4 måter å fly

Innholdsfortegnelse:

4 måter å fly
4 måter å fly

Video: 4 måter å fly

Video: 4 måter å fly
Video: Мой первый самодельный квадрик ЖУЖА ! Летает как пуля !!! 2024, April
Anonim

Ordet "elopement" ble tidligere forestilt som et bilde av en ung mann som hjalp en jente ned trappen utenfor soverommet hennes for å møte i hemmelighet med penghulu eller verge -sorenskriver. Når bryllupskostnadene skyter i været, ser par nå på elopement med et nytt perspektiv. Hemmelige ekteskap fungerer godt hvis foreldrene dine tilbyr deg penger å stikke av i stedet for å bruke familiebesparelsene til et stort bryllup, eller hvis du er et "eldre par" med en historie fra tidligere ekteskap og ønsker et roligere privat arrangement denne gangen. Å planlegge et hemmelig bryllup tar langt mindre tid enn en detaljert bryllupsseremoni.

Steg

Metode 1 av 4: Deep Thinking

Elope trinn 1
Elope trinn 1

Trinn 1. Sørg for at et hemmelig ekteskap er akkurat det du ønsker

Hvis du føler deg presset av partneren din eller andre mennesker, kan det hende at beslutningen du tar ikke er den du ønsket. Hvis budsjettet forårsaker problemer, er det viktig å sette seg ned og revurdere kostnaden for et billig bryllup i stedet for å stikke av fra det. Det er imidlertid mange grunner til å ha et hemmelig bryllup, for eksempel hvis du ikke vil ha et stort bryllup, ikke vil møte bryet med å få hele familien sammen eller bare ikke liker tanken på et bryllupsfesten. Det som betyr noe er at dere begge er ærlige med dere selv og med hverandre, og at dere er enige om at dette er det dere begge ønsker.

I noen tilfeller kan visse familiemedlemmer føle seg fornærmet av din beslutning om å gifte seg i hemmelighet og ikke involvere dem i det de tror er en familiesammenkomst (du vet kanskje hvilke slektninger som vil reagere på denne måten, men du kan også bli overrasket). Ikke la deres ønsker danne grunnlaget for din beslutning - det er du som skal gifte deg, ikke slektningen

Elope trinn 2
Elope trinn 2

Trinn 2. Bestem datoen

Skjul det for familie og venner når det er nødvendig. Alternativt kan du fortelle dem om nyhetene hvis du ikke har tenkt å holde det hemmelig, og hvis du vet at de ikke har noe imot å gå glipp av den "store begivenheten".

Metode 2 av 4: Møte juridiske krav

Elope trinn 3
Elope trinn 3

Trinn 1. Samle de nødvendige juridiske dokumentene i byen, provinsen eller landet ditt for å få en ekteskapsattest

Avhengig av hvor du befinner deg, inkluderer disse dokumentene fødselsattester, blodprøveresultater (hvis aktuelt) og skilsmissedokumenter hvis det er aktuelt.

Elope trinn 4
Elope trinn 4

Trinn 2. Få en ekteskapsattest i god tid før bryllupsdatoen for å ta hensyn til ventetider

I noen tilfeller kan det hende at denne delen ikke er nødvendig hvis du er i hemmelighet gift på et sted som er satt opp for et raskt bryllup, for eksempel Las Vegas (se How to Elope in Las Vegas).

Metode 3 av 4: Angi et budsjett

Elope trinn 5
Elope trinn 5

Trinn 1. Bestem budsjettet

Tell pengene du har til trivielle ting som blomster, spesialklær, flybilletter og en fotograf.

Elope trinn 6
Elope trinn 6

Trinn 2. Bestem plasseringen av vielsen

Du kan velge en lokal beliggenhet eller et fjernt sted for bryllupsreise.

  • Samle to vitner (eller så mange som nødvendig) og hoffets leder for en kort seremoni på kontoret til dommeren eller forliksmannen, på rådhuset, domstolen eller det lille kapellkontoret. Du kan gå tilbake til jobb neste dag hvis en rolig seremoni i stil med din livsstil passer.
  • Velg et sted som har sentimental betydning for dere begge, for eksempel lekeplassen der dere begge lekte som barn, grønnsaksstativet i matbutikken nær huset der dere møttes, eller på campusområdet på vei til klassene. Et billig sted hvor du enkelt kan komme og gå gir et raskt, men spesielt hemmelig bryllupslokale.
  • Ikoniske Las Vegas tilbyr mange bryllupskapeller og eventuelle kostymer og kjøretøy å leie på din spesielle dag eller natt.
  • Gift deg grasiøst og ta med deg familie og venner til et hemmelig sted hvor du lar bryllupsplanleggeren håndtere alle detaljene. Selv om formelle bryllup også utføres på denne måten, karakteriserer deres spontane natur denne typen som et hemmelig bryllup der du involverer flere vitner for en improvisert feiring.

Metode 4 av 4: Feiring etter arrangementet

Selv om det ikke er viktig, spesielt hvis du skjuler bryllupet ditt, kan feiringer være en fin måte å inkludere alle på den lykkelige dagen din.

Elope trinn 7
Elope trinn 7

Trinn 1. Feir etter arrangementet med familie og venner

Enten du vurderer et diskret eller beskjedent bryllup på et lite budsjett, finn en passende måte å invitere de som er viktige for deg til feiringen etter bryllupet. Noen eksempler på ting du kan gjøre inkluderer:

  • Ha en "grillfest" i hagen for å feire bryllupet til menneskene i livet ditt, og overraske dem med kunngjøringer på servietter, skilt eller på toast.
  • Planlegg en intim middag eller cocktailparty for å kunngjøre bryllupet ditt.
  • Be en pålitelig venn om å planlegge et innbydende hjemmefest for familie og venner for å feire bryllupet ditt.
  • Gå golf eller bowling med familie og venner, og ta med en piknik eller lett lunsj.
Elope trinn 8
Elope trinn 8

Trinn 2. Utsett feiringen hvis det passer din situasjon

Hvis du inviterer mennesker som er desillusjonert av ditt hemmelige bryllup, er det en god idé å vente før du feirer. Noen av mulighetene inkluderer:

Vurder å vente til det er på tide at du får en baby. Du kan feire babyens ankomst og bryllupet ditt samtidig, når folk vil myke opp og være mer mottakelige (de kan begrense at de kom for babyen din)

Hvis du ikke planlegger å få barn, er det et annet alternativ å vente til bryllupsdagen din - tid heler skuffelse, spesielt hvis du og partneren din tydeligvis fortsatt er sammen.

Tips

  • Du kan gifte deg i det skjulte, og fornye løftene dine med et "ekte" bryllup senere, slik at folk ikke blir forvirret.
  • Noen ganger hjelper det hvis du forteller folk som er uenige i avgjørelsen din at størrelsen på ekteskapet ikke bestemmer målet for parets lykke. Minn dem forsiktig på at det å starte ekteskapet ditt uten å bekymre deg for økonomien vil forberede deg grundig på et langt og lykkelig ekteskap.
  • Et diskret bryllup betyr at det ikke vil være noen minner eller familiebilder å nyte sammen. Dette kan påvirke din beslutning hvis du anser at minnene skal deles med dine kjære som viktige i fremtiden. På den annen side, ikke overdriv denne unnskyldningen - sentimentalitet er ingen unnskyldning for å ha et bryllup du hater, spesielt med tanke på hvor mange fraskilte par som liker å minne om bryllupet sitt med familiemedlemmer –– svært få!
  • Lag et nettsted for å laste opp bilder, tilby en online gjestebok og andre detaljer om ditt store arrangement.
  • Hvis hemmelig ekteskap er en annen måte å unngå "normale" forpliktelser, vær forsiktig. Hvis det bare er elopement i begynnelsen, kan dette utvide seg til en rekke unngåelser fra ting du vil ha, som vennskap (partneren din er der for deg mentalt eller fysisk), å få barn og holde sammen lenge. Sørg for å tenke gjennom ting og stole på instinktene dine, og ikke på fantasiene dine.
  • Sørg for at elopement er det du begge vil, og ekteskap er noe du og din partner vil ta til neste nivå, det handler ikke om noen andre. Hvis du vil at bryllupet ditt skal være privat, kan du fortsette. Du kan når som helst fornye løftene dine og invitere noen nære slektninger og venner.

Advarsel

  • Vær forberedt fordi noen familiemedlemmer vil føle seg sure. Folk har mange subjektive ideer om bryllup og verdien av å være en del av arrangementet, og du må holde deg til det faktum at en uformell bryllupsstil ikke er noe for deg (men ikke gi unnskyldninger - fordi det ikke gjør det t må være). Du er også bedre å godta at deres reaksjon er deres avgjørelse, akkurat som ekteskapet er hemmelig ditt.
  • Vurder muligheten for å føle deg skyldig over alle som virker skuffet over din beslutning. Igjen, dette er ikke en grunn til å stoppe avgjørelsen din, men du må håndtere disse følelsene konstruktivt og ikke forakte deg selv.
  • Avhengig av din alder kan det å utløse sinne senere i livet ikke avsløre barna dine om bryllupsplanene dine og overraske dem med en ny mor eller far. Involver dem i planleggingen, og denne hemmeligheten vil være morsom for dem og kan bidra til å skape en god følelse om at familien din forener seg.
  • Hemmelige ekteskap kan være mye moro. Sørg for at moroa ikke dekker til alvorlige uenigheter mellom deg og din potensielle partner, da dette vil komme frem når moroa slutter, noen ganger i løpet av dager.

Anbefalt: