toppmodellene, fotografene og frisørene som er fattige i bransjen. Lær for eksempel om verdens første pluss-størrelse modell, Melissa Aronson. Ved å ha denne kunnskapen vil du få et tydeligere bilde av bransjen du vil være i. Denne kunnskapen vil vise byrået at du er seriøs med modellering og har vurdert det en stund

Bli en modell i pluss størrelse Trinn 5
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 5

Trinn 2. Unngå svindel

Sørg alltid for at byrået som fanger blikket ditt har et godt rykte. Besøk de beste byråets nettsteder for å finne ut hvordan de fungerer. Hvis noen ber om en sum penger for å møte deg, vær forsiktig. Sjansen er stor for at byrået er falskt.

  • Betal aldri en leder eller agent for å være en del av en "Lookbook" eller finne en kontrakt for deg. Juridiske byråer jobber på provisjonsbasis og mottar provisjonen først etter at de får en arbeidskontrakt for deg.
  • Vær forsiktig med talentspeidere og nettbyråer som tilbyr lokket til å markedsføre eller oppgi navnet ditt gratis på nettstedet deres eller mot betaling.
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 6
Bli en modell i pluss størrelse Trinn 6

Trinn 3. Lag en god modelleringsportefølje

For en modell vil bilder være et CV. Så sørg for å gjøre en fototest av høy kvalitet. I denne fototesten leier modellen vanligvis en fotograf til å ta bilder som vil inngå i porteføljen. Vi anbefaler at du ansetter en profesjonell hår- og makeupartist for denne fotoseancen. Tjenesten til en profesjonell fotograf for å lage bilder av høy kvalitet er priset mellom IDR 2 000 000 til 7 000 000 IDR, avhengig av fotografen. Du trenger to hovedbilder: et headshot og et full body shot.

  • Et hodeskudd er et bilde som bare viser skuldre og hode. Du kan velge åpne skuldre eller bruke en enkel topp, en lett cardigan eller en skjorte med knapp.
  • Hele kroppen viser alle deler av kroppen fra topp til tå. Du bør bruke klær som fremhever kroppsform, hår og hudfarge. Hvis du er forvirret om hvilke klær du skal bruke, er nøkkelen enkelhet. Klær skal være enkle, for eksempel med en vanlig farge, uten logo. Hår og sminke bør også være enkelt og naturlig.
Bli en modell i større størrelse Trinn 7
Bli en modell i større størrelse Trinn 7

Trinn 4. Øv

Før du deltar på en audition eller tar bilder for en portefølje, bør du øve. Før du trener, bør du kjenne kroppsformen og hvordan du beveger deg. Du må se etter de beste sidene, interessante vinkler og former som vil fremheve kroppen din.

  • Speil og belysning er dine beste venner i dette tilfellet. Stå foran et speil for å studere kroppsformen din, slik at du kan perfeksjonere holdningen din. Prøv å justere lysstyrken, for eksempel lys, svak, blendende og tonet for å se hvordan det påvirker hudtonen din. Eksperimenter også med forskjellige vinkler, for eksempel opp, ned, foran eller på siden, for å se hvilken vinkel som vil fremheve ansiktstrekkene dine.
  • Husk å alltid plassere lemmer (hender og føtter) vekk fra kroppen for å skape separasjon. Dette trikset vil bidra til å skape en illusjon om at armer og ben er slanke og tonede.
  • Husk å forlenge nakken, plassere kjeven i en viss vinkel mot kameraet, og lær hvor langt du kan snu hodet før neselinjen "bryter" kinnene. Øv disse stillingene foran speilet regelmessig til du kan gjøre dem naturlig.

Del 3 av 3: Kontakt byrået

Bli en modell i større størrelse Trinn 8
Bli en modell i større størrelse Trinn 8

Trinn 1. Ta en audition

Finn ut om byrået holder åpne auditions og kom! I tillegg finner du ut de spesielle kravene som byrået foreslår, for eksempel hva du skal ta med og hva du skal ha på deg. Bruk for eksempel de beste klærne dine. Eller de kan bare be deltakerne om å bruke jeans og en enkel topp eller kjole. Unngå å bruke for prangende klær.

Byrået kan be deg om å ta med 2-3 av de beste klærne. De kan også be deg om å ta med de beste bildene dine. Gi dem aldri en kopi av det originale bildet, da de vanligvis ikke returnerer det

Bli en modell i større størrelse Trinn 9
Bli en modell i større størrelse Trinn 9

Trinn 2. Kontakt byrået via e -post

Hvis byrået ikke holder åpne auditions, kan du sende din portefølje online eller via e -post. Vanligvis trenger du bare å sende noen bilder, kroppsmålinger og kontaktnummer.

Husk å inkludere informasjon som navn, høyde, vekt, byste, hofte- og midjeomkrets, alder, hårfarge, øyefarge og kontaktinformasjon (telefonnummer, e -postadresse og adresse) på baksiden av bildet

Bli en modell i større størrelse Trinn 10
Bli en modell i større størrelse Trinn 10

Trinn 3. Bygg et nettverk

Hvis du virkelig er seriøs om å forfølge en karriere innen modellering som en pluss -størrelse modell, er nettverk en stor ressurs. Prøv å delta i rekruttering av arrangementer eller konferanser som vanligvis deltar av kjente modellbyråer. Du kan presentere deg selv for deres representanter og gjøre deg kjent med byrået. Nettverk lar deg også møte andre modeller i pluss størrelse. Koble til andre modeller kan bane vei for kontakt med andre byråer og få praktiske tips om hvordan du lykkes i bransjen.

Vis alltid en profesjonell holdning når du snakker med byråer eller deres representanter. Introduser og fortell oss litt om deg selv, for eksempel “Hei, jeg heter Dian Gunawan. Jeg har drevet med modellering i et år, men jeg vil åpne nye horisonter i karrieren. Det ser ut til at byrået ditt samsvarer med profilen min. Kan jeg gi deg informasjon og bilder? " Eller, “Hei, jeg heter Dian Gunawan. Jeg har hørt mye om byråets storhet (du kan nevne noen av fotografene og frisørene som jobber med byrået her), og jeg ser frem til å få muligheten til å jobbe med byrået ditt. Kan jeg gi deg informasjon og bilder?"

Tips

  • Gjør noen undersøkelser om modellindustrien og byråene som jobber i den for å se om dette feltet passer for deg.
  • Ha tillit til kroppen din!

Advarsel

  • Aldri bli overtalt til å bruke mye penger på porteføljebilder.
  • Vær forsiktig med informasjon om modellsøk som du hører på radio eller ser på sider i aviser eller blader.

Anbefalt: